Slucaj frizider .
Page 21 of 22
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Slucaj frizider .
Zasto ovi tupavci sto skupljaju drva po podrumu ne ukljuce one forenzicare od dragana primorca , ti bi pronasli i na tijelu sve sto im treba za dokaz da ju je smilja odvukla na - 25. Njih su cak angazirali stranci za neke slucajeve stare 30 godina da ih razrjese..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
braco napada ;-@Leviathan2 wrote:jel ima seksa
izgleda da je kaja jos uvjek "u iscekivanju kurcota"
pa ljuta
pa ljuta
2014-04-19
Takav rjecnik nikada ne koristim, to si po doma s nekim.kaya wrote:Ne kenjaj. Ukratko.dijagram wrote:Aha, a di ja to pisem o srbima i drugom svjtskom itd, ajd malo pronjuskaj pa nadji, mozes tek poneki upis kojim vam ponesto kazem jerkaya wrote:Tocno, ti odi pisati o srbima i hrvatima i domovinskom ratu. Mozes i drugom svjetskom.dijagram wrote:tocno je, pretjeruje se i ne posustajemortal wrote:jel konačno mislite prestati s ovom temom slučaj frižider
pola deset je, a svako malo mi se pred očima javi riječ frižider
kako da čovjek održi težinu u granicama normale pokraj naziva teme
a eto, nekima su privlacne ove morbidne stvari
Meni to nakon 10 godina zaista vise nije zanimljivo.
moja iskustva su takva da o tome nesto i znam za razliku od vecine ovdje.
A kad vec to spominjes, upravo ti u tome takodjer pretjerujes.
Zadnje vrijeme slomis se pisuci pa i otvarajuci teme o srbima o vucicu kojeg nazivate nekim suljom i kojesta.
Nadji upis gdje ja spominjem vucica, ili ga nazivam nekim tamom suljom ili slicno.
Ne moras traziti, takvog upisa nema
Mene ti to zanima ko lansjki snijeg.
Eto, nisi sposobna ni upratiti sto tko pise, pukla si ko kokica sto sam ti dobronamjerno vec rekao.
Drma te neki ptsp , ja s ti nemam niti sam ikada imao niti cu imati problem
Pazi se, malo preispitaj, zelim ti svako dobro.
Bljak.
dijagram-
2015-08-09
Pa ti nikakav rijecnik uglavnom ne koristis. Eventualno neki simbol ili kakvu jednostavnu prostu recenicu. - sunce sija ili - jebem po tavanu. Rijecnik koristis uglavnom kada se osjetis ugrozen jer patis od nekakvog sindroma vise vrijednosti, neopravdano naravno. Onda se raspises i pitas ljude gdje su bili 91 da pojacas dojam. Tako da, mene neces s tim impresionirati zbilja..dijagram wrote:Takav rjecnik nikada ne koristim, to si po doma s nekim.kaya wrote:Ne kenjaj. Ukratko.dijagram wrote:Aha, a di ja to pisem o srbima i drugom svjtskom itd, ajd malo pronjuskaj pa nadji, mozes tek poneki upis kojim vam ponesto kazem jerkaya wrote:Tocno, ti odi pisati o srbima i hrvatima i domovinskom ratu. Mozes i drugom svjetskom.dijagram wrote:
tocno je, pretjeruje se i ne posustaje
a eto, nekima su privlacne ove morbidne stvari
Zadnje vrijeme slomis se pisuci pa i otvarajuci teme o srbima o vucicu kojeg nazivate nekim suljom i kojesta.
Nadji upis gdje ja spominjem vucica, ili ga nazivam nekim tamom suljom ili slicno.
Eto, nisi sposobna ni upratiti sto tko pise, pukla si ko kokica sto sam ti dobronamjerno vec rekao.
Bljak.
A sad razguli, eno ti prcka zaljubljeno te gleda.
2015-08-15
Gle, ti si se nakacila na moj upis, prema tome...kaya wrote:Pa ti nikakav rijecnik uglavnom ne koristis. Eventualno neki simbol ili kakvu jednostavnu prostu recenicu. - sunce sija ili - jebem po tavanu. Rijecnik koristis uglavnom kada se osjetis ugrozen jer patis od nekakvog sindroma vise vrijednosti, neopravdano naravno. Onda se raspises i pitas ljude gdje su bili 91 da pojacas dojam. Tako da, mene neces s tim impresionirati zbilja..dijagram wrote:Takav rjecnik nikada ne koristim, to si po doma s nekim.kaya wrote:Ne kenjaj. Ukratko.dijagram wrote:Aha, a di ja to pisem o srbima i drugom svjtskom itd, ajd malo pronjuskaj pa nadji, mozes tek poneki upis kojim vam ponesto kazem jerkaya wrote:
Tocno, ti odi pisati o srbima i hrvatima i domovinskom ratu. Mozes i drugom svjetskom.
Bljak.
A sad razguli, eno ti prcka zaljubljeno te gleda.
Usporedi sad ovaj upis s onim prvim pa pokusaj pojmiti kakve gluposti pises.
Uz gore receno reci jos samo
dijagram-
2015-08-09
Vidi, ne trebam gledati imam odlicnu memoriju i apsolviram pojedince nakon par postova. A tebe jos bolje jer naravno duze pises , ovo pises uvjetno receno. Tema je postavljena ne zato sto sam ja morbidna kako si htio provuci izokola nego zato jer je najintrigantniji slucaj kriminalistike u hrvatskoj. Sad ja znam da je tebi to dosadno jer tvoje postove - ja sam lijep i simbole ne mozes integrirati u ovo ali skini mi se brate s jedne stvari .
2015-08-15
veber-
2014-12-30
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
au, sad si me ulovila na spavanju, ne znam jel toten bas mekarska il split pa sam malo prosirio teritorij
a za epija, zato sto je imenjak, ima lipo ime, a i zbog abena brinem da mu kajic ne potope
no ti si tvrda stina didova, nama malo bure ne moze nista, nema brige
dijagram-
2015-08-09
veber-
2014-12-30
petica za izvlacenje ;-Ddijagram wrote:au, sad si me ulovila na spavanju, ne znam jel toten bas mekarska il split pa sam malo prosirio teritorij
a za epija, zato sto je imenjak, ima lipo ime, a i zbog abena brinem da mu kajic ne potope
no ti si tvrda stina didova, nama malo bure ne moze nista, nema brige
izgubio si okladuveber wrote:megi, dam se kladit da se smrzavaš u stanu
;-P
drago mi je :D:nači kada dojdem doli plačam ručak?Maggie19 wrote:izgubio si okladuveber wrote:megi, dam se kladit da se smrzavaš u stanu
;-P
to je bila oklada
odoh dalje. amer je naporan, želi obići sve dvorce u kraju, već mi je pun kiki kamenja.
veber-
2014-12-30
aj radit i pecalbirat, narucit cu skampeveber wrote:drago mi je :D:nači kada dojdem doli plačam ručak?Maggie19 wrote:izgubio si okladuveber wrote:megi, dam se kladit da se smrzavaš u stanu
;-P
to je bila oklada
odoh dalje. amer je naporan, želi obići sve dvorce u kraju, već mi je pun kiki kamenja.
:-D
smijem samo jednu subotu u mjesecu radit. i ja bum naručil škampe, dobro si se sjetila.Maggie19 wrote:aj radit i pecalbirat, narucit cu skampeveber wrote:drago mi je :D:nači kada dojdem doli plačam ručak?Maggie19 wrote:izgubio si okladuveber wrote:megi, dam se kladit da se smrzavaš u stanu
;-P
to je bila oklada
:-D
veber-
2014-12-30
ma, koliko ti to seki imaš?!dijagram wrote:Seke, ja tebe ne bi,... ma samo malo dlanom po guziMaggie19 wrote:Majka najbolje zna svoje dijete. Znaci, tu su sumnje otklonjene.
Prije da muz niske emocionalne inteligencije nije shvatio.
A ove neke seke, strava.
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» Rusija : Ako rodite bebu možete da dobijete frižider
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» Khashoggi slučaj
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» Khashoggi slučaj
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
Page 21 of 22