napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 7 of 38
Page 7 of 38 • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
znači sve...a džagica samo turio ruke u džepove i striže obrvamakofein wrote:Noor wrote:džangi je ovaj u crnoj kapikofein wrote:Tko želi gledati uživo Dđanga i Stanojka , može tu.
Evo naš mali forumski prilog za skidanje četničkog režima u Srbiji. :D
Žena mu isplela kapu i napravila transparent.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Sportska oprema ne ali oznaka kluba je provokacija koja iziskuje odlučnu reakciju.pismejker wrote:Kakogod,sporcku opremu i oznake klubova se ne bi trebalo smatrati povodom za tucu,bilo gdje..ej-men
PA bilo bi logično, jer zima je iako je to Mediteran ali vjerojatno da su imali jakne.pizzon wrote:ne znamkaya wrote:Da..pizzon wrote:znaci konobar je primetio zvezdin grb
sve kasnije je klasika
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-kako-je-idilicno-popodne-na-suncem-okupanoj-rivi-naprasno-prekinuto-tucnjavom-konobar-ih-je-odmah-upozorio-da-skinu-majice/8361737/
tv nova hr javlja da su imalu jakne preko dresa.
MA to su sve šuplja opravdanja tamo gdje opravdanja nema.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
splitska nepismena ustaško klerofašistička talibanska sirotinja.
Guest- Guest
Opet klon Maksa Luburića.danni1 wrote:Sportska oprema ne ali oznaka kluba je provokacija koja iziskuje odlučnu reakciju.pismejker wrote:Kakogod,sporcku opremu i oznake klubova se ne bi trebalo smatrati povodom za tucu,bilo gdje..ej-men
Ali to je klonu vjerojatno najveći kompliment.
2015-09-24
danni1 wrote:Jesi ti siguran da si tamo bio?jasambrend wrote:Noor wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:
dojdi k meni v prigorje, tu osim kaja niš drugo nemreš čuti :)
Bil sam...v Lonjici...samo tamo nije "kaj", nego više "kaej" ...znam par ljudi od tamo, ajme kad se prešaltaju na svoj govor ...materinji mi kajkavski inače...
ahaha, istina
to si bil na pol puta između mene i dannija
Kraljevec i Vrbovec? Lijep kraj inače, ženina vjenčana kuma je od tamo, a i imao sam par kolega...
nekako po tom kraju tumaram već 40+ god i nisam primjetio ništa po čemu i taj kraj opisao kao lijep
To ti je zbog toga jer živiš tamo. Tako i ja uvijek gadim ovo gdje živim mada se masa turista ne slaže sa mnom...doduše, bilo je nekad lijepo, a sad je sve jedan nepregledni niz nabacanog betona.
darth_vader-
2014-04-17
Žao mi je ali ovaj put se moram suglasiti s tobom.Gnječ wrote:splitska nepismena ustaško klerofašistička talibanska sirotinja.
vele ovjde neki da je te praljude iritirao Irinej
Ako su ti trogloditi ikad čuli za Irineja ...
Last edited by Ringo10 on Sat 9 Feb - 19:32; edited 1 time in total
2015-09-24
Naravno. Jedan margaret thatcher zakon fali.pismejker wrote:Kakogod,sporcku opremu i oznake klubova se ne bi trebalo smatrati povodom za tucu,bilo gdje..ej-men
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nova tv u vlasništvu sport kluba , sportska mafija
Jašta imali su jakete , ljudi rengenski vid , vide ispod jakete
Aj Nova tv i prava na prenos sportskih utakmica u regionu , laži maži
Jašta imali su jakete , ljudi rengenski vid , vide ispod jakete
Aj Nova tv i prava na prenos sportskih utakmica u regionu , laži maži
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ajmo ga zvati klonom vladimira bakarica. Mozda popizdi pa ode na drugi forum.Ringo10 wrote:Opet klon Maksa Luburića.danni1 wrote:Sportska oprema ne ali oznaka kluba je provokacija koja iziskuje odlučnu reakciju.pismejker wrote:Kakogod,sporcku opremu i oznake klubova se ne bi trebalo smatrati povodom za tucu,bilo gdje..ej-men
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
radi takvih kao ti sport i trpi...u biti pravog sporta vise niti nema..danni1 wrote:Sportska oprema ne ali oznaka kluba je provokacija koja iziskuje odlučnu reakciju.pismejker wrote:Kakogod,sporcku opremu i oznake klubova se ne bi trebalo smatrati povodom za tucu,bilo gdje..ej-men
Guest- Guest
kaya wrote:Ajmo ga zvati klonom vladimira bakarica. Mozda popizdi pa ode na drugi forum.Ringo10 wrote:Opet klon Maksa Luburića.danni1 wrote:Sportska oprema ne ali oznaka kluba je provokacija koja iziskuje odlučnu reakciju.pismejker wrote:Kakogod,sporcku opremu i oznake klubova se ne bi trebalo smatrati povodom za tucu,bilo gdje..ej-men
Guest- Guest
Ma ovo je genijalna ideja ....kaya wrote:Ajmo ga zvati klonom vladimira bakarica. Mozda popizdi pa ode na drugi forum.Ringo10 wrote:Opet klon Maksa Luburića.danni1 wrote:Sportska oprema ne ali oznaka kluba je provokacija koja iziskuje odlučnu reakciju.pismejker wrote:Kakogod,sporcku opremu i oznake klubova se ne bi trebalo smatrati povodom za tucu,bilo gdje..ej-men
2015-09-24
Ma nije da gadim nego...kraj je običan, dosadan, nema ništa od prirodnih ljepota za vidjetjasambrend wrote:danni1 wrote:Jesi ti siguran da si tamo bio?jasambrend wrote:Noor wrote:jasambrend wrote:
Bil sam...v Lonjici...samo tamo nije "kaj", nego više "kaej" ...znam par ljudi od tamo, ajme kad se prešaltaju na svoj govor ...materinji mi kajkavski inače...
ahaha, istina
to si bil na pol puta između mene i dannija
Kraljevec i Vrbovec? Lijep kraj inače, ženina vjenčana kuma je od tamo, a i imao sam par kolega...
nekako po tom kraju tumaram već 40+ god i nisam primjetio ništa po čemu i taj kraj opisao kao lijep
To ti je zbog toga jer živiš tamo. Tako i ja uvijek gadim ovo gdje živim mada se masa turista ne slaže sa mnom...doduše, bilo je nekad lijepo, a sad je sve jedan nepregledni niz nabacanog betona.
I radi budaletina koji to podržavaju ... ako ovdje neki na forumupismejker wrote:radi takvih kao ti sport i trpi...u biti pravog sporta vise niti nema..danni1 wrote:Sportska oprema ne ali oznaka kluba je provokacija koja iziskuje odlučnu reakciju.pismejker wrote:Kakogod,sporcku opremu i oznake klubova se ne bi trebalo smatrati povodom za tucu,bilo gdje..ej-men
2015-09-24
tja,ne znam,kako ljudi mogu biti tako plitki i primitivni...treba ponovno u sporcke arene ugraditi umjesto svlaciona kaveze sa gladijatorima i uvesti borbe gladijatora..valjda bi to ovima pasalo..Ringo10 wrote:I radi budaletina koji to podržavaju ... ako ovdje neki na forumupismejker wrote:radi takvih kao ti sport i trpi...u biti pravog sporta vise niti nema..danni1 wrote:Sportska oprema ne ali oznaka kluba je provokacija koja iziskuje odlučnu reakciju.pismejker wrote:Kakogod,sporcku opremu i oznake klubova se ne bi trebalo smatrati povodom za tucu,bilo gdje..ej-men
Guest- Guest
Noor wrote:znači sve...a džagica samo turio ruke u džepove i striže obrvamakofein wrote:Noor wrote:džangi je ovaj u crnoj kapikofein wrote:Tko želi gledati uživo Dđanga i Stanojka , može tu.
Evo naš mali forumski prilog za skidanje četničkog režima u Srbiji. :D
Žena mu isplela kapu i napravila transparent.
Žvaleksandar ih svojom "politikom" izveo na ulicu, a po svemu sudeći ne mogu mu ništa.
Guest- Guest
Ufff....ma jok. U životu sam bio samo na jednoj utakmici, prvoligaškoj, ne pratim sport osim svjetskog i europskog nogometnog prvenstva.pismejker wrote:radi takvih kao ti sport i trpi...u biti pravog sporta vise niti nema..danni1 wrote:Sportska oprema ne ali oznaka kluba je provokacija koja iziskuje odlučnu reakciju.pismejker wrote:Kakogod,sporcku opremu i oznake klubova se ne bi trebalo smatrati povodom za tucu,bilo gdje..ej-men
samo kažem da onima kojima je to bitno klupska oznaka je objava rata.
Ja ih razumijem, nije da podržavam, naprotiv ali ih razumijem. E sad, što se tiče Srba tu je druga priča.Tu svaku akciju protiv njih na tlu RH podržavam.
Ico je sve objasnio kako treba se ponasat prema ciga...tj zvezdasima..prigodno prije 30 godina negdje u ovo vrijeme..juga bila
https://youtu.be/xV9yZz-AB4o
https://youtu.be/xV9yZz-AB4o
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gnječ wrote:splitska nepismena ustaško klerofašistička talibanska sirotinja.
sjajno sroceno kolega
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 7 of 38 • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 7 of 38