Hrvat popravio srpsko spomen-obilježje u Hercegovini
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvat popravio srpsko spomen-obilježje u Hercegovini
dzango wrote:Ja bradu imam i danas a Lenjina nikada nisam mirisao.epikur37 wrote:Regoč wrote:Tko nije ljevičar u mladosti, nema srca; tko nije desničar u starosti, nema mozga.mortal wrote:epi imao njegovu majicu??vuksadinare wrote:
jos cuvas majicu sa che-ovim likom koju si nosio onomad prije 15-godina
teška ljevica ili nije mario za značaj
(??? trpao se ljevičarima :-D)
Tako nesto, doduse prije da sam bio liberal kao i ova forumska mularija. Nikakvog chegevaru nisam nosio.... doduse jedni vrijeme sam bradu i siltericu nekako na lenjina ustimao :D
v i svi imate bradu a pokoji i rogove
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tako to ide. Uz bradu ide šubara a uz šubaru kokarda.Regoč wrote:Ne dvojim da imaš i šubaru koja ti ide uz bradu.dzango wrote:Ja bradu imam i danas a Lenjina nikada nisam mirisao.epikur37 wrote:Regoč wrote:Tko nije ljevičar u mladosti, nema srca; tko nije desničar u starosti, nema mozga.mortal wrote:
epi imao njegovu majicu??
Tako nesto, doduse prije da sam bio liberal kao i ova forumska mularija. Nikakvog chegevaru nisam nosio.... doduse jedni vrijeme sam bradu i siltericu nekako na lenjina ustimao :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
po zapustenosti slicni ste partizanima.... suma cini svoje. Nasi su vlatko izbrijani i pino silvestre.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Četništvo u punom sjaju.dzango wrote:Tako to ide. Uz bradu ide šubara a uz šubaru kokarda.Regoč wrote:Ne dvojim da imaš i šubaru koja ti ide uz bradu.dzango wrote:Ja bradu imam i danas a Lenjina nikada nisam mirisao.epikur37 wrote:Regoč wrote:
Tko nije ljevičar u mladosti, nema srca; tko nije desničar u starosti, nema mozga.
Civilizacija je u našem biću.epikur37 wrote:po zapustenosti slicni ste partizanima.... suma cini svoje. Nasi su vlatko izbrijani i pino silvestre.
Ovo je prigodno za generacije koje su se iz Jugoslavije prešaltale na desničarstvo 90ihRegoč wrote:Tko nije ljevičar u mladosti, nema srca; tko nije desničar u starosti, nema mozga.mortal wrote:epi imao njegovu majicu??vuksadinare wrote:jos cuvas majicu sa che-ovim likom koju si nosio onomad prije 15-godinaepikur37 wrote:Narod prati pakt čović-dodik, hercegovci su avangarda, zajedno smo jači...
a djeca već znaju, šta drugarstvo znači....:)
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Broz i partizani nikada nisu nosili bradu. I oni su mirisali na jeftino.epikur37 wrote:po zapustenosti slicni ste partizanima.... suma cini svoje. Nasi su vlatko izbrijani i pino silvestre.
Inače kako godine prolaze sve više napuštam desničarstvo i nekakvom centru naginjem jasno sa stavovima u desno iako bih ih više nazvao konzervativnima ili još bolje tradicionalnima.
2015-09-09
Bolje nego da smrde po znoju i rakiji.dzango wrote:Broz i partizani nikada nisu nosili bradu. I oni su mirisali na jeftino.epikur37 wrote:po zapustenosti slicni ste partizanima.... suma cini svoje. Nasi su vlatko izbrijani i pino silvestre.
Šta fali rakiji? Jebo te Pino Silvestre.Regoč wrote:Bolje nego da smrde po znoju i rakiji.dzango wrote:Broz i partizani nikada nisu nosili bradu. I oni su mirisali na jeftino.epikur37 wrote:po zapustenosti slicni ste partizanima.... suma cini svoje. Nasi su vlatko izbrijani i pino silvestre.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nisu li konzervativizam i tradicionalizam desničarstvo?newuser wrote:Inače kako godine prolaze sve više napuštam desničarstvo i nekakvom centru naginjem jasno sa stavovima u desno iako bih ih više nazvao konzervativnima ili još bolje tradicionalnima.
Pa i ne baš, to je kontra liberalizmu a ne nužno desničarstvo.Regoč wrote:Nisu li konzervativizam i tradicionalizam desničarstvo?newuser wrote:Inače kako godine prolaze sve više napuštam desničarstvo i nekakvom centru naginjem jasno sa stavovima u desno iako bih ih više nazvao konzervativnima ili još bolje tradicionalnima.
2015-09-09
Ne fali ništa, ima i viška. Pino ne rabim.dzango wrote:Šta fali rakiji? Jebo te Pino Silvestre.Regoč wrote:Bolje nego da smrde po znoju i rakiji.dzango wrote:Broz i partizani nikada nisu nosili bradu. I oni su mirisali na jeftino.epikur37 wrote:po zapustenosti slicni ste partizanima.... suma cini svoje. Nasi su vlatko izbrijani i pino silvestre.
Iako bliže su mi ideje desnice od ljevice u većini slučajeva no ne u svim. Tako da bih se svrstao u nekakav centar malkice u desno :Dnewuser wrote:Pa i ne baš, to je kontra liberalizmu a ne nužno desničarstvo.Regoč wrote:Nisu li konzervativizam i tradicionalizam desničarstvo?newuser wrote:Inače kako godine prolaze sve više napuštam desničarstvo i nekakvom centru naginjem jasno sa stavovima u desno iako bih ih više nazvao konzervativnima ili još bolje tradicionalnima.
2015-09-09
De mi pojasni svoje viđenje, desnicom se obično smatraju konzervativci i tradicionalisti, ljevica su socijalisti i komunisti, a centar su liberali.newuser wrote:Pa i ne baš, to je kontra liberalizmu a ne nužno desničarstvo.Regoč wrote:Nisu li konzervativizam i tradicionalizam desničarstvo?newuser wrote:Inače kako godine prolaze sve više napuštam desničarstvo i nekakvom centru naginjem jasno sa stavovima u desno iako bih ih više nazvao konzervativnima ili još bolje tradicionalnima.
Ja nemam tako viđenje, ako je tako onda sam daleko od centra :D e ovako ajd da ja sebe ubrojim u populiste :DRegoč wrote:De mi pojasni svoje viđenje, desnicom se obično smatraju konzervativci i tradicionalisti, ljevica su socijalisti i komunisti, a centar su liberali.newuser wrote:Pa i ne baš, to je kontra liberalizmu a ne nužno desničarstvo.Regoč wrote:Nisu li konzervativizam i tradicionalizam desničarstvo?newuser wrote:Inače kako godine prolaze sve više napuštam desničarstvo i nekakvom centru naginjem jasno sa stavovima u desno iako bih ih više nazvao konzervativnima ili još bolje tradicionalnima.
2015-09-09
Pomogao sam se vikipedijom, pa po ovome bih se u centar uvrstio.newuser wrote:Ja nemam tako viđenje, ako je tako onda sam daleko od centra :D e ovako ajd da ja sebe ubrojim u populiste :DRegoč wrote:De mi pojasni svoje viđenje, desnicom se obično smatraju konzervativci i tradicionalisti, ljevica su socijalisti i komunisti, a centar su liberali.newuser wrote:Pa i ne baš, to je kontra liberalizmu a ne nužno desničarstvo.Regoč wrote:Nisu li konzervativizam i tradicionalizam desničarstvo?newuser wrote:Inače kako godine prolaze sve više napuštam desničarstvo i nekakvom centru naginjem jasno sa stavovima u desno iako bih ih više nazvao konzervativnima ili još bolje tradicionalnima.
Desni blok političkih stranaka obuhvaća široku paletu u koju spadaju monarhističke, aristokratske, teokratske, reakcionarne i kontrarevolucionarne stranke. Ekstremna desnica obuhvaća i fašizam ili nacionalni socijalizam odnosno nacizam. Međutim u ideologiji fašizma postoje elementi ljevice i desnice.
Suvremena i nova ljevica teži umanjenju ili prevazilaženju svih društvenih stratifikacija.[1] Suvremena i nova ljevica se zalaže za umanjenje neslobode, nejednakosti i nesolidarnosti u društvu, koje uzrokuje ekonomski kapitalizam, a kao krajnji cilj vidi prevazilaženje ekonomskog kapitalizma i uspostavljanje društveno-ekonomskog uređenja utemeljenog na izravnoj demokraciji u političkoj i ekonomskoj sferi, te na demokratski planiranoj proizvodnji. To je sustav proizvodnje i raspodjele koji bi bio u skladu s potrebama svake pojedinke i svakog pojedinca, te društva kao cjeline, i koji bi uzimao u obzir nosive kapacitete i uvjete obnove okoliša.
Zagovara dostizanje postkapitalističkog društva koje bi bilo zasnovano na pojedinačnoj i kolektivnoj slobodi, jednakosti, solidarnosti i međusobnoj pomoći, zbog čega teži umanjenju i nadilaženju svih oblika represije, hijerarhije i vlasti pojedinca nad pojedincem. Pristaše ove politike smatraju da je za ostvarivanje ovih ideja neophodno umanjiti i nadići sve oblike autoritarnog načina organiziranja. Zbog toga se organiziraju u ljevičarske političke stranke i pokrete.
U politici, odnosno političkoj teoriji centar je naziv koji označava pokrete, stranke i ideologije koji promoviraju stavove između tzv. ljevice i desnice, odnosno pokušavaju pronaći srednji put između tih dviju ideologija. Ideologija koja promovira politički centar kao alternativu ljevici i desnici naziva se centrizam.
2015-09-09
desničar sam bio u mladosti, a sad se pomalo micem ka sridi...nalijevo mi se bas i ne da...Regoč wrote:Tko nije ljevičar u mladosti, nema srca; tko nije desničar u starosti, nema mozga.mortal wrote:epi imao njegovu majicu??vuksadinare wrote:jos cuvas majicu sa che-ovim likom koju si nosio onomad prije 15-godinaepikur37 wrote:Narod prati pakt čović-dodik, hercegovci su avangarda, zajedno smo jači...
a djeca već znaju, šta drugarstvo znači....:)
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Regoč wrote:
Tko nije ljevičar u mladosti, nema srca; tko nije desničar u starosti, nema mozga.
Churchill, a? Doduše parafraza, ali svejedno.
Guest- Guest
flumen wrote:
desničar sam bio u mladosti, a sad se pomalo micem ka sridi...
Oportunizam odnosno konformizam. Dođe to s godinama.
Guest- Guest
Ne, nego napiso si smo, ko da se kitiś hercegovačkin perjen.epikur37 wrote:aben wrote:Ča nisi ti bosanac?
I?
Kaj ne smijem komentirati hercegovce u pozitivnom kontekstu?
2014-04-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Rusija priznala radioaktivno obilježje eksplozije u vojnoj bazi
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Rusija priznala radioaktivno obilježje eksplozije u vojnoj bazi
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
Page 2 of 3