Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
PABLO ESCOBAR wrote:Jesi li na mene mislio pod pojmom Ratni zlocinacSerbia Strong wrote:Zeko wrote:Ahaha, duo forumskih , nacista i četnik se spojili u istu vojsku, a protiv mene. Neprocijenjivo. To se zove ujedinjenje, a ne ovo kaj su HDZ-ovci blebetali kak' su u domovinskom ratu ujedinili sinove ustaša i partizana u borbi protiv četnika.fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:
Amen
Inače, cijela ta ekipa je definitivno pokazala svoju maloumnost. Ovdje su blebetali kako se krade za Real, onda su skakali od veselja kad su u LP uveli VAR i pjevali tu kako Real više neće "krasti", a sad opet laprdaju kako i VAR "krade i sudi" za Real. I to u situaciji kad igrač Ajaxa stoji u zaleđu i ometa golmana Reala u dolasku na loptu i to još u petercu gdje golmana ne smiješ "ni krivo pogledati". To je bilo i zaleđe i faul na golmanu.
Fosilu glupi, nisam se ja spojio ni sa kim-pogotovo ne sa ratnim zločincem i glupim coganinon.
Samo sam ti ukazao da si ispao glup trčanjem pred rudu da će $hitty jedini proćinod engleza.
I da, jebali te četnici u dupe...
Nisam sigurno na komunjaru iz đubrovnika mislio...
Guest- Guest
Najveći klub svita, AC Milan, će dogodine igrat Ligu prvaka...Serbia Strong wrote:A gde su Milančetovo fanovi? Navijaju li za čergu i lizerful?
Junajtid neće...
Meni dovoljno...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Najveći klub svita, AC Milan, će dogodine igrat Ligu prvaka...Serbia Strong wrote:A gde su Milančetovo fanovi? Navijaju li za čergu i lizerful?
Junajtid neće...
Meni dovoljno...
<3
Hoće hoće-evo samo što nije
Guest- Guest
Lol...
Bit će treći na kraju sezone...
Ono ruglo od smekerskog Intera neće bit ni peti...
;)
Bit će treći na kraju sezone...
Ono ruglo od smekerskog Intera neće bit ni peti...
;)
Guest- Guest
navijaci intera i milana svadaju se tko ce osvojit 4to mjesto na kraju sezone
za sve ostalo tu je mastercard
za sve ostalo tu je mastercard
Guest- Guest
juve i na playstationu u finalu lp mora zadnjih 20 min kad vidi šta je change sides za par autogolova a i tad izgubi
Fabinho is set to play at CB alongside Joël Matip tomorrow, says Paul Joyce.
End- Posts : 21177
2015-08-25
A sad navijaš i za Bayern?Serbia Strong wrote:Večeras počinje konačno razmontiravanje prevare zvane juergen flopp
Koji strah od Liverpoola hahahaha...
Uzet će Premiershit, ne daj Boze i LP!
:^O
Pobjeda Liverpoola u hendikepu...
Volim Niku, al nije pandan Kloppu, drugom najboljem treneru svita...
A prvi trener svita će sutra torinske lopove dobit u hendikepu...
<3
Guest- Guest
Ne daj bože da navijam za bilo kog od ta 2 zla od kluba-samo prognoziram ono što je realno i što će se desiti vcrs. Luzerima mogu jedino njihove sudije iz premiershipa da pomognu da prođu klošarski državni projekat iz minhena...
Guest- Guest
Boze sveti panzer haubice su postavljene oko smrdljive engleske luke. Ocekiva se udar ghost division i potpuni potop najjadnijeg kluba u povijesti svijeta.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
SS iskrcavanje na šugavi otok
ALI
čeka ih njemački general
ALI
čeka ih njemački general
Zato su srbiju osvojili uz par pijanih rezervistaSerbia Strong wrote:SS nikada nije ni bio sposoban da se iskrca na otok...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Zato su srbiju osvojili uz par pijanih rezervistaSerbia Strong wrote:SS nikada nije ni bio sposoban da se iskrca na otok...
Naravno, kada se zna ko je izdao i umesto topovima i mitraljezima sa cvećem dočekao zlikovce...
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50