Poruka za nepoznatog/u :)
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 14 of 22
Page 14 of 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
Re: Poruka za nepoznatog/u :)
jel možeš održati riječ i ispuniti ono što govoriš i završiti te proklete radove u zadanom roku ili još godina mora proći... fakat ne kužim ljude koji kažu nešto napraviti i onda otežu i razvlače, a ne smiješ im ništa reći jer eto... ja sam samo žensko, a on je pijana seljačina.. aaaaaaaaaa ili da rastežem jezičinu i riskiram što bi već moglo izaći s njegove strane?! pa eto neka svi vide da se ispod površine ipak skriva agresivac.. čak i prema ženama..
Guest- Guest
orion wrote: ...srednjaci na traci
kaj nisu odlični?!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
danas smo cijeli dan brali masline i to je dobro..
razgovarala sam dva sata s prijateljem i to je dobro... donijeli smo puno dobrih zaključaka, neki su teško provedivi ali valja se potruditi..
zatim su se stvari pokazale takvima da nekim ljudima zbilja ne možeš vjerovati kad nešto obećaju..
a nekim ljudima nije stalo do materijalnih stvari..
najgore je što između dvije vatre pati netko meni jako drag..
sada nakon svim i svačim ispunjenog dana pišem nepoznatom.. i to je dobro...
razgovarala sam dva sata s prijateljem i to je dobro... donijeli smo puno dobrih zaključaka, neki su teško provedivi ali valja se potruditi..
zatim su se stvari pokazale takvima da nekim ljudima zbilja ne možeš vjerovati kad nešto obećaju..
a nekim ljudima nije stalo do materijalnih stvari..
najgore je što između dvije vatre pati netko meni jako drag..
sada nakon svim i svačim ispunjenog dana pišem nepoznatom.. i to je dobro...
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Ovo su poruke za nepoznate, a ne za poznate....The Republic of Dream wrote:matilda opet nisi vidila da sam ti odgovorio na pp
Guest- Guest
The Republic of Dream wrote:matilda opet nisi vidila da sam ti odgovorio na pp
kod mene je takva strka, sad beremo i masline i mandarine istovremeno, kuća je puna djece koja pomažu i ja sam naprosto smetnula s pameti odgovor... mogao bi napisati nešto na Pravoslavlju, neki citat...
Guest- Guest
cassanowa wrote:Ovo su poruke za nepoznate, a ne za poznate....The Republic of Dream wrote:matilda opet nisi vidila da sam ti odgovorio na pp
pa mi smo gotovo svi ovdje neznanci.. vjerojatno su se oni s vipa i curke s mode upoznali nakon toliko godina, ali ja nisam ni sa kim, osim što razmijenim poneku pp kad je neka zanimljiva tema u pitanju
Guest- Guest
Ne znam kako bi onda ovo protumačio: "nepoznatima za druge jer se ne pise na koga se poruka odnosi."metilda wrote:cassanowa wrote:Ovo su poruke za nepoznate, a ne za poznate....The Republic of Dream wrote:matilda opet nisi vidila da sam ti odgovorio na pp
pa mi smo gotovo svi ovdje neznanci.. vjerojatno su se oni s vipa i curke s mode upoznali nakon toliko godina, ali ja nisam ni sa kim, osim što razmijenim poneku pp kad je neka zanimljiva tema u pitanju
Tako je ova mutikaša definirala ovu temu...
Guest- Guest
cassanowa wrote:Ne znam kako bi onda ovo protumačio: "nepoznatima za druge jer se ne pise na koga se poruka odnosi."metilda wrote:cassanowa wrote:Ovo su poruke za nepoznate, a ne za poznate....The Republic of Dream wrote:matilda opet nisi vidila da sam ti odgovorio na pp
Tako je ova mutikaša definirala ovu temu...
MA JE, ALI KOJA KORIST AKO NEPOZNATI NE VIDI PORUKU, BIJESNU ILI PRIJATELJSKU IL LJUBAVNU... DA NE BRIŠEM SAD, OSTALA MI CAPS LOCK.. važno je da nepoznati shvati da je njemu upućena poruka, ovdje sam ja bila navedena kao primatelj i šta, nije propao svijet.. koja korist reć šefu da je budala ako on to nije čuo ni pročitao.. ajd reci.. suvišno... ali zabavno je jer je forum izvor mnogih bedastoća
Guest- Guest
zar sve misli i riječi moraju imati korist?
ja vidim smisao u ovoj temi..
Page 14 of 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 14 of 22