HRVATSKI ISTORIČAR PORUČIO: Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu i ne slušajte soroševsku bratiju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
HRVATSKI ISTORIČAR PORUČIO: Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu i ne slušajte soroševsku bratiju
Nema ni sad, pogotovo sad, kad se taj Zapad raspada. Kad se u Americi, "oazi demokratije", provaljuje u Kongres u Vašingtonu. Kad u Velikoj Britaniji Englezi prate cisterne i tuku se oko benzina. Kad se cela zapadna Evropa trese od straha hoće li se uskoro tresti od hladnoće.
Kosovo je zavet generacija. Ne slušajte soroševsku bratiju u Srbiji koja vam kaže da se za Kosovo ne isplati ginuti. Metroseksualcima se ne isplati ginuti za Kosovo. Isplati se čekati da Albanci dođu do Beograda.
Kosovo se tiče svakog čoveka u Evropi. Zato od tuda i može krenuti rat, kao u filmu "Blue Circle" snimljenom još pre 40 godina, u kojem treći svetski rat počinje na tromeđi Srbije, Albanije i Bugarske.
Godine 1389. Kosovo je bilo centralna tačka prodora islama u Evropu. I danas je to centralna tačka prodora militantnog islamizma od kojeg se Evropa ne može zaštiti. Ali su Srbi pružili otpor. I mačem i važnije, svešću. Pitao sam prijatelja, vodećeg hrvatskog geopolitičkog analitičara o događajima na Kosovu, rekao mi je: "Srbi, ne dajte Kosovo ni pod cenu rata!"
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1044845/goran-saric-kosovo
Kosovo je zavet generacija. Ne slušajte soroševsku bratiju u Srbiji koja vam kaže da se za Kosovo ne isplati ginuti. Metroseksualcima se ne isplati ginuti za Kosovo. Isplati se čekati da Albanci dođu do Beograda.
Kosovo se tiče svakog čoveka u Evropi. Zato od tuda i može krenuti rat, kao u filmu "Blue Circle" snimljenom još pre 40 godina, u kojem treći svetski rat počinje na tromeđi Srbije, Albanije i Bugarske.
Godine 1389. Kosovo je bilo centralna tačka prodora islama u Evropu. I danas je to centralna tačka prodora militantnog islamizma od kojeg se Evropa ne može zaštiti. Ali su Srbi pružili otpor. I mačem i važnije, svešću. Pitao sam prijatelja, vodećeg hrvatskog geopolitičkog analitičara o događajima na Kosovu, rekao mi je: "Srbi, ne dajte Kosovo ni pod cenu rata!"
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1044845/goran-saric-kosovo
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: HRVATSKI ISTORIČAR PORUČIO: Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu i ne slušajte soroševsku bratiju
..ah da javio se saric 'hrvat' koliko i crvenko
vuksadinare- Posts : 100324
2015-09-08
Re: HRVATSKI ISTORIČAR PORUČIO: Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu i ne slušajte soroševsku bratiju
Misli se na ovoga :vuksadinare wrote:..ah da javio se saric 'hrvat' koliko i crvenko
Pitao sam prijatelja, vodećeg hrvatskog geopolitičkog analitičara o događajima na Kosovu, rekao mi je: "Srbi, ne dajte Kosovo ni pod cenu rata!"
2014-04-11
Joj daj nemoj uopce stavljat teme srpske agenture koji zivi u kragujevcu a po potrebi propagande postaje 'hrvatski istoricar'...lika je ekipa trazila i nikad ga nisu pronasli..da zivi ovdje u hrvatskoj...pa taj bi lik da tu zivi vec sto puta batina popusioRayMabus wrote:Misli se na ovoga :vuksadinare wrote:..ah da javio se saric 'hrvat' koliko i crvenko
Pitao sam prijatelja, vodećeg hrvatskog geopolitičkog analitičara o događajima na Kosovu, rekao mi je: "Srbi, ne dajte Kosovo ni pod cenu rata!"
2015-09-08
Pa preselio u Srbiju. Sad je ogranak mladih SANU.
2014-04-11
..ma lik je srbenda i otisao je pocetkom devedesetih...vecina sarica su srbi...samo idiot i zlonamjeran ne bi prokuzio tog likaRayMabus wrote:Pa preselio u Srbiju. Sad je ogranak mladih SANU.
2015-09-08
takvi i dospiju u javnost
2014-04-16
A sto bi batine popusio?
Sloboda govora, demokracija
Zabrane su znak slabosti, one su poraz
Sloboda govora, demokracija
Zabrane su znak slabosti, one su poraz
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
vuksadinare wrote:..ah da javio se saric 'hrvat' koliko i crvenko
Ja se stvarno osjećem kao Hrvat.
Pogotovo ujutro.
crvenkasti-
2014-04-17
ne postoje hrvatsi istoričari
samo povjesničari
samo povjesničari
Lik je Hrvat i živi u Rijeci.
Znam.ga.
Znam.ga.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:..ah da javio se saric 'hrvat' koliko i crvenko
Crvenko nije vise Hrvat, trenutno je Siptar
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
darth_vader-
2014-04-17
Ima Sarica Hrvata koliko hoces
2015-09-24
jastreb wrote:Lik je Hrvat i živi u Rijeci.
Znam.ga.
Tvoj četnik. Znamo ga...
darth_vader-
2014-04-17
Ja sam cuo da je frajer Hrvat i da zivi u Rijeci
Pa dobro, ima Hrvata raznih politickih uvjerenja
Ne mozemo svi biti ustase
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ja sam cuo da je frajer Hrvat i da zivi u Rijeci
ako pitaš srbe možemo
i kurac je ovaj hrvat
ono, hrvat ko i šešelj
Bas takomarcellus wrote:ono, hrvat ko i šešelj
2015-09-08
..inace mi smo za srbe - srbi..ali kad imaju ovakve podguzne muhe kao ovaj saric onda su htvati..ili dodaju pridjev hrvatski..
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatski istoričar: "Kosovo na albanskom ne znači ništa"
» Hrvatski istoričar Jakovina: Da Srbi nisu 1918. spasili Hrvate, Hrvatska danas ne bi postojala!
» "Nikad više neću doći u Nemačku. Ni na odmor, ni u posetu. Ni po koju cenu!"
» HRVATSKI ISTORIČAR OTKRIO: Čim su Rusija i Srbija zajedno...
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Hrvatski istoričar Jakovina: Da Srbi nisu 1918. spasili Hrvate, Hrvatska danas ne bi postojala!
» "Nikad više neću doći u Nemačku. Ni na odmor, ni u posetu. Ni po koju cenu!"
» HRVATSKI ISTORIČAR OTKRIO: Čim su Rusija i Srbija zajedno...
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
Page 1 of 2