Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Dabogda taj isti modric nogu polomio. Lopov i sramotaRoland Deschain wrote:A što serete bezveze, potpuno ooravdano poništen gol. Kako je najveći hrvatski igrač otresao onog nekog De Jonga i pokrenuo akciju za gol.
.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne u krivu si bracala. On se glup rodioSerbia Strong wrote:Zeko wrote:Liga prvaka dokazuje činjenicu da je engleski premiership samo najizjednačenija liga od liga petice, ali ni izbliza najkvalitetnija što neki pokušavaju ovdje progurati. Veliki su izgledi da će u četvrtfinalu LP-a od engleza ostati samo City i to ne zato jer je nešto posebno kvalitetan, već zato što ima najslabijeg protivnika u osmini finala.
Već si vcrs ispao glup...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nadan se pobjedi Ajaxa u Madridu...
Bolja su ekipa, samo da ih suci ne masakriraju...
;)
;)
Guest- Guest
oba gola nereguralna, sve rutinski odrađeno za najvece svjetske lopove
End- Posts : 21177
2015-08-25
glup je za njega kompliment, preblaga je to rijec za opisati njegovu poremecenostPABLO ESCOBAR wrote:Ne u krivu si bracala. On se glup rodioSerbia Strong wrote:Zeko wrote:Liga prvaka dokazuje činjenicu da je engleski premiership samo najizjednačenija liga od liga petice, ali ni izbliza najkvalitetnija što neki pokušavaju ovdje progurati. Veliki su izgledi da će u četvrtfinalu LP-a od engleza ostati samo City i to ne zato jer je nešto posebno kvalitetan, već zato što ima najslabijeg protivnika u osmini finala.
2015-08-25
AmenEnd wrote:glup je za njega kompliment, preblaga je to rijec za opisati njegovu poremecenostPABLO ESCOBAR wrote:Ne u krivu si bracala. On se glup rodioSerbia Strong wrote:Zeko wrote:Liga prvaka dokazuje činjenicu da je engleski premiership samo najizjednačenija liga od liga petice, ali ni izbliza najkvalitetnija što neki pokušavaju ovdje progurati. Veliki su izgledi da će u četvrtfinalu LP-a od engleza ostati samo City i to ne zato jer je nešto posebno kvalitetan, već zato što ima najslabijeg protivnika u osmini finala.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ali kako se maleno govno bori kad je kradja u pitanju. Strasno.
2015-09-13
Perez je vec uplatio fifi milijunefridrih_niche wrote:Nadan se pobjedi Ajaxa u Madridu...
;)
2015-09-13
Šteta za Ajax. Bili su bolji.
Ovo glupo pravilo kod zaleđa (igrač utječe na igru) triba ukinuti jer svatko može tumačiti kako njemu paše. Po meni tu golman nije ima nikakve šanse da obrani onaj udarac bez obzira na igrača Ajaxa koji je bio u zaleđu.
Ovo glupo pravilo kod zaleđa (igrač utječe na igru) triba ukinuti jer svatko može tumačiti kako njemu paše. Po meni tu golman nije ima nikakve šanse da obrani onaj udarac bez obzira na igrača Ajaxa koji je bio u zaleđu.
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:AmenEnd wrote:glup je za njega kompliment, preblaga je to rijec za opisati njegovu poremecenostPABLO ESCOBAR wrote:Ne u krivu si bracala. On se glup rodioSerbia Strong wrote:Zeko wrote:Liga prvaka dokazuje činjenicu da je engleski premiership samo najizjednačenija liga od liga petice, ali ni izbliza najkvalitetnija što neki pokušavaju ovdje progurati. Veliki su izgledi da će u četvrtfinalu LP-a od engleza ostati samo City i to ne zato jer je nešto posebno kvalitetan, već zato što ima najslabijeg protivnika u osmini finala.
Guest- Guest
Al vidi Ramosa i rad ruke...End wrote:— Angel (@sikal33) 13. veljače 2019.
Ajme, bez ikakve grižnje savjesti bi mu obe noge polomija!
;)
Guest- Guest
Sve jasno...PABLO ESCOBAR wrote:Perez je vec uplatio fifi milijunefridrih_niche wrote:Nadan se pobjedi Ajaxa u Madridu...
;)
Samo kad vidin onaj ofsajd šta je sviralo protiv Ajaxa znam kakva je situacija...
Majko mila, svi evidentno na polovici Ajaxa, a pomoćni svira ofsajd...
Sprd acina...
;)
Guest- Guest
Nije mi jasno kako su Spursi tako isprašili Dortmunda. Je da su bili oslabljeni, ali i Tottenham je bio nekompletan.
Nije to još gotovo...Roland Deschain wrote:Nije mi jasno kako su Spursi tako isprašili Dortmunda. Je da su bili oslabljeni, ali i Tottenham je bio nekompletan.
;)
Guest- Guest
Ne plašinse, pa nemaju spursi odbranu uniteda. Najbolji štoperskinpar u ligi i drugog najboljeg golmana.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Lloris je drugi najbolji golman?
:D
U premiershipu.
Guest- Guest
Kao igrač je nekoć vrsni njemački veznjak Bernd Schuster dvaput osvojio španjolsko prvenstvo u dresu Real Madrida, a kao trener donio im jednu krunu u La Ligi. Privržen je klubu, ali i iskren u procjeni da je tijekom utakmice osmine finala u Amsterdamu sudac pogriješio u korist madridskog tima.
“Ništa nije bilo krivo napravljeno, gol velik k’o katedrala. Niti je Tadić bio u zaleđu niti je napravio prekršaj na Courtoisu”, kazao je Schuster.
“Ništa nije bilo krivo napravljeno, gol velik k’o katedrala. Niti je Tadić bio u zaleđu niti je napravio prekršaj na Courtoisu”, kazao je Schuster.
2015-08-25
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50