Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Kao igrač je nekoć vrsni njemački veznjak Bernd Schuster dvaput osvojio španjolsko prvenstvo u dresu Real Madrida, a kao trener donio im jednu krunu u La Ligi. Privržen je klubu, ali i iskren u procjeni da je tijekom utakmice osmine finala u Amsterdamu sudac pogriješio u korist madridskog tima.
“Ništa nije bilo krivo napravljeno, gol velik k’o katedrala. Niti je Tadić bio u zaleđu niti je napravio prekršaj na Courtoisu”, kazao je Schuster.
“Ništa nije bilo krivo napravljeno, gol velik k’o katedrala. Niti je Tadić bio u zaleđu niti je napravio prekršaj na Courtoisu”, kazao je Schuster.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pa normalno da je gol regularan...
Al to je Real Madrid...
Tribas bit duplo bolji od njih da bi ih minimalno pobjedija...
Jer igraš i protiv sudaca...
;)
Al to je Real Madrid...
Tribas bit duplo bolji od njih da bi ih minimalno pobjedija...
Jer igraš i protiv sudaca...
;)
Guest- Guest
tu je kao prekršaj ili ofsajd niti sami ne znaju šta bi lopovi izmislili kao opravdanje, a kod 2. gola nisu htjeli upotrijebiti var za prekršaj na de jongu.
2015-08-25
Važno da si ti pametan, govno nacističko.PABLO ESCOBAR wrote:Ne u krivu si bracala. On se glup rodioSerbia Strong wrote:Zeko wrote:Liga prvaka dokazuje činjenicu da je engleski premiership samo najizjednačenija liga od liga petice, ali ni izbliza najkvalitetnija što neki pokušavaju ovdje progurati. Veliki su izgledi da će u četvrtfinalu LP-a od engleza ostati samo City i to ne zato jer je nešto posebno kvalitetan, već zato što ima najslabijeg protivnika u osmini finala.
Već si vcrs ispao glup...
Zeko-
2015-08-26
Ahaha, duo forumskih , nacista i četnik se spojili u istu vojsku, a protiv mene. Neprocijenjivo. To se zove ujedinjenje, a ne ovo kaj su HDZ-ovci blebetali kak' su u domovinskom ratu ujedinili sinove ustaša i partizana u borbi protiv četnika.fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:AmenEnd wrote:glup je za njega kompliment, preblaga je to rijec za opisati njegovu poremecenostPABLO ESCOBAR wrote:Ne u krivu si bracala. On se glup rodioSerbia Strong wrote:
Već si vcrs ispao glup...
Inače, cijela ta ekipa je definitivno pokazala svoju maloumnost. Ovdje su blebetali kako se krade za Real, onda su skakali od veselja kad su u LP uveli VAR i pjevali tu kako Real više neće "krasti", a sad opet laprdaju kako i VAR "krade i sudi" za Real. I to u situaciji kad igrač Ajaxa stoji u zaleđu i ometa golmana Reala u dolasku na loptu i to još u petercu gdje golmana ne smiješ "ni krivo pogledati". To je bilo i zaleđe i faul na golmanu.
Zeko-
2015-08-26
Glupa forumska zagorska . Prekršaj dok je lopta na suprotnoj strani terena? I Strahonja ti rek'o da to nije prekršaj. Gdje je granica tvojoj glupoći?End wrote:tu je kao prekršaj ili ofsajd niti sami ne znaju šta bi lopovi izmislili kao opravdanje, a kod 2. gola nisu htjeli upotrijebiti var za prekršaj na de jongu.
Zeko-
2015-08-26
tko ti je taj strahonja, neki novi cirkusant koji će naslijediti beusana, po tvojim umobolnim standardima vjerojatno veća faca od bernd schustera kako si ti samo glup toga nema nigdje.
2015-08-25
Zeko wrote:Ahaha, duo forumskih , nacista i četnik se spojili u istu vojsku, a protiv mene. Neprocijenjivo. To se zove ujedinjenje, a ne ovo kaj su HDZ-ovci blebetali kak' su u domovinskom ratu ujedinili sinove ustaša i partizana u borbi protiv četnika.fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:AmenEnd wrote:glup je za njega kompliment, preblaga je to rijec za opisati njegovu poremecenostPABLO ESCOBAR wrote:
Ne u krivu si bracala. On se glup rodio
Inače, cijela ta ekipa je definitivno pokazala svoju maloumnost. Ovdje su blebetali kako se krade za Real, onda su skakali od veselja kad su u LP uveli VAR i pjevali tu kako Real više neće "krasti", a sad opet laprdaju kako i VAR "krade i sudi" za Real. I to u situaciji kad igrač Ajaxa stoji u zaleđu i ometa golmana Reala u dolasku na loptu i to još u petercu gdje golmana ne smiješ "ni krivo pogledati". To je bilo i zaleđe i faul na golmanu.
Fosilu glupi, nisam se ja spojio ni sa kim-pogotovo ne sa ratnim zločincem i glupim coganinon.
Samo sam ti ukazao da si ispao glup trčanjem pred rudu da će $hitty jedini proćinod engleza.
I da, jebali te četnici u dupe...
Guest- Guest
"Stvarno je ironija da je prvi klub u povijesti Lige prvaka koji je profitirao od VAR-a Real."
2015-08-25
End wrote:"Stvarno je ironija da je prvi klub u povijesti Lige prvaka koji je profitirao od VAR-a Real."
Sve najgore im zelin...
A onog Ramosa bi samara cili dan...
Pljuc!
;)
Guest- Guest
Ono su komentari sigurno s Barca Balkan. Prije ste zazivali VAR baš radi Reala, sad kad je tu više vam ne paše. Da je ovakva odluka ko jučer bila za Barcu nebi bilo nikakvih problema.
i opet je svima bilo jasno da var ne može suzbiti krađe reala jer oni ne pregledavaju snimke i donose odluke kako njima paše. upravo je ovdje var trebao biti pozitivno rješenje jer je očito da niti je bilo zaleđa, niti faula u napadu, niti bi curtois mogao do lopte. znači sve govori da je gol trebao biti priznat. znači gol kao katedrala.
2015-08-25
Četnici nek jebu tebe u dupe, jest da ih još ima i kod nas, ali jedan veći dio je otišao na traktorima u zemlju Četnikiju i kod tebe ih ima daleko više. A to, jel' sam ja trčao pred rudo ili ne, pričekaj uzvrat. A da će proći samo City, čitaj s razumijevanjem. Ja to nisam ustvrdio, već sam napisao svoje mišljenje na koje valjda imam pravo i iza kojega još uvijek stojim. Ako griješim, jebiga, pogriješio sam, ni prvi ni zadnji put u prognozi. No nismo mi jučer gledali sjajni Tottenham, već očajni Dortmund koji je u osjetnom padu u posljednje vrijeme i u Bundesligi.Serbia Strong wrote:Zeko wrote:Ahaha, duo forumskih , nacista i četnik se spojili u istu vojsku, a protiv mene. Neprocijenjivo. To se zove ujedinjenje, a ne ovo kaj su HDZ-ovci blebetali kak' su u domovinskom ratu ujedinili sinove ustaša i partizana u borbi protiv četnika.fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:AmenEnd wrote:
glup je za njega kompliment, preblaga je to rijec za opisati njegovu poremecenost
Fosilu glupi, nisam se ja spojio ni sa kim-pogotovo ne sa ratnim zločincem i glupim coganinon.
Samo sam ti ukazao da si ispao glup trčanjem pred rudu da će $hitty jedini proćinod engleza.
Zeko-
2015-08-26
haha kakav očajni pokušaj izvlačenja forumskoga debila. da je netko drugi "napisao svoje mišljenje" i fulao prognozu ovaj bi u narednih 5 godina vadio citate koliko je jadan i bolestan u glavu
2015-08-25
Još nijedna utakmica nije odlučena...
Čak ni Tottenham...
Bit će tu još svega...
;)
Čak ni Tottenham...
Bit će tu još svega...
;)
Guest- Guest
Forumski glupane, ja još ništa nisam fulao. Uostalom, nije ni moguće fulati kako ti fulaš. Počevši od najboljeg nogometaša na svijetu, preko Šityja i sve do najveće svjetske trenerske prevare Pepača Prevariole. Tak da si ti ovdje zadnji koji se možeš javljati da je netko nešto fulao, jer ti si fulao apsolutno sve do sada. Kaj god si tu natrabunjao sve je obrnuto ispalo.End wrote:haha kakav očajni pokušaj izvlačenja forumskoga debila. da je netko drugi "napisao svoje mišljenje" i fulao prognozu ovaj bi u narednih 5 godina vadio citate koliko je jadan i bolestan u glavu
Zeko-
2015-08-26
Jesi li na mene mislio pod pojmom Ratni zlocinacSerbia Strong wrote:Zeko wrote:Ahaha, duo forumskih , nacista i četnik se spojili u istu vojsku, a protiv mene. Neprocijenjivo. To se zove ujedinjenje, a ne ovo kaj su HDZ-ovci blebetali kak' su u domovinskom ratu ujedinili sinove ustaša i partizana u borbi protiv četnika.fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:AmenEnd wrote:
glup je za njega kompliment, preblaga je to rijec za opisati njegovu poremecenost
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Jesi li na mene mislio pod pojmom Ratni zlocinacSerbia Strong wrote:Zeko wrote:Ahaha, duo forumskih , nacista i četnik se spojili u istu vojsku, a protiv mene. Neprocijenjivo. To se zove ujedinjenje, a ne ovo kaj su HDZ-ovci blebetali kak' su u domovinskom ratu ujedinili sinove ustaša i partizana u borbi protiv četnika.fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:
Amen
Nisam sigurno na komunjaru iz đubrovnika mislio...
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50