napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 2 of 38
Page 2 of 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
MA nemoj zajebavat, stvarno i ti ideš u krajnost. Pričaš budalaštine.RayMabus wrote:Objasni ti nama šta je u redu a šta nije , samo ti pričajRingo10 wrote:Ne, ne, ovo nije u redu. A ovi što ovo pozdravljaju i podržavaju su žalosni.
Nisu mu dali izać dok nije skinija dres
Samo ti nama objasni šta je u redu a šta nije
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
De objasni ti nama šta je u redu a šta nijeRingo10 wrote:MA nemoj zajebavat, stvarno i ti ideš ukrajnost. Pričaš budalaštine.RayMabus wrote:Objasni ti nama šta je u redu a šta nije , samo ti pričajRingo10 wrote:Ne, ne, ovo nije u redu. A ovi što ovo pozdravljaju i podržavaju su žalosni.
Samo ti objašnjaji i dalje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tko im je uopce dopustio da predju granicu... Gdje je vojska?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
MA jebi se. Da su ubili nekoga ti bi to podržavao.RayMabus wrote:De objasni ti nama šta je u redu a šta nijeRingo10 wrote:MA nemoj zajebavat, stvarno i ti ideš ukrajnost. Pričaš budalaštine.RayMabus wrote:Objasni ti nama šta je u redu a šta nije , samo ti pričajRingo10 wrote:Ne, ne, ovo nije u redu. A ovi što ovo pozdravljaju i podržavaju su žalosni.
Samo ti objašnjaji i dalje
Prekidam raspravu jer je nebulozno s tobom oko ovoga raspravljati.
2015-09-24
A i ovi su pametni u dresovima crvene zvezde usred dana usred rive setnja...i jos se raspojasali...a inace realno za vrijeme juge zvezda je bila najomrazeniji gost u splitu...iza toga rijeka..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Evo i ratnika vučine dinarskoga.vuksadinare wrote:A i ovi su pametni u dresovima crvene zvezde usred dana usred rive setnja...i jos se raspojasali...a inace realno za vrijeme juge zvezda je bila najomrazeniji gost u splitu...iza toga rijeka..
Hoćemo u rat vučino!
Meni je CZ uvijek bila mrža nego danas ISIL pa opet mi nije padalo na pamet da mlatim momke u dresovima CZ.
A što Rijeka majke ti
2015-09-24
..inace nisu krivi vaterpolisti koji ocito mislili da su dosli ne znam na island..nego oni iz kluba a kojih vjerojatno ima i ponesto starijih koji se sjecaju da je sportske kolektive crvena zvezda najvatrenije i najdelikatnije gostovanje bio solit..pa mogli su ove upozoriti da ne bi bas bilo zdravo da u setnju odu sa zvezdinim obiljezjima..
2015-09-08
U vinkovcima su svi srpski klubovi drhtali ko jazavcivuksadinare wrote:A i ovi su pametni u dresovima crvene zvezde usred dana usred rive setnja...i jos se raspojasali...a inace realno za vrijeme juge zvezda je bila najomrazeniji gost u splitu...iza toga rijeka..
Ako su navijači budale nemoraju to bit i profesionalni igrači jer jedna od uloga sporta je i pozitiva znači da moraš izbjegavat situacije koje mogu izazvat konflikt
A imaš neku drugu majicu , običnu , normalnu , pa obuci to pa šetaj gradom.
A imaš neku drugu majicu , običnu , normalnu , pa obuci to pa šetaj gradom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
E moj ringo kad je zvezda stizala u split mogao si komotno ratno stanje proglasit..vazilo je za sve..evo npr..na starom placu nekoliko utakmica je bilo na rubu prekida kad je gostovala zvezda..jednom na poljudu..utakmice jugoplastike sa zvezdom na gripama de facto non stop visilo..cak su bile i dvije masovne makljaze izmedju igraca..i jednom sa igracima od partizana..rijeka?...nekad u jugi zvezdina filijala danas dinamova..Ringo10 wrote:Evo i ratnika vučine dinarskoga.vuksadinare wrote:A i ovi su pametni u dresovima crvene zvezde usred dana usred rive setnja...i jos se raspojasali...a inace realno za vrijeme juge zvezda je bila najomrazeniji gost u splitu...iza toga rijeka..
Hoćemo u rat vučino!
Meni je CZ uvijek bila mrža nego danas ISIL pa opet mi nije padalo na pamet da mlatim momke u dresovima CZ.
A što Rijeka majke ti
2015-09-08
Na Pantovčaku se okupila ekipa za brendiranje Hrvatske
U UREDU predsjednice Republike Hrvatske održana je četvrta radionica Radne skupine predsjednice Republike za razvoj identiteta i brenda Republike Hrvatske, na kojoj je nastavljen rad i rasprava o brendingu i dostupnim modelima za razvoj brenda nacije/države radi pripreme cjelovitog modela brenda Republike Hrvatske, priopćeno je iz Ureda predsjednice.
Na četvrtoj radionici analizirali su se elementi marke Hrvatske po područjima te se generirala izjava o pozicioniranju marke Hrvatske.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/na-pantovcaku-se-okupila-ekipa-za-brendiranje-hrvatske/2062795.aspx
U UREDU predsjednice Republike Hrvatske održana je četvrta radionica Radne skupine predsjednice Republike za razvoj identiteta i brenda Republike Hrvatske, na kojoj je nastavljen rad i rasprava o brendingu i dostupnim modelima za razvoj brenda nacije/države radi pripreme cjelovitog modela brenda Republike Hrvatske, priopćeno je iz Ureda predsjednice.
Na četvrtoj radionici analizirali su se elementi marke Hrvatske po područjima te se generirala izjava o pozicioniranju marke Hrvatske.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/na-pantovcaku-se-okupila-ekipa-za-brendiranje-hrvatske/2062795.aspx
Guest- Guest
E jbg, jadni .. mislili su valjda da su navijaci zvezde a ne sportasi . A zvezdine navijace vole ko sulju, irineja i velike boginje.
A rekao im konobar da skinu to..
A rekao im konobar da skinu to..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne znam, meni Rijeka uvijek bila simpatičnavuksadinare wrote:E moj ringo kad je zvezda stizala u split mogao si komotno ratno stanje proglasit..vazilo je za sve..evo npr..na starom placu nekoliko utakmica je bilo na rubu prekida kad je gostovala zvezda..jednom na poljudu..utakmice jugoplastike sa zvezdom na gripama de facto non stop visilo..cak su bile i dvije masovne makljaze izmedju igraca..i jednom sa igracima od partizana..rijeka?...nekad u jugi zvezdina filijala danas dinamova..Ringo10 wrote:Evo i ratnika vučine dinarskoga.vuksadinare wrote:A i ovi su pametni u dresovima crvene zvezde usred dana usred rive setnja...i jos se raspojasali...a inace realno za vrijeme juge zvezda je bila najomrazeniji gost u splitu...iza toga rijeka..
Hoćemo u rat vučino!
A što Rijeka majke ti
Al dobro, ja sam živio u Sarajevu pa možda nisma znao za te vaše afinitete u Kifli ...
A znam za ta rivalstva i tuče ...ali bez obzira ne možeš fizički nasrtati na sportaše radi dresova koliko god ti to smetalo ...
2015-09-24
E sa ovim u Splitu su je baš brendirali ...Gnječ wrote:Na Pantovčaku se okupila ekipa za brendiranje Hrvatske
2015-09-24
A je al navijacima nije strano potuci se. Ovo su torcidasi mislili da vide navijace zvezde..Ringo10 wrote:Bez obzira, ovo se ne bi smjelo događati. Fizičko nasilje radi sportskih dresova i slično, to je nedopustivo.RayMabus wrote:Ja san ti objasnija šta san ti ima objasnit u prvom postu , ja ti neću puno ništa obšnjavat išta.
Da su oni došli u običnim majicama dole popit kavu onda bi ja to osudija a ovako je Tko ti jebe mater.
2015-08-15
ne skandiraju se po srbijitre wrote:Nema tu podržavanja ili ne, imaš izjave srpskih popova i vođa o kninu, dalmaciji, slavoniji...i onda se ovi dođu kurčiti sa svojim dresovima i naravno dobiju po pički pa stoga i kažem da račun ispostave ireneju i slinavom sulji koji su sve i zakuhali i ne dozvoljavaju da se sve smiri i da vrijeme odradi svoje.Ringo10 wrote:Ne, ne, ovo nije u redu. A ovi što ovo pozdravljaju i podržavaju su žalosni.
naci slogani protiv hrvata
kada igramo protiv tunguzije.
za razliku od hrvata
koji to cine nevezano sa kime se igra
Guest- Guest
Kaja ti je objasnila..ko da su ovi znali jesu igraci..pa ne bu ih pitali..'oprostite da vi niste igraci ako jeste sorry trazimo navijace' ..b.t.w prije koju godinu kad nisu bile utakmice..zvezdini navijaci izvrsili par diverzija slikajuci se sa zvezdinim obiljezjima pa ovi sad pusu i na hladno sto je ziher ziher jeRingo10 wrote:Ne znam, meni Rijeka uvijek bila simpatičnavuksadinare wrote:E moj ringo kad je zvezda stizala u split mogao si komotno ratno stanje proglasit..vazilo je za sve..evo npr..na starom placu nekoliko utakmica je bilo na rubu prekida kad je gostovala zvezda..jednom na poljudu..utakmice jugoplastike sa zvezdom na gripama de facto non stop visilo..cak su bile i dvije masovne makljaze izmedju igraca..i jednom sa igracima od partizana..rijeka?...nekad u jugi zvezdina filijala danas dinamova..Ringo10 wrote:Evo i ratnika vučine dinarskoga.vuksadinare wrote:A i ovi su pametni u dresovima crvene zvezde usred dana usred rive setnja...i jos se raspojasali...a inace realno za vrijeme juge zvezda je bila najomrazeniji gost u splitu...iza toga rijeka..
Hoćemo u rat vučino!
A što Rijeka majke ti
Al dobro, ja sam živio u Sarajevu pa možda nisma znao za te vaše afinitete u Kifli ...
A znam za ta rivalstva i tuče ...ali bez obzira ne možeš fizički nasrtati na sportaše radi dresova koliko god ti to smetalo ...
2015-09-08
Ma jok, vi samo sjekirama napadnete vozila sa Hrvatskim tablicama. Inače kako rekoh zahvalite sulji i irineju i cjelokupnoj SPC za ovakvo stanje koje je spram vas i to ne samo u RH. Koad vaši majmuni prestanu prditi o srpskom Kninu, srpskoj slavoniji, srpskoj dalmaciji, srpskom Dubrovniku, kad prestamu svojatati tuđe i priznate da ste vi uzrok svih sranja tada tek do normalizacije može doći. Do tada zaboravi. Hrvati vaše ne svojataju ali će vam jebati majku svaki put kad pokušate svojatati nešto naše i sa tim se na vrijeme pomirite.pizzon wrote:ne skandiraju se po srbijitre wrote:Nema tu podržavanja ili ne, imaš izjave srpskih popova i vođa o kninu, dalmaciji, slavoniji...i onda se ovi dođu kurčiti sa svojim dresovima i naravno dobiju po pički pa stoga i kažem da račun ispostave ireneju i slinavom sulji koji su sve i zakuhali i ne dozvoljavaju da se sve smiri i da vrijeme odradi svoje.Ringo10 wrote:Ne, ne, ovo nije u redu. A ovi što ovo pozdravljaju i podržavaju su žalosni.
naci slogani protiv hrvata
kada igramo protiv tunguzije.
za razliku od hrvata
koji to cine nevezano sa kime se igra
Ali .. posto su ovo ipak sportasi a ne navijaci, koji nisu izazivali nego sjedili, ovu petoricu treba naci i pospremiti ih u zatvor malo duze.
2015-08-15
pizzon wrote:zadnja ste vukojebina
Rece on s balkana nama u eu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 2 of 38