napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 29 of 38
Page 29 of 38 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
Ne bi nikada da niJE BILO HRVATSKE IZDAJEkofein wrote:"Delije" su na utakmici sa TSC-om u Kupu Srbije istakle transparent sa porukom:
"Slava srpskom Vukovaru! Slava palim i živim herojima Vukovara".
Srpske snage su posle borbi koje su trajale od 13. avgusta do 18. novembra 1991. godine, a među kojima je bilo i navijača Zvezde, oslobodile Vukovar od "zengi".
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora wrote:Ne bi nikada da niJE BILO HRVATSKE IZDAJEkofein wrote:"Delije" su na utakmici sa TSC-om u Kupu Srbije istakle transparent sa porukom:
Srpske snage su posle borbi koje su trajale od 13. avgusta do 18. novembra 1991. godine, a među kojima je bilo i navijača Zvezde, oslobodile Vukovar od "zengi".
a tko bi branio? ti?
tvoj babo? daidza? amidza?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
:)jasambrend wrote:Ali zaboravi na alkohol onda... i vozačku... i na lajanje toliko...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ziveli pali. Oni su mi najbolji.kofein wrote:"Delije" su na utakmici sa TSC-om u Kupu Srbije istakle transparent sa porukom:
2015-08-15
baba ajde ne laprdaj gluposti.Sora wrote:Ne bi nikada da niJE BILO HRVATSKE IZDAJEkofein wrote:"Delije" su na utakmici sa TSC-om u Kupu Srbije istakle transparent sa porukom:
flumen wrote:Sora wrote:Ne bi nikada da niJE BILO HRVATSKE IZDAJEkofein wrote:"Delije" su na utakmici sa TSC-om u Kupu Srbije istakle transparent sa porukom:
a tko bi branio? ti?
tvoj babo? daidza? amidza?
Zvezdaši su ponos obrane od "Zengi", vidiš kako uprava Zvezde nema ništa protiv problematičnih transparenata. Ne sjećam se da su naši poslali notu Dačiću, zbog iskazivanja mržnje i njegovanja srpskog revizionizma.
@sora - de ba nazdravi
Guest- Guest
kaya wrote:Ziveli pali. Oni su mi najbolji.kofein wrote:"Delije" su na utakmici sa TSC-om u Kupu Srbije istakle transparent sa porukom:
:)
Guest- Guest
epikur37 wrote:NAPAD IZ MRŽNJE
[size=36]TROJCU IZ SPLITA PRIJETI 12 GODINA ZATVORA: Policija objavila detalje napada na vaterpoliste Crvene zvezde[/size]
https://net.hr/danas/crna-kronika/trojcu-iz-splita-prijeti-12-godina-zatvora-policija-objavila-detalje-napada-na-vaterpoliste/?fbclid=IwAR0xFTBFUMrOhp7PUmiYQR4NlrjMN2t63_mHP-aKYQi2WO2cLnMBL7OHpTI
Bome drakonski...
Zašto tolike kazne? Pa samo su se branili od četnika ....
crvenkasti-
2014-04-17
Jest, jedino je problem sto tu nitko ne opravdava.jastreb wrote:Napad na vaterpoliste je toliko jadan da jadniji ne može biti.
I onaj tko to opravdava ili je totalni idiot,ili teška zlica.
Osim sore.
2015-08-15
Cuj to.. napada nas jer mi kao podrzavamo to. Idem ja nju sada
2015-08-15
Sram te bilo, kako mozes braniti ove huligane , dno jedno.Sora wrote:Ti brend ..docekal svojih pet minuta
Sad ce brend pokazati SORI
Ha ha
E covjece
Fuj. Neljudu jedan kineski.
2015-08-15
nadam se da su junaci zivi i zdravi i da su se srecno vratili u otadzbinu.brz oporavak "crnogorcu"...
Last edited by max123 on 11/2/2019, 16:36; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Zapravo mi najveci moralni ponor nisu ni ovi huligani , oni su samo olos. Nego oni s rive koji nisu htjeli pomoci i onaj zenski glas one kresture “ i to je isto cetnik!”
To su valjda oni od zeljke markic
To su valjda oni od zeljke markic
2015-08-15
max123 wrote:nadam se da su junaci zivi i zdravi i da su se se srecno vratili u otadzbinu.brz oporavak "crnogorcu"...
Najvažnije je da smo mi Hrvati izašli živi i zdravi. Okršaji sa četnicima su uvijek opasni i neizvjesni.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne znam di su neizvjesni..jedino ako 1:100 u korist cedacrvenkasti wrote:max123 wrote:nadam se da su junaci zivi i zdravi i da su se se srecno vratili u otadzbinu.brz oporavak "crnogorcu"...
Najvažnije je da smo mi Hrvati izašli živi i zdravi. Okršaji sa četnicima su uvijek opasni i neizvjesni.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ne znam di su neizvjesni..jedino ako 1:100 u korist cedacrvenkasti wrote:max123 wrote:nadam se da su junaci zivi i zdravi i da su se se srecno vratili u otadzbinu.brz oporavak "crnogorcu"...
Bilo je čak tri četnika, a nas petorica sami. Dobro smo prošli.
crvenkasti-
2014-04-17
sta tri..iljadu i pedeset...buraz,navi do daske...;)crvenkasti wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
U jebote 5 na 3..jaka brojcana 'nadmoc' ...da jedan padne eto izjednacenja...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Ne znam di su neizvjesni..jedino ako 1:100 u korist cedacrvenkasti wrote:max123 wrote:nadam se da su junaci zivi i zdravi i da su se se srecno vratili u otadzbinu.brz oporavak "crnogorcu"...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:U jebote 5 na 3..jaka brojcana 'nadmoc' ...da jedan padne eto izjednacenja...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Ne znam di su neizvjesni..jedino ako 1:100 u korist cedacrvenkasti wrote:max123 wrote:nadam se da su junaci zivi i zdravi i da su se se srecno vratili u otadzbinu.brz oporavak "crnogorcu"...
Pusti ti to. Da nismo imali prednost domaćeg terena i da nismo imali štangle i palice, ne znam ja ...
crvenkasti-
2014-04-17
Evo... bit ce nesto os Splita...pa tako se to radi..bog vas jebo tri cetiri mulca vam skoro naprave rat na Balkanu..Lud narod ..brani ove seljacine koji uzimaju sebi pravo da odlucuju sto ce tko nositi na sebi a ovamo se zgrazaju nad ekstremnim muslimanima koji isto tako mogu kao "opravdanje" reci pa jebo te nas napada zapad evo vec sto godina ..moramo i mi ubijati njihovu djecu kako oni nasu.To izvrnuto razmisljanje samo vodi u jos vece sukobe a nikako rjesavanje bilo kakvog problema.Agresivnost se prenosi...to je negativna energija koja raste i rusi sve pred sobom.Da li je propisano zakonom negdje u Cro sto neki ljudi mogu nositi na sebi pa bilo to i CZ majica ili hajdukova u Beogradu.Ajde ..jasni su mi komentati primitivaca ..znam njihov mentalni sklop ali komentari nekih forumasa ovdje su svakako zacudjujuci jer sam mislio da su normalne osobe,,a upravo mi ovo lici na ono crno pile koje vice za bijelim rasisti picka vam materina zato sto se nece druziti sa njim...No ..ima hrabrih ljudi kao ona zena koja je pruzila ruku covjeku da izadje iz mora..Moj naklon takvim ljudima koji se odupiru budalama i idiotima svih boja i nacija,,evo jos jedan koji radi svoj posao kako treba pa bio on i ustasa covjek je na mjestu..er::))
https://www.dalmacijadanas.hr/gradonacelnik-porucio-vandalima-vi-niste-split-ovo-nije-i-nece-biti-grad-koji-tolerira-govor-mrznje-i-nasilje
https://www.dalmacijadanas.hr/gradonacelnik-porucio-vandalima-vi-niste-split-ovo-nije-i-nece-biti-grad-koji-tolerira-govor-mrznje-i-nasilje
Guest- Guest
Sora wrote:Ti brend ..docekal svojih pet minuta
Sad ce brend pokazati SORI
Ha ha
E covjece
Neće brend ništa, ne sekiraj se...sama braniš neobranjive teze... :)
darth_vader-
2014-04-17
Page 29 of 38 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 29 of 38