Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Roland Deschain wrote:Ante pod stare dane prešao na tamnu stranu i postao pederčina. Svršava na lik CR7.
Razočaranje teško...
:(
Guest- Guest
Napusi se kurcaRoland Deschain wrote:Ante pod stare dane prešao na tamnu stranu i postao pederčina. Svršava na lik CR7.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bayern je jako los.Serbia Strong wrote:Jedu luzeri klošare...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Za koga navijas... bayern nista cudno od tebe sad si veci juventino i od agnelliaSerbia Strong wrote:Jedu luzeri klošare...
2015-09-13
Napusi se i ti kurcafridrih_niche wrote:Nije ovo još gotovo...
;)
2015-09-13
I ovome lewandovskone jeben mater. Zabija svim ciganima od reala do cmarse a nemoze ovoj nizoj rasiSerbia Strong wrote:Jedan trenutak promeni tok cele utakmice.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Za koga navijas... bayern nista cudno od tebe sad si veci juventino i od agnelliaSerbia Strong wrote:Jedu luzeri klošare...
Pomešana osećanja-uvek kontra luzerfula, al onda kada bi luzeri prošli-tek bi se video kolika je prevara bundesliga (mada se već videlo kroz debakle BVB-a i scheisseta). I naravno, pišanje zeki u usta koji je prognozirao da svi englezi osim $hitty-a ispadaju...
Guest- Guest
Il zamisli ovo: đubrentus (nedaj bože) osvoji lš, a matori homos otišao u p$g da je osvoji...
Guest- Guest
Tek sam sad vidio kakav penal je sviran za Barcu. Nek bace taj VAR u tri p.m. Koji će im kurac kad ovo prođe ko penal.
Roland Deschain wrote:Tek sam sad vidio kakav penal je sviran za Barcu. Nek bace taj VAR u tri p.m. Koji će im kurac kad ovo prođe ko penal.
Nije vidilo penala, jebat ga...
Penal u rangu onog od jučer...
;)
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Za koga navijas... bayern nista cudno od tebe sad si veci juventino i od agnelliaSerbia Strong wrote:Jedu luzeri klošare...
Pomešana osećanja-uvek kontra luzerfula, al onda kada bi luzeri prošli-tek bi se video kolika je prevara bundesliga (mada se već videlo kroz debakle BVB-a i scheisseta). I naravno, pišanje zeki u usta koji je prognozirao da svi englezi osim $hitty-a ispadaju...
Zekan i njegove procjene...
:(
Guest- Guest
Ne sme uefa da dozvoli i da svi španci popuše...
A pogotovo njihovo najveće mezimče.
A pogotovo njihovo najveće mezimče.
Guest- Guest
Baš tako. Ono jučer isto smijurija od penala.fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Tek sam sad vidio kakav penal je sviran za Barcu. Nek bace taj VAR u tri p.m. Koji će im kurac kad ovo prođe ko penal.
Nije vidilo penala, jebat ga...
Penal u rangu onog od jučer...
;)
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50