napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 33 of 38
Page 33 of 38 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
Rabarbara wrote:pitala sam te trebam li držati jezik za zubima?aben wrote:Rabarbara wrote:Entimiša, da te ne znam pomislila bih da brineš o meni i da me lijepo savjetuješ. :)aben wrote:uglovnomu, jugoslovenski jazik zazube ka si vunka i sve pet
Abende, ja nisam okružena budalama i mogu bez problema izraziti sve što mislim. Osim toga vrlo sam šarmantna, neopterećena i neagresivna, a ljudi to osjete i čak i Velikim hrvatima ne smeta moja iskrenost.
Uglavnom uspijevam izbjeći sve budale, a i ako ih sretnem maknem se na vrijeme.
Doduše ima jedan grad gdje stvarno držim jezik za zubima i trudim se čim kraće boraviti, jer u njemu je nemoguće zaobići budale. Preveć ih je.
Trebam li reći koji je to grad?
pitala si me, jo odgovaran istinu jer je istina, a ne jer se brinen o tebi.
problem je u tomu ča odluka je li neko budala ne prethodi triski, nego je slijedi.
biće rika?
Pitala sam te mogu li se prerušiti u tebe kad prtjeram s talasanjem?
Kakva crna Rijeka. Tamo su moji.
Split.
e,pitala si imo li se smisla sakrivati, a jo govorin- imo
u mene? moreš provati, ali neš moći odoliti ako neko od njih provjeri i vikne "druže tito..." ti ćeš izustiti "mitise ku...uurac..."
i unda triska.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Triban li držati jezik za zubima? (čitaj: imaš li palicu u ruci?)Maggie19 wrote:Nista kontra Splita.
To vi koji ne razumijete stanje duha izrazavate nemoc kroz strah...
Ne plasi(te) se..rekao bi Tomica.
;-D
Guest- Guest
A to je povezano s otin? Entisveca nas dvoje se kužimo ko da smo s različitih planeta.aben wrote:Rabarbara wrote:pitala sam te trebam li držati jezik za zubima?aben wrote:Rabarbara wrote:Entimiša, da te ne znam pomislila bih da brineš o meni i da me lijepo savjetuješ. :)aben wrote:uglovnomu, jugoslovenski jazik zazube ka si vunka i sve pet
Abende, ja nisam okružena budalama i mogu bez problema izraziti sve što mislim. Osim toga vrlo sam šarmantna, neopterećena i neagresivna, a ljudi to osjete i čak i Velikim hrvatima ne smeta moja iskrenost.
Doduše ima jedan grad gdje stvarno držim jezik za zubima i trudim se čim kraće boraviti, jer u njemu je nemoguće zaobići budale. Preveć ih je.
problem je u tomu ča odluka je li neko budala ne prethodi triski, nego je slijedi.
biće rika?
Split.
u mene? moreš provati, ali neš moći odoliti ako neko od njih provjeri i vikne "druže tito..." ti ćeš izustiti "mitise ku...uurac..."
i unda triska.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:A to je povezano s otin? Entisveca nas dvoje se kužimo ko da smo s različitih planeta.aben wrote:Rabarbara wrote:pitala sam te trebam li držati jezik za zubima?aben wrote:Rabarbara wrote:
Entimiša, da te ne znam pomislila bih da brineš o meni i da me lijepo savjetuješ. :)
biće rika?
Split.
i unda triska.
a na ča si mislila?
2014-04-16
Oh, smiješno je objašnjavati. Rekoh da se uopće ne razumijemo. :)aben wrote:
a na ča si mislila?
Guest- Guest
samo ti pricaj, "pisi, risi, crtaj, saraj", bas je in ta spika sad, super se uklapas :-))Rabarbara wrote:Triban li držati jezik za zubima? (čitaj: imaš li palicu u ruci?)Maggie19 wrote:Nista kontra Splita.
;-D
Ali ostavi se taststure, da ne hranis predrasude i ne palis nemir i nerazboritost ,-@
ustastvo koje hrvati
prilicno masovno afirmisu
ima platformu...........
koju su dobili kao poklon
ima platformu...........
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Oh, smiješno je objašnjavati. Rekoh da se uopće ne razumijemo. :)aben wrote:
a na ča si mislila?
Pročitao si me skroz na skroz (da si jugoslovenka)
pa ni da se sakrivoš
Ima li smisla skrivati se? :(
na forumu ne, vunka- svakako.
2014-04-16
pade ti ko iz vedra neba i o cemu...o ustasamapizzon wrote:ustastvo koje hrvati
ima platformu...........
Konačno ukalupljena i prilagođena.Maggie19 wrote:samo ti pricaj, "pisi, risi, crtaj, saraj", bas je in ta spika sad, super se uklapas :-))Rabarbara wrote:Triban li držati jezik za zubima? (čitaj: imaš li palicu u ruci?)Maggie19 wrote:Nista kontra Splita.
;-D
Ali ostavi se taststure, da ne hranis predrasude i ne palis nemir i nerazboritost ,-@
Imaš pravo za tastaturu.
Gospe, skoro je 1 h.
Guest- Guest
E jebiga... a taman smo ih zatrpali Abend i ja s dvjetoosamdesetosam veleumnih postova.Noor wrote:pade ti ko iz vedra neba i o cemu...o ustasamapizzon wrote:ustastvo koje hrvati
ima platformu...........
Guest- Guest
ostavio post i ošo dalje spavat...mora da je sanjao ustase, pa ga probudilo da napise ova 4 reda :)Rabarbara wrote:E jebiga... a taman smo ih zatrpali Abend i ja s dvjetoosamdesetosam veleumnih postova.Noor wrote:pade ti ko iz vedra neba i o cemu...o ustasamapizzon wrote:ustastvo koje hrvati
ima platformu...........
grin i jo ća, srbadija došla
2014-04-16
Ma znam što sam pisala. Mislila sam da se kuži (da ti kužiš) da se zezam, a na kraju ti me stvarno savjetuješ da držim jezik za zubima.aben wrote:Rabarbara wrote:Oh, smiješno je objašnjavati. Rekoh da se uopće ne razumijemo. :)aben wrote:
a na ča si mislila?
Pročitao si me skroz na skroz (da si jugoslovenka)
pa ni da se sakrivoš
Ima li smisla skrivati se? :(
na forumu ne, vunka- svakako.
Imam osjećaj da ili ja imam uvrnuti smisao za humor ili se vi niste ekipa koja se ikad zeza. Ili barem ne tako često kao što sam ja navikla.
Vjerojatno je ono prvo.
Možda ne bi bilo zgoreg da zapravo na forumu držim malo češće jezik za zubima. Ovdje vrvi od ozbiljnih, ranjenih, nabrijanih i već isprovociranih.
Guest- Guest
Snovi i snohvatice ... fulao je podforum.Noor wrote:ostavio post i ošo dalje spavat...mora da je sanjao ustase, pa ga probudilo da napise ova 4 reda :)Rabarbara wrote:E jebiga... a taman smo ih zatrpali Abend i ja s dvjetoosamdesetosam veleumnih postova.Noor wrote:pade ti ko iz vedra neba i o cemu...o ustasamapizzon wrote:ustastvo koje hrvati
ima platformu...........
Guest- Guest
Dva su ga držala, trojica klala...uteče taman u zadnji čas kad je netko povuknuo "stižu Solunci drž'te se braćo"... Debin treći mirovinski ih izvuko, živa istina...
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:jedino ćeš možda na ižu nojti prove partizane.epikur37 wrote:kaya wrote:Ej, meni su pricali .. ja sam se odvalila od smijeha.epikur37 wrote:Ugljan je partizanski, ovi otočići gore Ist, premuda su hrvatski orijentirani...al ugljan je ...
Zamisli scenu, ovi nesto slucajno aktivirali i nista.. kad ovi dizu zastave :), pa oci su trljali i mislili da im se pricinjava
Na Vrgadi imam neku svojtu isto partizani...
ovi ostali su partizani po potribi, ko ča ovi kaja govori za vrgadu.
otočani su survivori, i mi nismo došli na otoke ratovati, nego smo pobigli od rata. obćenito, ni nas briga ku zastavu nosiš, samo pogljedomo kolika ti je puška, i to je to.
darth_vader-
2014-04-17
A sto si ti mislila da ce istinu reci ...'klali' ga ko onomad onog mlinara u benkovcu 1990...kad ono brijac ga obradio kako naredio raskovicNoor wrote:Ajme đubreta lazljivog, pa ovo se iz aviona vidi da je od betona...klasicna oguljotina cjevanice pri izlasku, cak mozda i namjerno!!
Noz ima rez, ne oguljotinu..jbt, pa nije ga strugao ko mladi krumpir!!!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To na nozi nije rana od noza, vjerojatno je udario u neku stolicu ili slicno doj je bjezao ...
Ne bi ga bas rezali po nogama da su ga nozem napali ...vec malo visocije ...
Ne bi ga bas rezali po nogama da su ga nozem napali ...vec malo visocije ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
a i na faci mu se vidi kakve boli trpi, jadanvuksadinare wrote:A sto si ti mislila da ce istinu reci ...'klali' ga ko onomad onog mlinara u benkovcu 1990...kad ono brijac ga obradio kako naredio raskovicNoor wrote:Ajme đubreta lazljivog, pa ovo se iz aviona vidi da je od betona...klasicna oguljotina cjevanice pri izlasku, cak mozda i namjerno!!
Noz ima rez, ne oguljotinu..jbt, pa nije ga strugao ko mladi krumpir!!!
„Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.”
(Dobrica Ćosić, Deobe)
sjecam se onomad 80-tih kad su istukli one pitomce jna na rivi prije utakmice hajduk-zvezda...kada su ovi dosli u salovima zvezde na rivu i valjda misleci kako im niko ne smije nista jer su pitomci jna poceli provocirati pjesmama i ponekim uvredama..kada ih ej torcida natamburala...a neki zavrsili u moru kao ovaj vaterpolist..mjesec dana su mediji u jugi o tome pisali..i doslovce zigosali torcidu,split,splicane da su ovakvi onakvi...kao sto pisu danas u srbiji...da bi igrom slucaja neki svjedok tada kapetan jna kao svjedok potvrdio da su ovi pitomci provocirali...ali nista to nije palilo..nastala je prava hajdka i racija na torcidase..mnogi su privedeni,neki osuđeni na visegodisnje kazne..nekima ej zabranejno dolazit na utakmice sirom juge kao i na poljud...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 33 of 38 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 33 of 38