Slucaj frizider .
Page 20 of 22
Page 20 of 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Re: Slucaj frizider .
Ne. Ova tema ce ostati aktualna dok smiljanu ne osude!mortal wrote:jel konačno mislite prestati s ovom temom slučaj frižider
pola deset je, a svako malo mi se pred očima javi riječ frižider
kako da čovjek održi težinu u granicama normale pokraj naziva teme
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tocno je, pretjeruje se i ne posustajemortal wrote:jel konačno mislite prestati s ovom temom slučaj frižider
a eto, nekima su privlacne ove morbidne stvari
dijagram-
2015-08-09
naravno da može upast gdje god hoće i kada hoće.marcellus wrote:
ne može. Moraju imat nalog za pretres, a upast mogu ako imaju razlog za sumnju da se nekaj događa, krivično djelo i tak
druga stvar kad baš znaju da je nešto negdje znaju smuljat, kao ono baš smo vidjeli kroz prozor da se vrši krivično djelo pa smo upali
ali ovdje fakat niko nije imao pojma osim familije da je leš u frižideru
a kako rekoh znam dobro to selo
panonca su nasred ceste skinuli do golog tijela, vezali lisicama i još mu je "doktor" po auspuhu s gumenom rukavicom provjeravao da li katalizator radi i da li je prostata ok. malo su mu i auto raskopali.
sjetio se nazvat me nakon tri dana.
sve su to priče za malu djecu.
veber-
2014-12-30
veber wrote:naravno da može upast gdje god hoće i kada hoće.marcellus wrote:
ne može. Moraju imat nalog za pretres, a upast mogu ako imaju razlog za sumnju da se nekaj događa, krivično djelo i tak
druga stvar kad baš znaju da je nešto negdje znaju smuljat, kao ono baš smo vidjeli kroz prozor da se vrši krivično djelo pa smo upali
ali ovdje fakat niko nije imao pojma osim familije da je leš u frižideru
a kako rekoh znam dobro to selo
panonca su nasred ceste skinuli do golog tijela, vezali lisicama i još mu je "doktor" po auspuhu s gumenom rukavicom provjeravao da li katalizator radi i da li je prostata ok. malo su mu i auto raskopali.
sjetio se nazvat me nakon tri dana.
sve su to priče za malu djecu.
a gle antifriz... kad on nije imal vrećicu kod sebe s 50 grama? Valjda je neko cinko
ma nije nitko cinkao. smotao je pokraj murje u civilnom vozilu. i mahao rukama po autu.
ali dobro je prošao. imao je ispod 5gr
veber-
2014-12-30
veber wrote:ma nije nitko cinkao. smotao je pokraj murje u civilnom vozilu. i mahao rukama po autu.
čudi me da je antifriz imao kod sebe ispod 5 grama al ajde
možda mu murija nije našla drotovi neki put znaju bit tulavi
raskopali mu cijeli auto, a murjak mu provjeravao prostatu.
a na mojem rođendanu je bio sav traulich. odmah je uspostavio nova prijateljstva i mom starom je nudio ljekovito bilje koje saugaš.
ali super je lik
a na mojem rođendanu je bio sav traulich. odmah je uspostavio nova prijateljstva i mom starom je nudio ljekovito bilje koje saugaš.
ali super je lik
2014-12-30
Tocno, ti odi pisati o srbima i hrvatima i domovinskom ratu. Mozes i drugom svjetskom.dijagram wrote:tocno je, pretjeruje se i ne posustajemortal wrote:jel konačno mislite prestati s ovom temom slučaj frižider
Meni to nakon 10 godina zaista vise nije zanimljivo.
2015-08-15
puši trave ??veber wrote:raskopali mu cijeli auto, a murjak mu provjeravao prostatu.
ali super je lik
immortal-
2014-04-16
a, kakav moze bit kad je ovu ozenio :-Ddijagram wrote:Seke, ja tebe ne bi,... ma samo malo dlanom po guziMaggie19 wrote:Majka najbolje zna svoje dijete. Znaci, tu su sumnje otklonjene.
Prije da muz niske emocionalne inteligencije nije shvatio.
A ove neke seke, strava.
Imam ideju...mortal wrote:jel konačno mislite prestati s ovom temom slučaj frižider
T.- Posts : 17560
2014-04-14
mozda od straha,Maggie19 wrote:a, kakav moze bit kad je ovu ozenio :-Ddijagram wrote:Seke, ja tebe ne bi,... ma samo malo dlanom po guziMaggie19 wrote:Majka najbolje zna svoje dijete. Znaci, tu su sumnje otklonjene.
A ove neke seke, strava.
iliti nije imao izbora
ona mu dosla i rekla da bu ga zenila
tocka
i to stoji ;-DLeviathan2 wrote:mozda od straha,Maggie19 wrote:a, kakav moze bit kad je ovu ozenio :-Ddijagram wrote:Seke, ja tebe ne bi,... ma samo malo dlanom po guziMaggie19 wrote:Majka najbolje zna svoje dijete. Znaci, tu su sumnje otklonjene.
A ove neke seke, strava.
iliti nije imao izbora
tocka
jos bolja mi je bila moja tetka , zenska bila onak kurcevita, ono, prosla obuku za lovca i mislila da je glavna u selu i okolici,Maggie19 wrote:i to stoji ;-DLeviathan2 wrote:mozda od straha,Maggie19 wrote:a, kakav moze bit kad je ovu ozenio :-Ddijagram wrote:Seke, ja tebe ne bi,... ma samo malo dlanom po guziMaggie19 wrote:Majka najbolje zna svoje dijete. Znaci, tu su sumnje otklonjene.
A ove neke seke, strava.
iliti nije imao izbora
tocka
bila ona u nekom selu na nekoj svadbi i tipjoj se poceo nabacivat, ova ga onak podlacki odjebala, tip se uredno povukao, dzentlmenski
izasla ona van s prijateljicom uzet zraka i vidi tipa stoji sa strane, coek izasao pusit, odluci ona da ga ide malo podjebavat, nakon prve recenice je dobila takvu samarcinu da se ushokirala,
tip se okrenuo i otisao unutra, pola sata nakon sto je dosla sebi od soka odluci ona da udje unutra da ga polomi, medjutim lik je opet nekako presao i zavrsili plesuci
sad nakon ohohoho godina mu se jos uvijek umiljava ko macka, ona njezina oholost i kurcevnost je nakon te svadbe nestala
moje bivse zene joj znaju krv piti da je prva zena koja je pala na ljubavni samar,
omh, ukrocena goropadnica ;-))Leviathan2 wrote:jos bolja mi je bila moja tetka , zenska bila onak kurcevita, ono, prosla obuku za lovca i mislila da je glavna u selu i okolici,Maggie19 wrote:i to stoji ;-DLeviathan2 wrote:mozda od straha,Maggie19 wrote:a, kakav moze bit kad je ovu ozenio :-Ddijagram wrote:
Seke, ja tebe ne bi,... ma samo malo dlanom po guzi
A ove neke seke, strava.
iliti nije imao izbora
tocka
bila ona u nekom selu na nekoj svadbi i tipjoj se poceo nabacivat, ova ga onak podlacki odjebala, tip se uredno povukao, dzentlmenski
izasla ona van s prijateljicom uzet zraka i vidi tipa stoji sa strane, coek izasao pusit, odluci ona da ga ide malo podjebavat, nakon prve recenice je dobila takvu samarcinu da se ushokirala,
tip se okrenuo i otisao unutra, pola sata nakon sto je dosla sebi od soka odluci ona da udje unutra da ga polomi, medjutim lik je opet nekako presao i zavrsili plesuci
sad nakon ohohoho godina mu se jos uvijek umiljava ko macka, ona njezina oholost i kurcevnost je nakon te svadbe nestala
moje bivse zene joj znaju krv piti da je prva zena koja je pala na ljubavni samar,
Uostalom, tiha voda brege dere B-)
Aha, a di ja to pisem o srbima i drugom svjtskom itd, ajd malo pronjuskaj pa nadji, mozes tek poneki upis kojim vam ponesto kazem jerkaya wrote:Tocno, ti odi pisati o srbima i hrvatima i domovinskom ratu. Mozes i drugom svjetskom.dijagram wrote:tocno je, pretjeruje se i ne posustajemortal wrote:jel konačno mislite prestati s ovom temom slučaj frižider
moja iskustva su takva da o tome nesto i znam za razliku od vecine ovdje.
A kad vec to spominjes, upravo ti u tome takodjer pretjerujes.
Zadnje vrijeme slomis se pisuci pa i otvarajuci teme o srbima o vucicu kojeg nazivate nekim suljom i kojesta.
Nadji upis gdje ja spominjem vucica, ili ga nazivam nekim tamom suljom ili slicno.
Ne moras traziti, takvog upisa nema
Mene ti to zanima ko lansjki snijeg.
Eto, nisi sposobna ni upratiti sto tko pise, pukla si ko kokica sto sam ti dobronamjerno vec rekao.
Drma te neki ptsp , ja s ti nemam niti sam ikada imao niti cu imati problem
Pazi se, malo preispitaj, zelim ti svako dobro.
dijagram-
2015-08-09
veber-
2014-12-30
Ne kenjaj. Ukratko.dijagram wrote:Aha, a di ja to pisem o srbima i drugom svjtskom itd, ajd malo pronjuskaj pa nadji, mozes tek poneki upis kojim vam ponesto kazem jerkaya wrote:Tocno, ti odi pisati o srbima i hrvatima i domovinskom ratu. Mozes i drugom svjetskom.dijagram wrote:tocno je, pretjeruje se i ne posustajemortal wrote:jel konačno mislite prestati s ovom temom slučaj frižider
moja iskustva su takva da o tome nesto i znam za razliku od vecine ovdje.
A kad vec to spominjes, upravo ti u tome takodjer pretjerujes.
Zadnje vrijeme slomis se pisuci pa i otvarajuci teme o srbima o vucicu kojeg nazivate nekim suljom i kojesta.
Nadji upis gdje ja spominjem vucica, ili ga nazivam nekim tamom suljom ili slicno.
Ne moras traziti, takvog upisa nema
Mene ti to zanima ko lansjki snijeg.
Eto, nisi sposobna ni upratiti sto tko pise, pukla si ko kokica sto sam ti dobronamjerno vec rekao.
Drma te neki ptsp , ja s ti nemam niti sam ikada imao niti cu imati problem
Pazi se, malo preispitaj, zelim ti svako dobro.
2015-08-15
Zasto ovi tupavci sto skupljaju drva po podrumu ne ukljuce one forenzicare od dragana primorca , ti bi pronasli i na tijelu sve sto im treba za dokaz da ju je smilja odvukla na - 25. Njih su cak angazirali stranci za neke slucajeve stare 30 godina da ih razrjese..
2015-08-15
Page 20 of 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Similar topics
» Rusija : Ako rodite bebu možete da dobijete frižider
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» Khashoggi slučaj
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» Khashoggi slučaj
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
Page 20 of 22