napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 5 of 38
Page 5 of 38 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
Dannyiju bih ja rado podvalio neku srpkinju da je misionarski povoli...
Guest- Guest
debotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:Pa to vjerokatno kažu i zagrepčanci kad tebe vide...ali aj, prvi u selu zadnji u gradu, kako komedebotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:Sva sreća pa se ovo ne događa u Zagrebu kažešdebotoijusto wrote:
nisu to splicani vec dosljaci koji preuzeli grad nakon srpske agresije , gle ironije
u svakom slucaju kad odem u grad svog djetinjstva , poslom ili obic 3 mirovinski stup tj. roditelje , 2 dan po svetom pismu dobijem nervozu
seljastvo primitivizam pohlepa "tko je koga jeba" i "tko sto kuha" split je danas samo smoje vise nema
dogadja se no nebitno mi , nisam tu igrao lastik vozio karet imao prvu ljubav... kuzis nee
hocu reci nisu to "splicani" , grad se poseljacio a to najbolje vidis kad promatras "sa strane"
ja sam purger s govornom manom
nemam losa iskustva moram priznat
Nemoj samo kajkati, svega ti...dobar je Zege, ali imate puno Erinih i ekipe iz vlajlanda i Roma...isto ka u Splitu samo puta deset...živija sam godinu dana u gornjoj Dubravi, a jeba me pas ako sam igdi čuja "kaj" cilo to vrime...
Last edited by jasambrend on 9/2/2019, 18:49; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Jer je Mornar iz Splita i igra se "ko nas bre zavadi" liga koju pokušavaju prenijeti i na nogomet...pa će njih 11 učit leđno po Rivicatabbath wrote:Lol neznam zašto se uopće bilo šta organizira tamo a ne u nekom civiliziranom mistu.
2014-04-15
Sportske oznake su same po sebi provokacije..i u cemu je problem??Da se ljudi radi toga moraju klati i mlatiti??..Prilicno primitivno razmisljanje..Noor wrote:ako želiš dokazati kako nije bilo provokacija nigdje...da, sve navedi, ne selektiraj intenciozno.pismejker wrote:naravno da je bilo,jel moram sve nabrajati..??..Noor wrote:a Zvezdinih i Partizanovih ovdje nije bilo?pismejker wrote:Ko klimnci smo kupovali majice sa oznakama Dinama,obicno plave i dinamov znak,ili Hajdukove bijele i hajgukov grb,i hodalo se posvuda,bez da je to nekom znacila provokacija..
Koliko vi frustracija kroz sport ispoljavate ,cudo jedno..
No dobro,ima posvuda takvog "cvijeca" pa i u istinski sportskim klubovima i njihovim navijacima..
jebiga,oni koji bi voljeli vidjeti istinski sporcki spektakl,ne mogu radi minornog broja kretena..tu sad mislim na bilo koju stranu i bilo koju drzavu..
Guest- Guest
Sad će vjerojatno i neka odgovarajuća kazna za ovo ... Ipak je to medjunarodna utakmica otkazana ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)jasambrend wrote:debotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:Pa to vjerokatno kažu i zagrepčanci kad tebe vide...ali aj, prvi u selu zadnji u gradu, kako komedebotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:
Sva sreća pa se ovo ne događa u Zagrebu kažeš
dogadja se no nebitno mi , nisam tu igrao lastik vozio karet imao prvu ljubav... kuzis nee
hocu reci nisu to "splicani" , grad se poseljacio a to najbolje vidis kad promatras "sa strane"
Nemoj samo kajkati, svega ti...dobar je Zege, ali imate puno Erinih i ekipe iz vlajlanda i Roma...isto ka u Splitu samo puta deset...živija sam godinu dana u gornjoj Dubravi, a jeba me pas ako sam igdi čuja "kaj" cilo to vrime...
Tražiti suptilnost od navijača....pih.
Mislim da su zvezdaši u Splitu neomiljeni. Baca na to.
Mislim da su zvezdaši u Splitu neomiljeni. Baca na to.
Guest- Guest
Zvezda je otvorila sezonu kupanja ove godine u Splitu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znam lika iz zagrebainace Prigorac..pitanje,..zasto je primjer takav lik uvijek nadrkan,kao da svi imaju nesh protiv njega,usput je malecak i ispoljava frustracije radi toga,iako ima odlican posao,firmu koja se bavi elektricarskim radovima..i zenu,koja obozava i vozi brze aute..?Noor wrote:dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)jasambrend wrote:debotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:Pa to vjerokatno kažu i zagrepčanci kad tebe vide...ali aj, prvi u selu zadnji u gradu, kako komedebotoijusto wrote:
Guest- Guest
Tko želi gledati uživo Dđanga i Stanojka , može tu.
Evo naš mali forumski prilog za skidanje četničkog režima u Srbiji. :D
Guest- Guest
NAjviše krkančina u Hrvatskoj sam vidio u Sinju i Imotskome.catabbath wrote:Lol neznam zašto se uopće bilo šta organizira tamo a ne u nekom civiliziranom mistu. Sjećam se koncerta Iron Maidena na Poljudu tamo , nikad toliko krkana nisam vidio.
To što Split i Zadar prednjače u primitivizmu je također zasluga tih doseljenih kamenjarskih papaka.
2015-09-24
Pa prije par godina sam bila na jednoj rivi i seta decko u zvezdinom dresu sa curom :). I to tako bezbrizno kao da ima micky mausa na majici tako da mislim da nije ni provocirao nego tako. Naravno nije daleko stigao. Jedan iz torcide ga zaustavi i mora majica dole, ne zanima ga , samo skini majicu i mozes dalje s curom . I tako je zbilja bilo. Nisu ga dirali ali morao je skinuti. Al ja mislim da oni ne kuze da je to crvena krpa dole tim huliganima.vuksadinare wrote:kaya wrote:..cisto im je netko iz kluba trebao objasniti..'hej momci nalazimo se u najludjem gradu u svitu a narocito ih alergija copi na crveno bela obelezja'...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)jasambrend wrote:debotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:Pa to vjerokatno kažu i zagrepčanci kad tebe vide...ali aj, prvi u selu zadnji u gradu, kako komedebotoijusto wrote:
Bil sam...v Lonjici...samo tamo nije "kaj", nego više "kaej" ...znam par ljudi od tamo, ajme kad se prešaltaju na svoj govor ...materinji mi kajkavski inače...
darth_vader-
2014-04-17
pismejker wrote:znam lika iz zagrebainace Prigorac..pitanje,..zasto je primjer takav lik uvijek nadrkan,kao da svi imaju nesh protiv njega,usput je malecak i ispoljava frustracije radi toga,iako ima odlican posao,firmu koja se bavi elektricarskim radovima..i zenu,koja obozava i vozi brze aute..?Noor wrote:dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)jasambrend wrote:debotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:
Pa to vjerokatno kažu i zagrepčanci kad tebe vide...ali aj, prvi u selu zadnji u gradu, kako kome
misliš da to ima veze što je prigorac? evo, ja znam takvog međimurca, bilogorca i lika iz pazina. svi su kepeci i voze suvove, da izgledaju veći i superiorno na cesti, kad već nemreju u cipelama.
Da, ne kuže, moš mislit.kaya wrote:Pa prije par godina sam bila na jednoj rivi i seta decko u zvezdinom dresu sa curom :). I to tako bezbrizno kao da ima micky mausa na majici tako da mislim da nije ni provocirao nego tako. Naravno nije daleko stigao. Jedan iz torcide ga zaustavi i mora majica dole, ne zanima ga , samo skini majicu i mozes dalje s curom . I tako je zbilja bilo. Nisu ga dirali ali morao je skinuti. Al ja mislim da oni ne kuze da je to crvena krpa dole tim huliganima.vuksadinare wrote:kaya wrote:..cisto im je netko iz kluba trebao objasniti..'hej momci nalazimo se u najludjem gradu u svitu a narocito ih alergija copi na crveno bela obelezja'...
Znaju oni to jako dobro, samo se nadaju da će im nekim čudom proć pa da mogu srat po fejsu o srpskom Splitu, o hrvatskim pičkama koje ih ne smiju dirnut i sl.
Malo su se ovaj put zajebali.
MA rekao sam već da sam gledao kad su na Rivi isprebijali trojicu purgera ...kaya wrote:Pa prije par godina sam bila na jednoj rivi i seta decko u zvezdinom dresu sa curom :). I to tako bezbrizno kao da ima micky mausa na majici tako da mislim da nije ni provocirao nego tako. Naravno nije daleko stigao. Jedan iz torcide ga zaustavi i mora majica dole, ne zanima ga , samo skini majicu i mozes dalje s curom . I tako je zbilja bilo. Nisu ga dirali ali morao je skinuti. Al ja mislim da oni ne kuze da je to crvena krpa dole tim huliganima.vuksadinare wrote:kaya wrote:..cisto im je netko iz kluba trebao objasniti..'hej momci nalazimo se u najludjem gradu u svitu a narocito ih alergija copi na crveno bela obelezja'...
A ovdje neki lupaju kako ih je Irinej isprovocirao i šta ja znam ...
E baš ti praljudi imaju pojma o Irineju ...
2015-09-24
Opet Luburićev klon ...danni1 wrote:Da, ne kuže, moš mislit.kaya wrote:Pa prije par godina sam bila na jednoj rivi i seta decko u zvezdinom dresu sa curom :). I to tako bezbrizno kao da ima micky mausa na majici tako da mislim da nije ni provocirao nego tako. Naravno nije daleko stigao. Jedan iz torcide ga zaustavi i mora majica dole, ne zanima ga , samo skini majicu i mozes dalje s curom . I tako je zbilja bilo. Nisu ga dirali ali morao je skinuti. Al ja mislim da oni ne kuze da je to crvena krpa dole tim huliganima.vuksadinare wrote:kaya wrote:..cisto im je netko iz kluba trebao objasniti..'hej momci nalazimo se u najludjem gradu u svitu a narocito ih alergija copi na crveno bela obelezja'...
Znaju oni to jako dobro, samo se nadaju da će im nekim čudom proć pa da mogu srat po fejsu o srpskom Splitu, o hrvatskim pičkama koje ih ne smiju dirnut i sl.
Malo su se ovaj put zajebali.
2015-09-24
jasambrend wrote:Noor wrote:dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)jasambrend wrote:debotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:
Pa to vjerokatno kažu i zagrepčanci kad tebe vide...ali aj, prvi u selu zadnji u gradu, kako kome
Bil sam...v Lonjici...samo tamo nije "kaj", nego više "kaej" ...znam par ljudi od tamo, ajme kad se prešaltaju na svoj govor ...materinji mi kajkavski inače...
ahaha, istina
to si bil na pol puta između mene i dannija
Kayo sto se cudis..ima ovdje likova sa menthalnim sklopom istinskih kretena,kojima i sama crvena boja smeta..podsjeca ih na komjunizam,zvezdu,picku mile matere..najradije bi ukinuli simbol Zvijezde,jos ako je u crvenoj boji...uuuuuuuuuu..!!! ajmo doli zvizda sa Hajnikenakaya wrote:Pa prije par godina sam bila na jednoj rivi i seta decko u zvezdinom dresu sa curom :). I to tako bezbrizno kao da ima micky mausa na majici tako da mislim da nije ni provocirao nego tako. Naravno nije daleko stigao. Jedan iz torcide ga zaustavi i mora majica dole, ne zanima ga , samo skini majicu i mozes dalje s curom . I tako je zbilja bilo. Nisu ga dirali ali morao je skinuti. Al ja mislim da oni ne kuze da je to crvena krpa dole tim huliganima.vuksadinare wrote:kaya wrote:..cisto im je netko iz kluba trebao objasniti..'hej momci nalazimo se u najludjem gradu u svitu a narocito ih alergija copi na crveno bela obelezja'...
Guest- Guest
kofein wrote:Tko želi gledati uživo Dđanga i Stanojka , može tu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)jasambrend wrote:debotoijusto wrote:
ahaha, istina
to si bil na pol puta između mene i dannija
Kraljevec i Vrbovec? Lijep kraj inače, ženina vjenčana kuma je od tamo, a i imao sam par kolega...
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 38 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 5 of 38