napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 17 of 38
Page 17 of 38 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
Jedini Srbi koje podnosimo, to su Hrvati.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Efraime, piši svetu, opet genosidmax123 wrote:nema druge...
2014-04-15
Ti si i retardiran, kad do sada nisi shvatio...Ringo10 wrote:HAjde glupiras se ...cassanowa wrote:Evo, obrazuj se malo...
https://hr.wikipedia.org/wiki/Balkan_(planina)
Balkan ti je u Bugarskoj.
Guest- Guest
Momak ajde mi pošalji na PP vrijeme i mjesto, pa ćemo vidjet ko će kome jebat materRayMabus wrote:Tko in jebe mater i njima i tebi.kolerik wrote:Za svaku osudu, ja ne mogu kao čovjek i sportaš to prihvatiti. Nema nažalost načina da se tim momcima ispriča na adekvatan način.
Split je već davno postao grad za ludnicu.
Profesionalni igrači se moraju ponašat profesionalno.
Dobili su šta su zaslužili i dobit će opet ako to naprave.
Guest- Guest
kolerik wrote:Momak ajde mi pošalji na PP vrijeme i mjesto, pa ćemo vidjet ko će kome jebat materRayMabus wrote:Tko in jebe mater i njima i tebi.kolerik wrote:Za svaku osudu, ja ne mogu kao čovjek i sportaš to prihvatiti. Nema nažalost načina da se tim momcima ispriča na adekvatan način.
Bolje ti je da šutiš. On je sam na Jarunu u kafiću išamarao njih 30oricu.
crvenkasti-
2014-04-17
da, mogli su posuditi majice od hajduka i igrati u njima.vuksadinare wrote:Mogu biti srbi bez zvezdinih obiljezja...jednostavno i sigurnocrvenkasti wrote:Provocirali su Hrvate ne skrivajući da su Srbi. Mogli su se praviti da su i oni Hrvati, i sve bi bilo ok.
samo kako bi znali tko vodi..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a šta će in maice ajduka u bazenu?ili maice ikakvekaya wrote:da, mogli su posuditi majice od hajduka i igrati u njima.vuksadinare wrote:Mogu biti srbi bez zvezdinih obiljezja...jednostavno i sigurnocrvenkasti wrote:Provocirali su Hrvate ne skrivajući da su Srbi. Mogli su se praviti da su i oni Hrvati, i sve bi bilo ok.
2014-04-15
Bogte mazo
Do kuda nacionalističko slijepilo moze dovesti
Svi isti
Svima ista jaja
Isti kurci
Itd
Do kuda nacionalističko slijepilo moze dovesti
Svi isti
Svima ista jaja
Isti kurci
Itd
Pa dan_razbojnik wrote:a šta će in maice ajduka u bazenu?ili maice ikakvekaya wrote:da, mogli su posuditi majice od hajduka i igrati u njima.vuksadinare wrote:Mogu biti srbi bez zvezdinih obiljezja...jednostavno i sigurnocrvenkasti wrote:Provocirali su Hrvate ne skrivajući da su Srbi. Mogli su se praviti da su i oni Hrvati, i sve bi bilo ok.
Ja sam za to da decki igraju vaterpolo goli ko od majke rodeni
Mmmm
Vaterpolisti imaju najbolje građena tijela i sve na njima
Pa dan_razbojnik wrote:a šta će in maice ajduka u bazenu?ili maice ikakvekaya wrote:da, mogli su posuditi majice od hajduka i igrati u njima.vuksadinare wrote:Mogu biti srbi bez zvezdinih obiljezja...jednostavno i sigurnocrvenkasti wrote:Provocirali su Hrvate ne skrivajući da su Srbi. Mogli su se praviti da su i oni Hrvati, i sve bi bilo ok.
Mmmm
znaš li sore, da sam ja bio vaterpolist najjači, bolji od mene samo prcko...sad igra za australijuSora wrote:Pa dan_razbojnik wrote:a šta će in maice ajduka u bazenu?ili maice ikakvekaya wrote:da, mogli su posuditi majice od hajduka i igrati u njima.vuksadinare wrote:Mogu biti srbi bez zvezdinih obiljezja...jednostavno i sigurnocrvenkasti wrote:Provocirali su Hrvate ne skrivajući da su Srbi. Mogli su se praviti da su i oni Hrvati, i sve bi bilo ok.
Mmmm
2014-04-15
I have a dream
Svi vaterpolisti igraju goli
Hmm
Ne mora bit vaterpolo . No .
Svi vaterpolisti igraju goli
Hmm
Ne mora bit vaterpolo . No .
Samo nemojte biti nasilni , molim
Ne zaboravite
Batina ima dva kraja
Svaka
Osim jedne
Ne zaboravite
Batina ima dva kraja
Svaka
Osim jedne
Odlično.crvenkasti wrote:kolerik wrote:Momak ajde mi pošalji na PP vrijeme i mjesto, pa ćemo vidjet ko će kome jebat materRayMabus wrote:Tko in jebe mater i njima i tebi.kolerik wrote:Za svaku osudu, ja ne mogu kao čovjek i sportaš to prihvatiti. Nema nažalost načina da se tim momcima ispriča na adekvatan način.
Slučajno živim na Jarunu, on ni 30 plišanih igračaka ne bi mogao našamarati.
Općenito, samo u filmu jedan prebije trojicu. Izvan staračkog doma ili jaslica.
Guest- Guest
nije bilo provokacijevuksadinare wrote:Glup si..siris imali su zvezdina obiljezja ..a drugo konobaru sigurno to nisu prvi srbi koje je posluzivao da ga je to tako uzrujalo...imam filing da ni ovi u ovom slucaju nisu potpuno nevinasca...pitanje je sto je to konobara toliko uzrujalo da riskira vlastiti posao..jedino moze biti to da su mu ovi nesto rekli sto mu se ocito nije svidjelo...velim sigirno nisu ns tom splitskom najfrektevnijem mjestu konobaru prvi srbi koje je posluzivao..citam da jr jedan svjedok rekao da je konobar bio toliko uzrujan kao da mu je netko saopcio da mu je neko stradao...pizzon wrote:imali su " civilne " jakne
bez ikakvih klupskih ili drzavnih obelezja.
ali, konobaru krvniku to nije bilo dovoljno. mogo je i kite da im izmeri.
da proveri da li mu pasuju.
uhedno
biti deo sportskog tima nije provokacija.par sati ped mec.
nisu navijaci.
konobar treba da taglavi ozbiljnu corku.
napasti igrace, na ulici, tezak primitivizam.
Guest- Guest
Pa dobro dobija san i ja batina , šljiva ispod oka i tako to.kolerik wrote:Odlično.crvenkasti wrote:kolerik wrote:Momak ajde mi pošalji na PP vrijeme i mjesto, pa ćemo vidjet ko će kome jebat materRayMabus wrote:Tko in jebe mater i njima i tebi.kolerik wrote:Za svaku osudu, ja ne mogu kao čovjek i sportaš to prihvatiti. Nema nažalost načina da se tim momcima ispriča na adekvatan način.
Al je netko dobija bocu u glavu i osta spavat tamo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bitno je da gađati grad od par stotina tisuća civila topovima s razarača "Split" nije primitivizam. Jel da?pizzon wrote:
Guest- Guest
Nas dvoje nemamo što razgovarati, PP, vrijeme i mjesto. To jedino od tebe hoću momentalno vidjetRayMabus wrote:Pa dobro dobija san i ja batina , šljiva ispod oka i tako to.kolerik wrote:Odlično.crvenkasti wrote:kolerik wrote:Momak ajde mi pošalji na PP vrijeme i mjesto, pa ćemo vidjet ko će kome jebat materRayMabus wrote:
Tko in jebe mater i njima i tebi.
Guest- Guest
Već san ti bija na Jarunu isprebija cili kafić , neću sad dva puta ić.
Sami se nabili na šaku , nepoaniran ja tučnjave da ću dolazit po pozivu. Dođi ti s dresom Cz u Split.
Sami se nabili na šaku , nepoaniran ja tučnjave da ću dolazit po pozivu. Dođi ti s dresom Cz u Split.
2014-04-11
Provokacije su nebitne, na provokacije se vrati provokacijom, a ne organiziranjem premlaćivanja.pizzon wrote:nije bilo provokacijevuksadinare wrote:Glup si..siris imali su zvezdina obiljezja ..a drugo konobaru sigurno to nisu prvi srbi koje je posluzivao da ga je to tako uzrujalo...imam filing da ni ovi u ovom slucaju nisu potpuno nevinasca...pitanje je sto je to konobara toliko uzrujalo da riskira vlastiti posao..jedino moze biti to da su mu ovi nesto rekli sto mu se ocito nije svidjelo...velim sigirno nisu ns tom splitskom najfrektevnijem mjestu konobaru prvi srbi koje je posluzivao..citam da jr jedan svjedok rekao da je konobar bio toliko uzrujan kao da mu je netko saopcio da mu je neko stradao...pizzon wrote:imali su " civilne " jakne
bez ikakvih klupskih ili drzavnih obelezja.
ali, konobaru krvniku to nije bilo dovoljno. mogo je i kite da im izmeri.
da proveri da li mu pasuju.
uhedno
biti deo sportskog tima nije provokacija.par sati ped mec.
nisu navijaci.
konobar treba da taglavi ozbiljnu corku.
Guest- Guest
Šta me boli kurac šta ti oćeš. Ja sam ti miroljubiv znaš. To nije moj problem oćeš ti meni negdi prgavit pa dobit batinakolerik wrote:Nas dvoje nemamo što razgovarati, PP, vrijeme i mjesto. To jedino od tebe hoću momentalno vidjetRayMabus wrote:Pa dobro dobija san i ja batina , šljiva ispod oka i tako to.kolerik wrote:Odlično.crvenkasti wrote:kolerik wrote:
Momak ajde mi pošalji na PP vrijeme i mjesto, pa ćemo vidjet ko će kome jebat mater
Polomili sve biljarske štapovima tamo na Jarunu , pucale kosti , izaša na svojin nogama , još in jebava mater.
2014-04-11
Page 17 of 38 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 17 of 38