Poruka za nepoznatog/u :)
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 13 of 22
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: Poruka za nepoznatog/u :)
Ljudi imaju puno lica koja se pokazuju u različitim okolnostima i ako zbog toga nisam ispunila tvoja očekivanja ili sam te razočarala na bilo koji način.. radije budi faca pa reci u lice kaj me ide jer tvoje ponašanje odiše ''nečime što me ide, a što mi ne govoriš!
Guest- Guest
metilda wrote:ćudoredna policija stoji mi iza leđa
svemirska policija
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
ovdje zafriškalo, oblačno, nije se moglo ići na more.. zato sam još jutros napunila 4 kg paprika sa 2,5 kg mesa.. sad počivam dok se paprike krčkaju...
Guest- Guest
ajme, kad će više taj ponedjeljak
paprike uuff,planirAM poslje dobro odradjenog shipanata mahune sljedece,a onda mozd ai punjene paprike,vidjecumetilda wrote:ovdje zafriškalo, oblačno, nije se moglo ići na more.. zato sam još jutros napunila 4 kg paprika sa 2,5 kg mesa.. sad počivam dok se paprike krčkaju...
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
čemu javljanje kad ne vodi nikamo...
čemu forsanje druženja sada.. a što je bilo svih ovih godina...
čemu forsanje druženja sada.. a što je bilo svih ovih godina...
Guest- Guest
kakav je to bio susret, je li te oborilo s nogu, presjeklo u kičmi, zamutilo razum, probudilo leptiriće. kad se ovako dugo ne javljaš?
Guest- Guest
metilda wrote:kakav je to bio susret, je li te oborilo s nogu, presjeklo u kičmi, zamutilo razum, probudilo leptiriće. kad se ovako dugo ne javljaš?
bome je
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
i neka je ...Noor wrote:metilda wrote:kakav je to bio susret, je li te oborilo s nogu, presjeklo u kičmi, zamutilo razum, probudilo leptiriće. kad se ovako dugo ne javljaš?
bome je
mlade smo dok god se to može dogoditi
Guest- Guest
istina, živa istinametilda wrote:i neka je ...Noor wrote:metilda wrote:kakav je to bio susret, je li te oborilo s nogu, presjeklo u kičmi, zamutilo razum, probudilo leptiriće. kad se ovako dugo ne javljaš?
bome je
mlade smo dok god se to može dogoditi
no, nije to što misliš...napisala sam na drugoj temi, heh
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 13 of 22