Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Krivac je za prvi gol ajaxa. Oni crnjo ga je izradio ko malo dite. Ono se rusi . Jer penal je lutrija. A da ne govorim de jongovo izrugivanje sa njim. Normalno da ce ga marca braniti. Triba svim silama obraniti zlatnu loptuRayMabus wrote:Marca napala sve realovce osim ModrićaPABLO ESCOBAR wrote:Cekajmo demicu i zekana da objave statistiku u kojoj se vidi da je modric sinoc uvjerljivo bio najbolji igrac na terenu samo eto osim navasu nije imao kome dodati.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2068732
Da se jedini on trudija nešto....
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Evo ti pa čitaj
https://www.klix.ba/sport/nogomet/marca-svi-su-krivi-osim-modrica-on-je-dao-sve-od-sebe-ali-nije-imao-s-kim-igrati/190306059
https://www.klix.ba/sport/nogomet/marca-svi-su-krivi-osim-modrica-on-je-dao-sve-od-sebe-ali-nije-imao-s-kim-igrati/190306059
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
šta ima čitati te ciganske lopovske novine valjda ima oči i zdrav razum
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nisan toliko bolestan da citam Marcu. Ipak je danas pocetak svetog korizmenog vrimena. Kad se covjekovo tijelo i duh predaje cistoci pokajanju i molitvi. Nepada mi napamet da u ovo sveto pobozno vrijeme citam sotonsko glasiloEnd wrote:šta ima čitati te ciganske lopovske novine valjda ima oči i zdrav razum
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Cekajmo demicu i zekana da objave statistiku u kojoj se vidi da je modric sinoc uvjerljivo bio najbolji igrac na terenu samo eto osim navasu nije imao kome dodati.
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Ispast će i ‘najveci’, ne boj se...bafalo wrote:kao šta sam rekao ljetos real umire odlaskom najvećeg
Silovat će ga stari susidi iz Madrida...
Bez sudaca, ni on ni njegov bivši klub, ne postoje...
;)
Guest- Guest
neka ispadne lik je uzeo tripletu a stari susjedi nemaju ništa svemu dolazi kraj
u manchesteru se kuha nešto veliko a vidim i milan se vraća u lp zlatna vremena su pred nama pokopajmo španjolske cigane, uhvatimo se za ruke i krenimo svi u susret boljoj i ljepšoj budućnosti
Navijan da stari susidi dignu i taj trofej...
Nek im četvrto finale bude sritno ka i Ivanisevicu...
;)
Nek im četvrto finale bude sritno ka i Ivanisevicu...
;)
Guest- Guest
United nudi 140 milja € za Dybalu...bafalo wrote:u manchesteru se kuha nešto veliko a vidim i milan se vraća u lp zlatna vremena su pred nama pokopajmo španjolske cigane, uhvatimo se za ruke i krenimo svi u susret boljoj i ljepšoj budućnosti
Već im vidin propast...
:D
A AC Milan je moćan!
<3
Guest- Guest
kamo sreće da alegri nije trener juventusa nego netko s mudima, atletico bi dobio 4 komada ko i u dortmundu
skripar-
2015-08-09
Vidi se da nemaš pojma o nogometu. A gdje je bio Carvajal? Tu akciju i cijelo prvo poluvrijeme. Gdje su bili stoperi? Jedini koji je nešto pokušavao i borio se u Realu jučer je bio Modrić. Ostali su se igrali skrivača.PABLO ESCOBAR wrote:Krivac je za prvi gol ajaxa. Oni crnjo ga je izradio ko malo dite. Ono se rusi . Jer penal je lutrija. A da ne govorim de jongovo izrugivanje sa njim. Normalno da ce ga marca braniti. Triba svim silama obraniti zlatnu loptuRayMabus wrote:Marca napala sve realovce osim ModrićaPABLO ESCOBAR wrote:Cekajmo demicu i zekana da objave statistiku u kojoj se vidi da je modric sinoc uvjerljivo bio najbolji igrac na terenu samo eto osim navasu nije imao kome dodati.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Zasto jucer u 84.minuti nije sam zabio nego ide dodati onom panjini. Znas li zasto zato sto nema muda.Roland Deschain wrote:Vidi se da nemaš pojma o nogometu. A gdje je bio Carvajal? Tu akciju i cijelo prvo poluvrijeme. Gdje su bili stoperi? Jedini koji je nešto pokušavao i borio se u Realu jučer je bio Modrić. Ostali su se igrali skrivača.PABLO ESCOBAR wrote:Krivac je za prvi gol ajaxa. Oni crnjo ga je izradio ko malo dite. Ono se rusi . Jer penal je lutrija. A da ne govorim de jongovo izrugivanje sa njim. Normalno da ce ga marca braniti. Triba svim silama obraniti zlatnu loptuRayMabus wrote:Marca napala sve realovce osim ModrićaPABLO ESCOBAR wrote:Cekajmo demicu i zekana da objave statistiku u kojoj se vidi da je modric sinoc uvjerljivo bio najbolji igrac na terenu samo eto osim navasu nije imao kome dodati.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zato jer je ono igrački ispravno ds se doda. Nije on kriv što je Benzema glup ko kurac.PABLO ESCOBAR wrote:Zasto jucer u 84.minuti nije sam zabio nego ide dodati onom panjini. Znas li zasto zato sto nema muda.Roland Deschain wrote:Vidi se da nemaš pojma o nogometu. A gdje je bio Carvajal? Tu akciju i cijelo prvo poluvrijeme. Gdje su bili stoperi? Jedini koji je nešto pokušavao i borio se u Realu jučer je bio Modrić. Ostali su se igrali skrivača.PABLO ESCOBAR wrote:Krivac je za prvi gol ajaxa. Oni crnjo ga je izradio ko malo dite. Ono se rusi . Jer penal je lutrija. A da ne govorim de jongovo izrugivanje sa njim. Normalno da ce ga marca braniti. Triba svim silama obraniti zlatnu loptuRayMabus wrote:Marca napala sve realovce osim ModrićaPABLO ESCOBAR wrote:Cekajmo demicu i zekana da objave statistiku u kojoj se vidi da je modric sinoc uvjerljivo bio najbolji igrac na terenu samo eto osim navasu nije imao kome dodati.
2018-11-10
A bili ti dodao covjeku za kojega se znade da mu je lakse promasit prazan gol sa 5 metara negi ga zabitRoland Deschain wrote:Zato jer je ono igrački ispravno ds se doda. Nije on kriv što je Benzema glup ko kurac.PABLO ESCOBAR wrote:Zasto jucer u 84.minuti nije sam zabio nego ide dodati onom panjini. Znas li zasto zato sto nema muda.Roland Deschain wrote:Vidi se da nemaš pojma o nogometu. A gdje je bio Carvajal? Tu akciju i cijelo prvo poluvrijeme. Gdje su bili stoperi? Jedini koji je nešto pokušavao i borio se u Realu jučer je bio Modrić. Ostali su se igrali skrivača.PABLO ESCOBAR wrote:Krivac je za prvi gol ajaxa. Oni crnjo ga je izradio ko malo dite. Ono se rusi . Jer penal je lutrija. A da ne govorim de jongovo izrugivanje sa njim. Normalno da ce ga marca braniti. Triba svim silama obraniti zlatnu loptuRayMabus wrote:
Marca napala sve realovce osim Modrića
2015-09-13
Frenkie just posted this onto Instagram.
No caption needed.
mali još piša po prevari, neka ga netko zaustavi više u sramoćenju male prevare
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pa napisao sam ti. Ono se onako odigrava, Modrić je malo iskosa i golman mu izlazi, a Benzema bi ostao na prazan gol da se nije zaletio ko sivonja umjesto da čeka na povratnoj.PABLO ESCOBAR wrote:A bili ti dodao covjeku za kojega se znade da mu je lakse promasit prazan gol sa 5 metara negi ga zabitRoland Deschain wrote:Zato jer je ono igrački ispravno ds se doda. Nije on kriv što je Benzema glup ko kurac.PABLO ESCOBAR wrote:Zasto jucer u 84.minuti nije sam zabio nego ide dodati onom panjini. Znas li zasto zato sto nema muda.Roland Deschain wrote:Vidi se da nemaš pojma o nogometu. A gdje je bio Carvajal? Tu akciju i cijelo prvo poluvrijeme. Gdje su bili stoperi? Jedini koji je nešto pokušavao i borio se u Realu jučer je bio Modrić. Ostali su se igrali skrivača.PABLO ESCOBAR wrote:
Krivac je za prvi gol ajaxa. Oni crnjo ga je izradio ko malo dite. Ono se rusi . Jer penal je lutrija. A da ne govorim de jongovo izrugivanje sa njim. Normalno da ce ga marca braniti. Triba svim silama obraniti zlatnu loptu
Meni dalje netriba raspravljat. Dica su satrala lopoveEnd wrote:
Frenkie just posted this onto Instagram.
No caption needed.
mali još piša po prevari, neka ga netko zaustavi više u sramoćenju male prevare
2015-09-13
Ali nemogu virovati citajuci nase portale koja je to bol i tuga sto je Real ispao. Naravno njima hanza placenicima je sad nestalo motiva da preuvelicavaju malu nosatu nakazu.
Dobro rece jednom Bafalo. Otisa im cr7 pa sad triba promovirati nekoga drugoga.
2015-09-13
Pa nisam baš vidio bol i tugu, prije bi rekao da im je drago ko i svima koji vole nogonet da je jedna tako mlada ekipa srušila jednog Reala. Real je postavio letvicu vrlo visoko i sumnjam da će ih netko dostići. Iako su zadnje tri sezone imali i dosta sreće i sudačkog poguranca. Ali pamtit će se 3 naslova zaredom i koliko ono ukupno? Jel 13?PABLO ESCOBAR wrote:Ali nemogu virovati citajuci nase portale koja je to bol i tuga sto je Real ispao. Naravno njima hanza placenicima je sad nestalo motiva da preuvelicavaju malu nosatu nakazu.
2018-11-10
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50