Slucaj frizider .
Page 11 of 22
Page 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Re: Slucaj frizider .
Leševi se i drze u zamrzivačuSpeare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:
Nije ga mogla dobit jer nisu imali nikakvih dokaza da je Jasmima ubijena, a još manje da bi leš mogao biti u kući, a bez nekakavih dokaza nema pretresa.
Za sudski nalog koji bi omogućio pretres nisu potrebni dokazi. Dovoljna je opravdana sumnja.
ali nije bilo razloga da se sumnja da ona drži leš u frižideru. Mislim, to je ono, bolesno
Bolesni ljudi rade bolesne stvari. Kao recimo da ubiju sestru pa njen leš stave u zamrzivač!
Mislim, jebote...
Ovako kada se upoznajemo sa slučajem preko medija ispada kako policija nije posumnjala da je to moguće zato jer je riječ o zamrzivaču marke Končar.
Ne valjda u krevetu
A marka KONČAR JE najbolja domaća marka
Bila
Vise nije
Nitko se ne obazire na okolnost da svi u familiji vjernici i da su išli na vjeronauk.
Ako im je Bog oprostio, tko smo mi da im sudimo?
crvenkasti-
2014-04-17
Tocno tako
Bog dao Bog uzeo
Ne bi trebalo ni suditi bolesne osobe na koncu
Bog dao Bog uzeo
pa meni je to upalo u oko , da je grdobina bila na vjeronauku dok je zeta šlogiralo ..crvenkasti wrote:Nitko se ne obazire na okolnost da svi u familiji vjernici i da su išli na vjeronauk.
može li luđe?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ona nije bolesna nego pokvarena.Sora wrote:Tocno tako
Bog dao Bog uzeo
2015-08-15
Sora wrote:Leševi se i drze u zamrzivaču
Ne valjda u krevetu
Bila
Vise nije
di ti držiš leševe, koju marku frižidera preporučuješ?
kaya wrote:ona nije bolesna nego pokvarena.Sora wrote:Tocno tako
Bog dao Bog uzeo
meni je žao djece, dvije joj curice još idu u školu, jedna u srednju jedna u osnovnu
zamisli ti tu stigmu na njima, a ono selo... jedino da odsele s bakom u njemačku i promijene prezime i nikad ne spomenu odakle dolaze
marcellus wrote:Sora wrote:Leševi se i drze u zamrzivaču
Ne valjda u krevetu
Bila
Vise nije
Beko.
Ipak je turski.
Last edited by Speare Shaker on Wed 20 Feb - 16:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
marcellus wrote:Sora wrote:Leševi se i drze u zamrzivaču
Ne valjda u krevetu
Bila
Vise nije
Glupane! Pa i držimo svi leševe u kući u frižiderima. I jedemo ih.
crvenkasti-
2014-04-17
da, sirota djecamarcellus wrote:kaya wrote:ona nije bolesna nego pokvarena.Sora wrote:Tocno tako
Bog dao Bog uzeo
meni je žao djece, dvije joj curice još idu u školu, jedna u srednju jedna u osnovnu
zamisli ti tu stigmu na njima, a ono selo... jedino da odsele s bakom u njemačku i promijene prezime i nikad ne spomenu odakle dolaze
Da, jedino promjena identiteta i drzave.marcellus wrote:kaya wrote:ona nije bolesna nego pokvarena.Sora wrote:Tocno tako
Bog dao Bog uzeo
2015-08-15
A zamisli muza?! On je u njoj jedini na planeti pronasao neke kvalitete..
2015-08-15
kaya wrote:Da, jedino promjena identiteta i drzave.marcellus wrote:kaya wrote:ona nije bolesna nego pokvarena.Sora wrote:Tocno tako
Bog dao Bog uzeo
A ako jabuke ne padaju daleko od drva?
catabbath-
2015-08-22
Marc je nedokazan..jebate,zamrzivac sluzi za zamrzivanje,BILO CEGA..druga stvar je sto vecinom u domacinstvima za meso i povrce..i les je meso..dakle..u bolnicama se isto lesevi drze u friđirejtoru,u labosima se najopakiji virusi drze u zamrzivacima,vakcine se drze u normalnim friziderima.,svasta nesto...
Guest- Guest
Ona se dogode one stvari kao u filmu I brda imaju oci....catabbath wrote:kaya wrote:Da, jedino promjena identiteta i drzave.marcellus wrote:kaya wrote:ona nije bolesna nego pokvarena.Sora wrote:Tocno tako
Bog dao Bog uzeo
A ako jabuke ne padaju daleko od drva?
Guest- Guest
Debela grdosija je mrtva ladna. Takve treba rijesiti u istraznom zatvoru nocu, - dodi, Jasmina te zove na telefon, i zgrabit ju samo i bacit kroz prozor.
2015-08-15
valjda mu ona premija...prizenio se...punica u njemackoj radi..dobra kuca...grunt...a prije zenidbe je imao kurac..kloso tak i izgleda..ali on je za nju premija...ko bi se za ludjakinju ozenil osim kakvog klosara i sirotinje od koje je i bog digao rukekaya wrote:A zamisli muza?! On je u njoj jedini na planeti pronasao neke kvalitete..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jebote i ovaj zet im se utrpao kucu..pa muz od zlocinke...a izgleda i otac se punici utrpao...jer ova radi i zivi u njemackoj pa su svi zajahali na njenu sisu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A jekaya wrote:A zamisli muza?! On je u njoj jedini na planeti pronasao neke kvalitete..
U NJOJ
Dobro si rekla
Marcelko ostal bez teksta ..crvenkasti wrote:marcellus wrote:Sora wrote:Leševi se i drze u zamrzivaču
Ne valjda u krevetu
Bila
Vise nije
Glupane! Pa i držimo svi leševe u kući u frižiderima. I jedemo ih.
Ha ha
Jrbga glumi nekaj
Da je iz fine kuce izbačen
Page 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Similar topics
» Rusija : Ako rodite bebu možete da dobijete frižider
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» Khashoggi slučaj
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» Khashoggi slučaj
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
Page 11 of 22