napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 6 of 38
Page 6 of 38 • 1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
Noor wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)jasambrend wrote:debotoijusto wrote:
ja sam purger s govornom manom
nemam losa iskustva moram priznat
Nemoj samo kajkati, svega ti...dobar je Zege, ali imate puno Erinih i ekipe iz vlajlanda i Roma...isto ka u Splitu samo puta deset...živija sam godinu dana u gornjoj Dubravi, a jeba me pas ako sam igdi čuja "kaj" cilo to vrime...
Bil sam...v Lonjici...samo tamo nije "kaj", nego više "kaej" ...znam par ljudi od tamo, ajme kad se prešaltaju na svoj govor ...materinji mi kajkavski inače...
ahaha, istina
to si bil na pol puta između mene i dannija
Kraljevec i Vrbovec? Lijep kraj inače, ženina vjenčana kuma je od tamo, a i imao sam par kolega...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
:)Ringo10 wrote:Opet Luburićev klon ...danni1 wrote:Da, ne kuže, moš mislit.kaya wrote:Pa prije par godina sam bila na jednoj rivi i seta decko u zvezdinom dresu sa curom :). I to tako bezbrizno kao da ima micky mausa na majici tako da mislim da nije ni provocirao nego tako. Naravno nije daleko stigao. Jedan iz torcide ga zaustavi i mora majica dole, ne zanima ga , samo skini majicu i mozes dalje s curom . I tako je zbilja bilo. Nisu ga dirali ali morao je skinuti. Al ja mislim da oni ne kuze da je to crvena krpa dole tim huliganima.vuksadinare wrote:kaya wrote:..cisto im je netko iz kluba trebao objasniti..'hej momci nalazimo se u najludjem gradu u svitu a narocito ih alergija copi na crveno bela obelezja'...
Znaju oni to jako dobro, samo se nadaju da će im nekim čudom proć pa da mogu srat po fejsu o srpskom Splitu, o hrvatskim pičkama koje ih ne smiju dirnut i sl.
Malo su se ovaj put zajebali.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da se prisjetimo prigodno..prije 30 godina..na istom mjestu negdje u isto vrijeme kad su neki drugi akteri iste crveno bele boje skakali u more a neki lezali a neki nos namjestali
https://youtu.be/t1lscW-s19Y
https://youtu.be/t1lscW-s19Y
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hahahahaha,istina,takvi likovi su uglavnom fak-at nekako kepecasti,a ovaj koji ja pricam ima onaj Nissan suv pic up Navara...smijurija ziva kads ulazi u njega...Noor wrote:pismejker wrote:znam lika iz zagrebainace Prigorac..pitanje,..zasto je primjer takav lik uvijek nadrkan,kao da svi imaju nesh protiv njega,usput je malecak i ispoljava frustracije radi toga,iako ima odlican posao,firmu koja se bavi elektricarskim radovima..i zenu,koja obozava i vozi brze aute..?Noor wrote:dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)jasambrend wrote:debotoijusto wrote:
ja sam purger s govornom manom
nemam losa iskustva moram priznat
Nemoj samo kajkati, svega ti...dobar je Zege, ali imate puno Erinih i ekipe iz vlajlanda i Roma...isto ka u Splitu samo puta deset...živija sam godinu dana u gornjoj Dubravi, a jeba me pas ako sam igdi čuja "kaj" cilo to vrime...
misliš da to ima veze što je prigorac? evo, ja znam takvog međimurca, bilogorca i lika iz pazina. svi su kepeci i voze suvove, da izgledaju veći i superiorno na cesti, kad već nemreju u cipelama.
nije da je onako losh karakterom,nekako vise naginje na komplekse neke..
Guest- Guest
Sad cete vidjeti te trkutaste glave i mentalni sklop kad ih uhapse. A naci ce ih do jutra.
2015-08-15
sjeveroistočnije malo :)jasambrend wrote:Noor wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)jasambrend wrote:
Bil sam...v Lonjici...samo tamo nije "kaj", nego više "kaej" ...znam par ljudi od tamo, ajme kad se prešaltaju na svoj govor ...materinji mi kajkavski inače...
ahaha, istina
Kraljevec i Vrbovec? Lijep kraj inače, ženina vjenčana kuma je od tamo, a i imao sam par kolega...
danni je dugo selo, ja KŽ
ok, lonjica je malo blize dugom selu, al nebitno...govor je skoro isti
uzme si šamrlek pa prek njega ulazipismejker wrote:hahahahaha,istina,takvi likovi su uglavnom fak-at nekako kepecasti,a ovaj koji ja pricam ima onaj Nissan suv pic up Navara...smijurija ziva kads ulazi u njega...Noor wrote:pismejker wrote:znam lika iz zagrebainace Prigorac..pitanje,..zasto je primjer takav lik uvijek nadrkan,kao da svi imaju nesh protiv njega,usput je malecak i ispoljava frustracije radi toga,iako ima odlican posao,firmu koja se bavi elektricarskim radovima..i zenu,koja obozava i vozi brze aute..?Noor wrote:dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)jasambrend wrote:
misliš da to ima veze što je prigorac? evo, ja znam takvog međimurca, bilogorca i lika iz pazina. svi su kepeci i voze suvove, da izgledaju veći i superiorno na cesti, kad već nemreju u cipelama.
džangi je ovaj u crnoj kapikofein wrote:Tko želi gledati uživo Dđanga i Stanojka , može tu.
Evo naš mali forumski prilog za skidanje četničkog režima u Srbiji. :D
Ma kao neki superjunak,uvijek u onom radnom kombinezonu,a trudi se onako gornjim dijelom izbaciti trokut,zgrabi volan izvana,jendna noga unutra i blagi skok u zrak..Noor wrote:uzme si šamrlek pa prek njega ulazipismejker wrote:hahahahaha,istina,takvi likovi su uglavnom fak-at nekako kepecasti,a ovaj koji ja pricam ima onaj Nissan suv pic up Navara...smijurija ziva kads ulazi u njega...Noor wrote:pismejker wrote:znam lika iz zagrebainace Prigorac..pitanje,..zasto je primjer takav lik uvijek nadrkan,kao da svi imaju nesh protiv njega,usput je malecak i ispoljava frustracije radi toga,iako ima odlican posao,firmu koja se bavi elektricarskim radovima..i zenu,koja obozava i vozi brze aute..?Noor wrote:
dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)
Guest- Guest
Noor wrote:sjeveroistočnije malo :)jasambrend wrote:Noor wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:
dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)
ahaha, istina
danni je dugo selo, ja KŽ
ok, lonjica je malo blize dugom selu, al nebitno...govor je skoro isti
Iz KŽ mi je pak tetak...lijepa mi je cijela okolica Zg-a, pogotovo brežuljkasti djelovi, svako malo neka interesantna klet...:)
darth_vader-
2014-04-17
Jesi ti siguran da si tamo bio?jasambrend wrote:Noor wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)jasambrend wrote:
ahaha, istina
nekako po tom kraju tumaram već 40+ god i nisam primjetio ništa po čemu i taj kraj opisao kao lijep
znaci konobar je primetio zvezdin grb
sve kasnije je klasika
sve kasnije je klasika
Guest- Guest
Jbga, ovi su se baš trudili da ga sakriju al oštrom ustaškom oku nije ništa promaklo.pizzon wrote:znaci konobar je primetio zvezdin grb
sve kasnije je klasika
Da..pizzon wrote:znaci konobar je primetio zvezdin grb
sve kasnije je klasika
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-kako-je-idilicno-popodne-na-suncem-okupanoj-rivi-naprasno-prekinuto-tucnjavom-konobar-ih-je-odmah-upozorio-da-skinu-majice/8361737/
2015-08-15
Kakogod,sporcku opremu i oznake klubova se ne bi trebalo smatrati povodom za tucu,bilo gdje..ej-men
Guest- Guest
ne znamkaya wrote:Da..pizzon wrote:znaci konobar je primetio zvezdin grb
sve kasnije je klasika
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-kako-je-idilicno-popodne-na-suncem-okupanoj-rivi-naprasno-prekinuto-tucnjavom-konobar-ih-je-odmah-upozorio-da-skinu-majice/8361737/
tv nova hr javlja da su imalu jakne preko dresa.
Guest- Guest
Noor wrote:džangi je ovaj u crnoj kapikofein wrote:Tko želi gledati uživo Dđanga i Stanojka , može tu.
Žena mu isplela kapu i napravila transparent.
Guest- Guest
ne znamkaya wrote:Da..pizzon wrote:znaci konobar je primetio zvezdin grb
sve kasnije je klasika
tv nova hr javlja da su imalu jakne preko dresa.
Guest- Guest
Jebo te koja blamaža i sramota.kaya wrote:Da..pizzon wrote:znaci konobar je primetio zvezdin grb
sve kasnije je klasika
A sad kenjaju kako im smetali dresovi. Da nije to onda bi im smetao akcent.
Sve su to sviranja kurcu. Ovo je Bože sačuvaj.
KAžu Hrvatska nije Balkan. Nema veće balkanštine od tih ustaških primitivaca.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Isti huligani vikendom se odvaljuju na srpske cajke... Ono... Polusvijet
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
znači sve...a džagica samo turio ruke u džepove i striže obrvamakofein wrote:Noor wrote:džangi je ovaj u crnoj kapikofein wrote:Tko želi gledati uživo Dđanga i Stanojka , može tu.
Žena mu isplela kapu i napravila transparent.
Page 6 of 38 • 1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 6 of 38