Splitski kromanjonci
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 16
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Splitski kromanjonci
Neće ti onda niko razbit Alfu…Princ od Čaira wrote:Meni poklonio casperla…
:D
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Neće ti onda niko razbit Alfu…Princ od Čaira wrote:Meni poklonio casperla…
Pre bih navijao za hajduk, nego vozio alfu…
Guest- Guest
to se srpkinje dolaze zabavit njih se isto dira ali na ugodniji način
Bracala, zašto se ne piše Er Srbija?
Kako se dogovorite kako se šta piše?
Kako se dogovorite kako se šta piše?
Guest- Guest
Prije par dana na parkingu kraj Starog placa u Splitu razbijeno je staklo na automobilu zagrebačkih tablica. Izašlo je u jednom mediju, prenijeli su drugi.
"Zločin iz mržnje", "Sramota u Splitu", "Trebam li skidati zagrebačke tablice?", "Novo divljaštvo u Splitu", "Zašto mržnja, gdje to živimo", naslovi i tisuće odvratnih komentara rigaju se već danima.
Danas se saznalo da je staklo slučajno razbila loptica s obližnjeg treninga Baseball kluba Nada. Javili su se i ispričali momku.
Hoće li se, međutim, cijelom gradu i regiji ispričati ijedan od medija koji su huškali i seronja koji su vrijeđali?
"Zločin iz mržnje", "Sramota u Splitu", "Trebam li skidati zagrebačke tablice?", "Novo divljaštvo u Splitu", "Zašto mržnja, gdje to živimo", naslovi i tisuće odvratnih komentara rigaju se već danima.
Danas se saznalo da je staklo slučajno razbila loptica s obližnjeg treninga Baseball kluba Nada. Javili su se i ispričali momku.
Hoće li se, međutim, cijelom gradu i regiji ispričati ijedan od medija koji su huškali i seronja koji su vrijeđali?
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Prije par dana na parkingu kraj Starog placa u Splitu razbijeno je staklo na automobilu zagrebačkih tablica. Izašlo je u jednom mediju, prenijeli su drugi.
Guest- Guest
ne serite tovari, nitko ne vjeruje u vaše laži i izmišljene članke
End- Posts : 21177
2015-08-25
Vidim da su danima smisljali pricu ..pitam se jesu li platili ili zaprijetili "loptačima"
Guest- Guest
Višestruki prvaci Hrvatske, splitski brend…Princ od Čaira wrote:Zamisli ti, bejzbol klub…
Dino Dvornik je bija njihov član, obožava je klub…
<3
Guest- Guest
Momci smirite se
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Maggie19 likes this post
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Splitski "turizam"
» he he Splitski čardak
» Ukinut je splitski metro
» Splitski manijak ponovo napao
» Splitski konobar mrzi turiste
» he he Splitski čardak
» Ukinut je splitski metro