izraelski istoricar
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: izraelski istoricar
Idete u tom smjeruSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:
To vaše viđenje Jasenovca sa 0 žrtava nije ništa drugo nego ovo : sistem NDH je bio divan i krasan
Tko je uopće spominjao Jasenovac sa nula žrtava? Ne samo na forumu nego općenito.
Zašto je to bitno toliko jeli ih bilo 70 tisuća ili sedam tisuća ?
Mjenja nešto možda ?
Šta ?
Činjenicu da je sistem NDH bio genocidan prema Židovima , Romima , Srbima itd
A neće moći
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
400 i nesh..ti si spominjao,prilicno tracenje kapaciteta,ne??Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
To vaše viđenje Jasenovca sa 0 žrtava nije ništa drugo nego ovo : sistem NDH je bio divan i krasan
Tko je uopće spominjao Jasenovac sa nula žrtava? Ne samo na forumu nego općenito.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Idete u tom smjeruSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Mjenja nešto možda ?
Šta ?
A neće moći
Idemo u tom smjeru? Ne fantaziraj ili bar ne u tolikoj mjeri.
Zašto je bitan broj stradalih?
Pa radi povijesne istine, nesretniče.
A da je politika ustaškog režima bila genocidna prema Srbima, Židovima i Romima, svjedoče dovoljno i tzv. rasni zakoni. Svakako je imala genocidne namjere, a u kolikoj su se mjeri isti provodili u praksi, to je već posebna tema.
Guest- Guest
ajmo ovako..prije WW2 je bil ooko 20000 Zidova u Jugi..poslije WW,koliko ih je preostalo?? recimo 2000...18000 je raseljeno,ubijeno,izbjeglo...
Puno ih je ubijeno,puno ih je prebaceno u logore u Madjarskoj,puno ih je izbjeglo...
i amen vec...jeptese,idite nes korisno raditi..sacuvaj me Boze balkanske percepcije i znanja akademskoga..
Ajd zdravo,odoz zderati..Rujka ispekla friski kruf,sad podgrijemo bogovski grah i faširanjce ghovedje uza njih..
Puno ih je ubijeno,puno ih je prebaceno u logore u Madjarskoj,puno ih je izbjeglo...
i amen vec...jeptese,idite nes korisno raditi..sacuvaj me Boze balkanske percepcije i znanja akademskoga..
Ajd zdravo,odoz zderati..Rujka ispekla friski kruf,sad podgrijemo bogovski grah i faširanjce ghovedje uza njih..
Guest- Guest
pismejker wrote:400 i nesh..ti si spominjao,prilicno tracenje kapaciteta,ne??Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
482 ipak nije nula, koliko mene služi poznavanje matematike.
I ako znanost kaže 482 ili nešto više, onda je 482 ili nešto više, a ne 700 000. Zadatak znanosti i jeste ustanoviti činjenice bez obzira koliko to smetalo političkim propagandistima.
Guest- Guest
Samo vi nastaviteSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:Idete u tom smjeruSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Mjenja nešto možda ?
Šta ?
A neće moći
Idemo u tom smjeru? Ne fantaziraj ili bar ne u tolikoj mjeri.
Zašto je bitan broj stradalih?
Pa radi povijesne istine, nesretniče.
A da je politika ustaškog režima bila genocidna prema Srbima, Židovima i Romima, svjedoče dovoljno i tzv. rasni zakoni. Svakako je imala genocidne namjere, a u kolikoj su se mjeri isti provodili u praksi, to je već posebna tema.
Javite mi se kad skužite da je potpuno nebitno jeli ih bilo 7000 ili 70 000
Kad taj dio shvatite da nikakvo umanjivanje neće sistem NDH učiniti divnim i krasnim ja pokrećem Lov na naciste
2014-04-11
@pismejker wrote:
isto kao i oni koji bi rado revidirali povijest..brojke u Britannici se nece promjeniti.. :cleanteeth
Kaya wrote:
da? britannica kaže 100 000 , mada su oni relevantni jedino za proljev dobit..
Between its establishment in 1941 and its evacuation in April 1945, Croat authorities murdered thousands of people at Jasenovac. Among the victims were:
between 45,000 and 52,000 Serb residents of the so-called Independent State of Croatia
between 12,000 and 20,000 Jews
between 15,000 and 20,000 Roma (Gypsies)
between 5,000 and 12,000 ethnic Croats and Muslims, who were political and religious opponents of the regime
Ovo bi mi bilo zabavna zajebancija da s ene radi o zrtvama jedne sulude ideje od ljudi koji su operirani od razuma.Njih vise nema ..ni onih koje su ubili a ni onih koji su ubijali.Pitanje je ..da li smo mi nesto naucili i koliko je nas mozak sposoban uzdici se iznad ljudi koji su u nase ime ubijali druge neduzne ljude da bi navodno drugima bilo bolje.Fakat ..jebote ..degutantno vas je citati.Kao da brojka od 100.000 tisuca umanjuje taj zlocin.Meni je vise interesantno sto branite zlocince..u prevodu to znaci kada bi se ponovo pruzile neke povijesne okolnosti vi bi bili spremni uciniti isto (nema veze da li bi se radilo o osveti ili necemu drugome).Dragi ljudi ..molim vas da pokusate razmisliti o svojoj civilizacijskoj razini ..(pozeljno je da imate zdrav i nepristrasan mozak)..da sebi dokazete sto vas razlikuje od zivotinja.Da vam pomognem...zivotinje ubijaju samo da bi prezivjele..a bolesni ljudi to cine iz osvete ili neke jos bolesnije ideje.Sumnjam ja da cete sa takvim mozgovima stici daleko zato vam djeca i bjeze iz te bolesne vukojebine.
isto kao i oni koji bi rado revidirali povijest..brojke u Britannici se nece promjeniti.. :cleanteeth
Kaya wrote:
Between its establishment in 1941 and its evacuation in April 1945, Croat authorities murdered thousands of people at Jasenovac. Among the victims were:
between 45,000 and 52,000 Serb residents of the so-called Independent State of Croatia
between 5,000 and 12,000 ethnic Croats and Muslims, who were political and religious opponents of the regime
Ovo bi mi bilo zabavna zajebancija da s ene radi o zrtvama jedne sulude ideje od ljudi koji su operirani od razuma.Njih vise nema ..ni onih koje su ubili a ni onih koji su ubijali.Pitanje je ..da li smo mi nesto naucili i koliko je nas mozak sposoban uzdici se iznad ljudi koji su u nase ime ubijali druge neduzne ljude da bi navodno drugima bilo bolje.Fakat ..jebote ..degutantno vas je citati.Kao da brojka od 100.000 tisuca umanjuje taj zlocin.Meni je vise interesantno sto branite zlocince..u prevodu to znaci kada bi se ponovo pruzile neke povijesne okolnosti vi bi bili spremni uciniti isto (nema veze da li bi se radilo o osveti ili necemu drugome).Dragi ljudi ..molim vas da pokusate razmisliti o svojoj civilizacijskoj razini ..(pozeljno je da imate zdrav i nepristrasan mozak)..da sebi dokazete sto vas razlikuje od zivotinja.Da vam pomognem...zivotinje ubijaju samo da bi prezivjele..a bolesni ljudi to cine iz osvete ili neke jos bolesnije ideje.Sumnjam ja da cete sa takvim mozgovima stici daleko zato vam djeca i bjeze iz te bolesne vukojebine.
Guest- Guest
Vidiš kolikomsi glup pa nekužiš da je i lažiranje holohausta kažnjivo djeloSpeare Shaker wrote:
Interpol
Pa izađi iz Srbije
2014-04-11
Koji vam dio nije jasan ?
Nije bilo više od 70 tisuća a on širi propagandu da je bilo 700 tisuća
Šta je to ?
Lažiranje holohausta
Pokreneš interpolovu tjeralicu a on nek izađe iz Srbije
Ima sud međunarodni za takve
Šta je to ?
Lažiranje holohausta
2014-04-11
Speare Shaker smijati se na ovakvoj temi je fakat bolesno..Meni se cini da ti vise ni ljekici ne bi pomogli.Jebo te ..covjece daj se skuliraj i podji od svoje obitelji ..narafski ako nisu bili u ustasama pa ih zato podsvjesno branis.Svaki normalan covjek je na strani zrtve pa taman da je bila i zlocinac onaj koji bez dokaza i sudjenja ubija takvu zrtvu je isti zlocinac.
Guest- Guest
U NunberguRayMabus wrote:Koji vam dio nije jasan ?
Šta je to ?
Lažiranje holohausta
Za naciste
2014-04-11
Moguce, na prvu mi je to izbacilo. Medutim detaljnijom pretragom na britannici ne pise nista.frka wrote:@pismejker wrote:
Kaya wrote:
2015-08-15
Nek istražuju slobodno šta god oće i tko god oće
Nema ih više od 70 tisuća
To je meni dovoljno da ti pokrenem interpol tjeralicu za lažiranje holonausta
Nema ih više od 70 tisuća
To je meni dovoljno da ti pokrenem interpol tjeralicu za lažiranje holonausta
2014-04-11
Za Kajicu....
Ajde priznala si ..mada ti opravdanje nije bas nesto jer je poznato tko uredjuje Wiki..a i britanika je pisana cesto puta zbog interesa ...zna se cijih.Citirati wiki je dvosjekli mac.Treba imati mozak naoruzan cinjenicama i logikom pa ti se takve stvari nece dogadjati a emocije su samo dobre u sexu..ako ne vjerujes probaj:::))
Skoro sam napisao a ti mi ga popusi..ali necu ti to reci jer ipak imas neke druge kvalitete..::))
Ajde priznala si ..mada ti opravdanje nije bas nesto jer je poznato tko uredjuje Wiki..a i britanika je pisana cesto puta zbog interesa ...zna se cijih.Citirati wiki je dvosjekli mac.Treba imati mozak naoruzan cinjenicama i logikom pa ti se takve stvari nece dogadjati a emocije su samo dobre u sexu..ako ne vjerujes probaj:::))
Skoro sam napisao a ti mi ga popusi..ali necu ti to reci jer ipak imas neke druge kvalitete..::))
Guest- Guest
Jedini relevantan podatak koji ima neko pokriće je bio onaj popis žrtava iz 1964te i 1965te.RayMabus wrote:Koji vam dio nije jasan ?
Šta je to ?
Lažiranje holohausta
Urađen i još jednom ponovljen. 20 godina nakon rata još sve vrlo svježe.
Broj žrtava za cijelu SFRJ - 597 323 žrtve usljed svih posljedica, ne računajući kvislinge (sa svim mogućim kvislinzima i simpatizerima broj se penje na oko 630 000 žrtava)
Za JAsenovac 49 875 i za Staru gradišku nešto oko 9900 žrtava, ne sjećam se više ali tu je negdje
Sve drugo su naklapanja i presipanja iz šupljeg u prazno.
Last edited by Ringo10 on 5/2/2019, 17:20; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ajd dobro, nek ti bude.frka wrote:Za Kajicu....
Nisam nista lazirala ni podmetala vec kada sam ukucala britanica i jasenovac izbacilo je to stavljeno a nisam provjeravala.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ovco u savi su se pronalazile i kosti mamuta a kamoli neće ljudske ako ih ima u okolici. Nije to kiselina pa da otopi kosti jebo te alija i sirotanović i izmetbegovićSora wrote:U zemlji koja je vlažna i mokra kao ta posavska u Jasenovcu ,T. wrote:CJedini dokaz da je netko preminuo u jasenovcu bi bio da se na tom području nađu posmrtni ostaci te da se dnk analizom usporedbom sa srodnicima utvrdi da je osoba xy umrla na području nekadašnjeg sabirnog logora jasenovac...
No to i dalje ne znači da je osoba xy preminula nasilnom smrću...
Za to dokazati trebalo bi provesti odgovarajuća daljnja forenzička ispitivanja na posmrtnim ostacima...
Tako da ove odokativne procjene tipa 'mlogo bre' si može zabiti u ćifutski čmar, što se ozbiljne znanstvene rasprave tiče...
Ti bi neke ostatke ljudske nasao ?
Svasta
dobraT. wrote:Toliko bi vjerojatno pronašli...RayMabus wrote:Nek dovedu bagere , nek sve prikopaju
Bude li manje od sto iljada kostiju jebat ću ti mater sa ton pločon o 700 tisuća
Što odgovara broju od 350-400 skeleta...
Naravno da su uzivali zasto bi inace to radili, isto kao sto je npr. Sracko Mladic uzivao u ubijanjima, Ustase propale a dzeneralu sad podmazuju i odrzavaju analni otvor u zatvoru, mozda ga i doktor Dabic ponekad obradi da se sete lepih dana. Tako to zavrsi kod tih sto uzivaju u ubijanju.
omni-
2014-04-12
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» HRVATSKI ISTORIČAR OTKRIO: Čim su Rusija i Srbija zajedno...
» Hrvatski istoričar: "Kosovo na albanskom ne znači ništa"
» Hrvatski istoričar: Dva ubistva koja su "došla glave" Jugoslaviji
» HRVATSKI ISTORIČAR PORUČIO: Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu i ne slušajte soroševsku bratiju
» Hrvatski istoričar Jakovina: Da Srbi nisu 1918. spasili Hrvate, Hrvatska danas ne bi postojala!
» Hrvatski istoričar: "Kosovo na albanskom ne znači ništa"
» Hrvatski istoričar: Dva ubistva koja su "došla glave" Jugoslaviji
» HRVATSKI ISTORIČAR PORUČIO: Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu i ne slušajte soroševsku bratiju
» Hrvatski istoričar Jakovina: Da Srbi nisu 1918. spasili Hrvate, Hrvatska danas ne bi postojala!
Page 5 of 7