Poruka za nepoznatog/u :)
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 12 of 22
Page 12 of 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Re: Poruka za nepoznatog/u :)
žao mi je ako sam te povrijedila...
mila moja, to mi nije bila namjera..
jednostavno, dogodio se nesporazum...
mila moja, to mi nije bila namjera..
jednostavno, dogodio se nesporazum...
Guest- Guest
- "Osjećaj da si na pravoj strani, zadovoljstvo što imaš pravo, radost što možeš sama sebe poštivati, dragi gospodine, to su moćni pokretači koji nam pomažu da koračamo uspravno ili da idemo naprijed. Ako ljude toga lišite, pretvorit ćete ih u bijesne pse. Koliko je zločina počinjeno samo zato što počinitelji nisu mogli podnostiti što su u krivu."
Guest- Guest
"Odavno sam već i sam svjestan kako stvari stoje, međutim kako pišem iz gušta, a ne iz potrebe, zadržavam si pravo da i dalje prikazujem stvari onako kakvo ih ja vidim, a ne onako kako bih ih, shodno nekom nadređenom autoritetu, trebao vidjeti. Ni do toga hoće li se moje viđenje nekome svidjeti ili neće, nije mi previše stalo."
Guest- Guest
"Nije da ima neke koristi od toga, ali, priznajem, veseli me tu i tamo primijetiti da je carevu sramotu ništa ne pokriva."
Guest- Guest
sviđa mi se ovaj citat, jer i ja razmišljam na isti načinmetilda wrote:"Odavno sam već i sam svjestan kako stvari stoje, međutim kako pišem iz gušta, a ne iz potrebe, zadržavam si pravo da i dalje prikazujem stvari onako kakvo ih ja vidim, a ne onako kako bih ih, shodno nekom nadređenom autoritetu, trebao vidjeti. Ni do toga hoće li se moje viđenje nekome svidjeti ili neće, nije mi previše stalo."
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
imam nestresno poslijepodne tortu sam izradila, stavila u zamrzivač i čekamo putovanje
Guest- Guest
Čovjek može izaći na kraj sa svim i svačim, ali valjda najteže sa lošom srećom.
Guest- Guest
dobro jutro!
posla je sve vise i vise a uvecer kad zavrsi smjena vise nemam snage ni za sto pa n za pisanje
budi mi dobro!
posla je sve vise i vise a uvecer kad zavrsi smjena vise nemam snage ni za sto pa n za pisanje
budi mi dobro!
Guest- Guest
eto...dobila sam onaj sud.
istina, imala sam odlicnu odvjetnicu, ime joj je Noor :)
istina, imala sam odlicnu odvjetnicu, ime joj je Noor :)
Page 12 of 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 12 of 22