Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
PABLO ESCOBAR wrote:Zato su srbiju osvojili uz par pijanih rezervistaSerbia Strong wrote:SS nikada nije ni bio sposoban da se iskrca na otok...
Naravno, kada se zna ko je izdao i umesto topovima i mitraljezima sa cvećem dočekao zlikovce...
Guest- Guest
Kazu da zagreb ne pamti veci docek od proslogodisnjeg kad su vatreni docekani . Ja kazem pamti pamti onaj iz 1941. Kad su docekani prijatelji dragiSerbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Zato su srbiju osvojili uz par pijanih rezervistaSerbia Strong wrote:SS nikada nije ni bio sposoban da se iskrca na otok...
Naravno, kada se zna ko je izdao i umesto topovima i mitraljezima sa cvećem dočekao zlikovce...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Kazu da zagreb ne pamti veci docek od proslogodisnjeg kad su vatreni docekani . Ja kazem pamti pamti onaj iz 1941. Kad su docekani gospodari dragiSerbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Zato su srbiju osvojili uz par pijanih rezervistaSerbia Strong wrote:SS nikada nije ni bio sposoban da se iskrca na otok...
Guest- Guest
Nasa bracaSerbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Kazu da zagreb ne pamti veci docek od proslogodisnjeg kad su vatreni docekani . Ja kazem pamti pamti onaj iz 1941. Kad su docekani gospodari dragiSerbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Zato su srbiju osvojili uz par pijanih rezervistaSerbia Strong wrote:SS nikada nije ni bio sposoban da se iskrca na otok...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
niche ne seri simeone je u kurcu, udario je dobre temelje, ali sad nadalje radi loš posao i nije napravio iskorak u igri, pokazuje znakove limitiranosti, pored ovakve jadne barce i reala treba više pokazati
End- Posts : 21177
2015-08-25
barca možda pobijedi danas na konto messija, ali nesumnjiva je dominacija lyona, slična stvar kao ajax i real.
lyon - ndombele, mendy, aouar, depay, fekir, tu je love ko šalate. tu ti je par stotina milijuna
lyon - ndombele, mendy, aouar, depay, fekir, tu je love ko šalate. tu ti je par stotina milijuna
2015-08-25
Pep Guardiola "Lyon are one of the toughest sides I've ever faced"
2015-08-25
Lyon & Barcelona remained unbeaten in this season's UCL group stages. In fact, it's the first time two teams are facing each other in the KO stages of the Champions League without a defeat to their name all season since Barcelona & Man United met in the 07/08 semifinals.
[opta]
[opta]
2015-08-25
Ende,gdje gledaš tekme LP?
Na maxtv više nemam LP,a ne da mi se ići u birtiju gledati
Na maxtv više nemam LP,a ne da mi se ići u birtiju gledati
reddit soccer streams imas hd samo kasni 2-3 minute
ostavim ti link
ostavim ti link
2015-08-25
Ja sam prije gledao na p2p4u.net ili livetv.ru ali mi zna pucati,posebno 1.p...i nije toliko kasnio,doduše nije HD
može se i preko iptv-a gledat, ima sve programe arena, sky, sportska, i pojedinačno puno klubova svoj program ima. uz ostale programe.
Guest- Guest
https://www.reddit.com/r/soccerstreams69/comments/asdl5t/2000_gmt_olympique_lyonnais_vs_barcelona/
https://www.reddit.com/r/soccerstreams69/comments/asd8mw/2000_gmt_liverpool_vs_bayern_m%C3%BCnchen/
https://www.reddit.com/r/soccerstreams69/comments/asd8mw/2000_gmt_liverpool_vs_bayern_m%C3%BCnchen/
2015-08-25
to se moram logirati?
http://bfst.to/play/soccer.php
cliverpool cmayern ameri
cliverpool cmayern ameri
2015-08-25
ok tnx...nešto ću već naći