izraelski istoricar
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: izraelski istoricar
meni je ovo novoSpeare Shaker wrote:Lik samo ponavlja maksimalističke stavove velikosrpske propagande i ništa više od toga. Nema ama baš ničega novog ni zanimljivog u njegovom radu, pogotovo ne novih argumenata.
"Snimci iz aviona masovnih grobnica i fotografije dokazuju najbolje taj broj žrtava koji je najmanje 700.000, a verovatno i više jer smo videlo 10 kvadratnih kilometara punih masovnih grobnica, a svaka može imati stotine tela", pojasnio je on.
doduše nepratim tematiku toliko intenzivno, ali nesjećam se da se ni Zuroff ovime vodio
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
kaya wrote:da? britannica kaže 100 000 , mada su oni relevantni jedino za proljev dobit..pismejker wrote:isto kao i oni koji bi rado revidirali povijest..brojke u Britannici se nece promjeniti..
Between its establishment in 1941 and its evacuation in April 1945, Croat authorities murdered thousands of people at Jasenovac. Among the victims were:
- between 45,000 and 52,000 Serb residents of the so-called Independent State of Croatia
- between 12,000 and 20,000 Jews
- between 15,000 and 20,000 Roma (Gypsies)
- between 5,000 and 12,000 ethnic Croats and Muslims, who were political and religious opponents of the regime
cijelom svijetu su Kayo relevantni..Ajmo ovako..ja ne znam nish,kome da vjerujem..??
Ove brojke su prilicno visoke,.,da budem realan,rekao bih da su to ukupne brojke ljudi,koji vise nisu u dotadasnjem popisu gradjana..
dakle,ne samo ubijeni,nego i raseljeni,izbjegli,tko-bi-ga-znao..
Necu se praviti pametan niti pozivati na neke upitne pojedince ,cija se misljenja mogu ili ne moraju prihvatiti,ali cvsto insistirati nanaerkim brojkama je suludo..
pa rat Domovinski se dogodio prije skoro 30 godina,pa se ne znaju jos tocne brojke svega.tak oda..
Last edited by pismejker on 5/2/2019, 14:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:"Snimci iz aviona masovnih grobnica i fotografije dokazuju najbolje taj broj žrtava koji je najmanje 700.000, a verovatno i više jer smo videlo 10 kvadratnih kilometara punih masovnih grobnica, a svaka može imati stotine tela", pojasnio je on.
i onda su ustaše u bekstvu ponijele te masovne grobnice sa sobom i gubi im se svaki trag
Je, fleka na snimci jasno dokazuje da je riječ o masovnoj grobnici, ne može biti ama baš ništa drugo, pogotovo ne neka prirodna pojava poput vodene pare ilitiga oblaka, što je uvijek moguće pokupiti snimanjem iz zraka.
I onda ekipa dođe na teren, sondira ga i nađe vrlo malo ili gotovo od ljudskih ostataka na tom području gdje bi po podacima "dobro" upućenih trebale ležati ostaci stotina tisuća ljudi.
Last edited by Speare Shaker on 5/2/2019, 14:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ali stvrano drljavo odrađen posao... barem da su ostatak pokrstili kako spada...
darth_vader-
2014-04-17
60-ak rekoše...Speare Shaker wrote:n_razbojnik wrote:"Snimci iz aviona masovnih grobnica i fotografije dokazuju najbolje taj broj žrtava koji je najmanje 700.000, a verovatno i više jer smo videlo 10 kvadratnih kilometara punih masovnih grobnica, a svaka može imati stotine tela", pojasnio je on.
i onda su ustaše u bekstvu ponijele te masovne grobnice sa sobom i gubi im se svaki trag
Je, fleka na snimci jasno dokazuje da je riječ o masovnoj grobnici, ne može biti ama baš ništa drugo, pogotovo ne neka prirodna pojava poput vodene pare ilitiga oblaka.
I onda ekipa dođe na teren, sondira ga i nađe vrlo malo ili gotovo od ljudskih ostataka na tom području gdje bi po podacima "dobro" upućenih trebale ležati ostaci stotina tisuća ljudi.
uzele ustaše sa sobom, kažem ti ja...jedino logično objašnjenje
2014-04-15
Nek dovedu stručnjake pa nek tražu , meni je samo jasno da je ona brojka od 700 tisuća laž
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bi'će bolje, šta sad, na greškama se učijasambrend wrote:Ali stvrano drljavo odrađen posao... barem da su ostatak pokrstili kako spada...
2014-04-15
Šta ja iman s tobon raspravljat više. Jesi doša ispod ploče na kojoj piše 700 tisuća u Jasenovcu ? Jesi. Fino popis i svima imenom i prezimenom zabrana ulaska u RH.RayMabus wrote:Nek dovedu stručnjake pa nek tražu , meni je samo jasno da je ona brojka od 700 tisuća laž
Razlog : Lažiranje holohausta
Tako to rade suverene države i pravni poredak
2014-04-11
Jedini dokaz da je netko preminuo u jasenovcu bi bio da se na tom području nađu posmrtni ostaci te da se dnk analizom usporedbom sa srodnicima utvrdi da je osoba xy umrla na području nekadašnjeg sabirnog logora jasenovac...
No to i dalje ne znači da je osoba xy preminula nasilnom smrću...
Za to dokazati trebalo bi provesti odgovarajuća daljnja forenzička ispitivanja na posmrtnim ostacima...
Tako da ove odokativne procjene tipa 'mlogo bre' si može zabiti u ćifutski čmar, što se ozbiljne znanstvene rasprave tiče...
Za to dokazati trebalo bi provesti odgovarajuća daljnja forenzička ispitivanja na posmrtnim ostacima...
Tako da ove odokativne procjene tipa 'mlogo bre' si može zabiti u ćifutski čmar, što se ozbiljne znanstvene rasprave tiče...
To će im tako i bit za koju godinu samo nek Amerikanci pošalju još onih snimaka iz zrakaRayMabus wrote:Šta ja iman s tobon raspravljat više. Jesi doša ispod ploče na kojoj piše 700 tisuća u Jasenovcu ? Jesi. Fino popis i svima imenom i prezimenom zabrana ulaska u RH.RayMabus wrote:Nek dovedu stručnjake pa nek tražu , meni je samo jasno da je ona brojka od 700 tisuća laž
Razlog : Lažiranje holohausta
Tako to rade suverene države i pravni poredak
Šta ću se ja s tobon zajebavat , iman te tu snimljeno kako polažeš vijence ispod ploče na kojoj piše 700 tisuća u Jasenovcu
Evo tebi zabrana ulaska u Hrvatsku
2014-04-11
Kad ti ja pokrenem lov na naciste neće te bit nigdi pajdo
Nedičeva Srbija i četnici pobili više ljudi nego ustaše i onda opet to napravili devedesetih
Bit će.ti Lov na naciste ja ti kažen
Neš moć ni u Ameriku ni u Eu kad je uvatin
Razlog :: Lažiranje holohausta
Nedičeva Srbija i četnici pobili više ljudi nego ustaše i onda opet to napravili devedesetih
Bit će.ti Lov na naciste ja ti kažen
Neš moć ni u Ameriku ni u Eu kad je uvatin
Razlog :: Lažiranje holohausta
2014-04-11
Hrvati su autistični
Majke mi
Nije cudi da ih vide kao najgluplje u Evropi
Majke mi
Nije cudi da ih vide kao najgluplje u Evropi
U zemlji koja je vlažna i mokra kao ta posavska u Jasenovcu ,T. wrote:CJedini dokaz da je netko preminuo u jasenovcu bi bio da se na tom području nađu posmrtni ostaci te da se dnk analizom usporedbom sa srodnicima utvrdi da je osoba xy umrla na području nekadašnjeg sabirnog logora jasenovac...
Ti bi neke ostatke ljudske nasao ?
Svasta
Nek dovedu bagere , nek sve prikopaju
Bude li manje od sto iljada kostiju jebat ću ti mater sa ton pločon o 700 tisuća
Bude li manje od sto iljada kostiju jebat ću ti mater sa ton pločon o 700 tisuća
2014-04-11
T. wrote:Jedini dokaz da je netko preminuo u jasenovcu bi bio da se na tom području nađu posmrtni ostaci te da se dnk analizom usporedbom sa srodnicima utvrdi da je osoba xy umrla na području nekadašnjeg sabirnog logora jasenovac...
Svaka čast.
Guest- Guest
Toliko bi vjerojatno pronašli...RayMabus wrote:Nek dovedu bagere , nek sve prikopaju
Što odgovara broju od 350-400 skeleta...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ustaše su spalile kosti
Ustaše su digle kosti u vazduh
Ustaše su poneli kosti sa sobom
Ustaše su zemlju oko Jasenovca natopile kiselinom za otapanje srbskih kostiju (kostovit)
Ustaše su pobile sve Srbe u i oko Banjaluke i krajine
Ustaše su zemlju oko Jasenovca natopile kiselinom za otapanje srbskih kostiju (kostovit)
Guest- Guest
Sora wrote:
U zemlji koja je vlažna i mokra kao ta posavska u Jasenovcu ,
Ti bi neke ostatke ljudske nasao ?
Svasta
Ilovača. Zato ciglana u logoru.
Odlično zadržava vodu i čuva ljudske ostatke.
Guest- Guest
A nije to poanta , poanta je da je nedičeva Srbija i četnici pobili više ljudi od sto tisućaT. wrote:Toliko bi vjerojatno pronašli...RayMabus wrote:Nek dovedu bagere , nek sve prikopaju
Što odgovara broju od 350-400 skeleta...
Poanta je da je 700 tisuća lažiranje holohausta
I poanta je da ću ja počet pokrečat interpolovu tjeralicu uskoro za takvima
Lov na naciste
2014-04-11
kofein wrote:Ustaše su spalile kosti
Još samo fali teorija po kojoj su ustaše ostatke poubijanih teleportirali na Mars.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:kofein wrote:Ustaše su spalile kosti
Još samo fali teorija po kojoj su ustaše ostatke poubijanih teleportirali na Mars.
Srbi su imali kosture s manjkom kalcija, pa su se raspali brzo. Ima toga još :D
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» HRVATSKI ISTORIČAR OTKRIO: Čim su Rusija i Srbija zajedno...
» Hrvatski istoričar: "Kosovo na albanskom ne znači ništa"
» Hrvatski istoričar: Dva ubistva koja su "došla glave" Jugoslaviji
» HRVATSKI ISTORIČAR PORUČIO: Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu i ne slušajte soroševsku bratiju
» Hrvatski istoričar Jakovina: Da Srbi nisu 1918. spasili Hrvate, Hrvatska danas ne bi postojala!
» Hrvatski istoričar: "Kosovo na albanskom ne znači ništa"
» Hrvatski istoričar: Dva ubistva koja su "došla glave" Jugoslaviji
» HRVATSKI ISTORIČAR PORUČIO: Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu i ne slušajte soroševsku bratiju
» Hrvatski istoričar Jakovina: Da Srbi nisu 1918. spasili Hrvate, Hrvatska danas ne bi postojala!
Page 2 of 7