''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
Page 10 of 16
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
a ako se cudo desi I pobjedi na izborima to je ono sto ce I uraditprckov wrote:e pa to su izjave koje ova cura daje za medije u svezi njenog programaRegoč wrote:To su gluposti, dogodit će im se što i Francuzem, promienit će adresu.prckov wrote:medutim ova cortez hoce za one koji predu 10 milijuna digne porez na 70%
mora se priznat da je progresivna
takode je rekla sto se vise na toj ljestvici bogatstva penjes to se stopa poreza prilagodava
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
Soroš je tata tih humanitarnih udruga kojima lovaši plaćaju taj humanitarni porezprckov wrote:oros to ne radi radi izbjegavanja porezaRayMabus wrote:Da da kako da neprckov wrote:a te humanitarne programme koji su usmjereni prema pripadnicima drugih drzava I treba ne priznat kao izuzece iz takesRayMabus wrote:I onda mi finacira s tom lovom ove šta kozojebe u EvropuRayMabus wrote:Prcko jel znaš šta se dešava u Americi ?
Ja i ti smo srednji sloj i plaćamo porez 25% i financiramo sve a on ima love i uplati u humanitarne svrhe i oslobođen poreza , normalno puno manje plati love u humanitarne svrhe.
No nefinacira državu a koristi se cestama ,željeznicama itd
Pa dosta više toga.
Soroš
Dosta toga
DOSTA
medutim toga je vrlo malo, uglavnom se finansiraju (bar po onom sto sam do sad procito) za istrazivanje nekih bolesti, izgradnje bolnica, skola I slicno
bar je ovdje to tako
Soroš mreža
Šta misliš odakle njemu lova ?
Nisan ti ja ljevičar nego nacional socijalist
DOSTA
Dosta finaciranja kozojeba
Ukinite humanitarni porez
Američki bogataši porez moraju plačati Americi
America first
Croatia second
Hai :
Kužiš šta je on ?
Bil Gates plati deset miljona tog poreza da neplati dvadeset miljona običnog
Znaš gdje ide tih deset miljona ?
Soroš
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Očito joj je geslo America last.prckov wrote:a ako se cudo desi I pobjedi na izborima to je ono sto ce I uraditprckov wrote:e pa to su izjave koje ova cura daje za medije u svezi njenog programaRegoč wrote:To su gluposti, dogodit će im se što i Francuzem, promienit će adresu.prckov wrote:medutim ova cortez hoce za one koji predu 10 milijuna digne porez na 70%
takode je rekla sto se vise na toj ljestvici bogatstva penjes to se stopa poreza prilagodava
znas li ko finansira ovu cortez
ja pogodio si
soros
ja pogodio si
soros
2014-04-19
ko finansira demokrateprckov wrote:znas li ko finansira ovu cortez
ja pogodio si
soros
opet si pogodio
soros
2014-04-19
ko je za globalizam I otvorene graniceprckov wrote:ko finansira demokrateprckov wrote:znas li ko finansira ovu cortez
ja pogodio si
soros
opet si pogodio
soros
opet si pogodio
demokrati I cortez
2014-04-19
O bogo moj..dakle po tebi Fejsbuk veliki izum,posto je Cukreni osobno vec tezak 15tak milijardi dolari,a sam fejsbuk na trzistu vrijedi oko 45 miljardi dolari..Regoč wrote:Bogatstva, osim ako se ne radi o njekom velikom izumu, uviek nastaju zaobilaženjem ili kršenjem zakona. Pošteno čovjek može biti samo dobrostojeći.mortal wrote:možda u Americipismejker wrote:bogatasi su motor opstanka...
ovi naši se obogatili od krađe
tko zna .. moguće da ni tamo nije drugačije
hmmm...nit je veliki izum fejsbuk,nit je Cukreni zaobilazio niti krsio Zakon..jamerima je inače Porez sigurniji nego smrt..tako bar oni kazu..
Last edited by pismejker on 3/2/2019, 14:43; edited 1 time in total
Guest- Guest
Brige me za Cortez , ona je tu očito samo da se bogataše uplaši da se jače drže Sorošaprckov wrote:znas li ko finansira ovu cortez
ja pogodio si
soros
Prozirna igra
2014-04-11
ma koza hoce otvorene graniceRegoč wrote:Očito joj je geslo America last.prckov wrote:a ako se cudo desi I pobjedi na izborima to je ono sto ce I uraditprckov wrote:e pa to su izjave koje ova cura daje za medije u svezi njenog programaRegoč wrote:To su gluposti, dogodit će im se što i Francuzem, promienit će adresu.prckov wrote:medutim ova cortez hoce za one koji predu 10 milijuna digne porez na 70%
a besplatno zdravstvo koje ce bogatuni placate
taj hamelj sto se iz socijalistickih vukojebina dovuce na zapad treba jednostavno sutnit nazad u njihovu vukojebinu koju su slicne budale kao sto je ona I sjebale I napravile vukojebinom
2014-04-19
nije samo onaRayMabus wrote:Brige me za Cortez , ona je tu očito samo da se bogataše uplaši da se jače drže Sorošaprckov wrote:znas li ko finansira ovu cortez
ja pogodio si
soros
Prozirna igra
svi demokrati
ona im je samo nova snaga
friska ko ramazanija
2014-04-19
Ta Cortez će dobit otkaz odma isti sekund kad ukineš humanitarni porez u AmericiRayMabus wrote:Brige me za Cortez , ona je tu očito samo da se bogataše uplaši da se jače drže Sorošaprckov wrote:znas li ko finansira ovu cortez
ja pogodio si
soros
Prozirna igra
Tada bogataši plaćaju ko i svi i zdrastveni sustav dobija više love a Cortez otkaz jer nema više tog humanitarnog fonda koji ju obilato financira
2014-04-11
Znan ja to ne brini seprckov wrote:nije samo onaRayMabus wrote:Brige me za Cortez , ona je tu očito samo da se bogataše uplaši da se jače drže Sorošaprckov wrote:znas li ko finansira ovu cortez
ja pogodio si
soros
Prozirna igra
svi demokrati
friska ko ramazanija
Hai Hitler
Bogataši moraju plaćat porez ko i svi ostali
Ukini humanitarni porez
2014-04-11
mani se teorijaRayMabus wrote:Ta Cortez će dobit otkaz odma isti sekund kad ukineš humanitarni porez u AmericiRayMabus wrote:Brige me za Cortez , ona je tu očito samo da se bogataše uplaši da se jače drže Sorošaprckov wrote:znas li ko finansira ovu cortez
ja pogodio si
soros
Prozirna igra
Tada bogataši plaćaju ko i svi i zdrastveni sustav dobija više love a Cortez otkaz jer nema više tog humanitarnog fonda koji ju obilato financira
pogotovo zavjera
nemas dovoljno informacija da mozes time sa sigurnoscu baratat
ja se drzim izjava I programa koji pojedine stranke ili pojedinci kazu
a ova je rekla vise nego dovoljno
zajedno sa kompletnom strankom demokrata
2014-04-19
Meni netrebaju informacije , dovoljna mi je samo ova : Bil Gates uplati humanitarni porez da neplati duplo veći Americiprckov wrote:mani se teorijaRayMabus wrote:Ta Cortez će dobit otkaz odma isti sekund kad ukineš humanitarni porez u AmericiRayMabus wrote:Brige me za Cortez , ona je tu očito samo da se bogataše uplaši da se jače drže Sorošaprckov wrote:znas li ko finansira ovu cortez
ja pogodio si
soros
Prozirna igra
pogotovo zavjera
Onda ta lova završi na financiranje kozojeba koji meni dolaze u Hrvatsku
Sad se ja zalažem za to da se američki srednji sloj pobuni i ukine zakonom taj humanitarni porez a Bil Gates plaća porez državi ko i svaki drugi Amerikanac
Istodobno pada i financiranje kozojeba meni prema Splitu
Win win situacija
America first
Croatia second
2014-04-11
naravno da svi moraju placate isti porezRayMabus wrote:Znan ja to ne brini seprckov wrote:nije samo onaRayMabus wrote:Brige me za Cortez , ona je tu očito samo da se bogataše uplaši da se jače drže Sorošaprckov wrote:znas li ko finansira ovu cortez
ja pogodio si
soros
Prozirna igra
svi demokrati
friska ko ramazanija
Hai Hitler
Ukini humanitarni porez
a soros ce finansirat sve ono sto vec misli finansirat bez obzira na porez
isto tako ce se ljevicari (demokrati) zalagat za otvorene granice I socijalizam bez obzira na porez I porezna pravila
taj porez je u svemu tome marginalna stvar a I nemam informacija koliko je to istina I koliko di love u humanitarne svrhe ide, kao sto ni ti nemas
zato me to ne zanima
suplja prica
2014-04-19
kolko znam gates je najveci finansijer bolnica, skola I medicinskih istrazivanjaRayMabus wrote:Meni netrebaju informacije , dovoljna mi je samo ova : Bil Gates uplati humanitarni porez da neplati duplo veći Americiprckov wrote:mani se teorijaRayMabus wrote:Ta Cortez će dobit otkaz odma isti sekund kad ukineš humanitarni porez u AmericiRayMabus wrote:Brige me za Cortez , ona je tu očito samo da se bogataše uplaši da se jače drže Sorošaprckov wrote:znas li ko finansira ovu cortez
ja pogodio si
soros
Prozirna igra
pogotovo zavjera
Sad se ja zalažem za to da se američki srednji sloj pobuni i ukine zakonom taj humanitarni porez a Bil Gates plaća porez državi ko i svaki drugi Amerikanac
Win win situacija
America first
Croatia second
za migraciju da finansira nikad cuo
daj link
2014-04-19
Stvarno ?prckov wrote:naravno da svi moraju placate isti porezRayMabus wrote:Znan ja to ne brini seprckov wrote:nije samo onaRayMabus wrote:Brige me za Cortez , ona je tu očito samo da se bogataše uplaši da se jače drže Sorošaprckov wrote:znas li ko finansira ovu cortez
ja pogodio si
soros
Prozirna igra
svi demokrati
friska ko ramazanija
Hai Hitler
Ukini humanitarni porez
isto tako ce se ljevicari (demokrati) zalagat za otvorene granice I socijalizam bez obzira na porez I porezna pravila
taj porez je u svemu tome marginalna stvar a I nemam informacija koliko je to istina I koliko di love u humanitarne svrhe ide, kao sto ni ti nemas
zato me to ne zanima
suplja prica
http://www.bug.hr/vijesti/bill-gates-nastavlja-poklanjanjem-svog-bogatstva/161735.aspx
2014-04-11
Neznaš ti sine ništa , nisu to donacije znaš nego taj humanitarni porezprckov wrote:kolko znam gates je najveci finansijer bolnica, skola I medicinskih istrazivanjaRayMabus wrote:Meni netrebaju informacije , dovoljna mi je samo ova : Bil Gates uplati humanitarni porez da neplati duplo veći Americiprckov wrote:mani se teorijaRayMabus wrote:Ta Cortez će dobit otkaz odma isti sekund kad ukineš humanitarni porez u AmericiRayMabus wrote:
Brige me za Cortez , ona je tu očito samo da se bogataše uplaši da se jače drže Soroša
Prozirna igra
pogotovo zavjera
Win win situacija
America first
Croatia second
za migraciju da finansira nikad cuo
daj link
Neznaš ti ništa
2014-04-11
bogatuni su u stvari dobri ljudi..
Guest- Guest
Da , humanitarni donatoripismejker wrote:bogatuni su u stvari dobri ljudi..
Jedino propustili reč da ovako izbjegavaju plaćanje puno većeg poreza u američki proračun
2014-04-11
Pretpostavlja se da je primatelj donacije Zaklada Billa i Melinde Gates, putem koje bračni par već godinama pomaže zemljama trećeg svijeta u borbi protiv bolesti, siromaštva, te za poboljšanje obrazovanja u SAD-uRayMabus wrote:Stvarno ?prckov wrote:naravno da svi moraju placate isti porezRayMabus wrote:Znan ja to ne brini seprckov wrote:nije samo onaRayMabus wrote:
Brige me za Cortez , ona je tu očito samo da se bogataše uplaši da se jače drže Soroša
Prozirna igra
svi demokrati
friska ko ramazanija
Hai Hitler
Ukini humanitarni porez
zato me to ne zanima
suplja prica
http://www.bug.hr/vijesti/bill-gates-nastavlja-poklanjanjem-svog-bogatstva/161735.aspx
I ovo ti to
de uozbilji se
2014-04-19
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Similar topics
» Francisco Franco - stotine tisuća ljudi žale za njim
» Stotine tisuća ljudi prosvjedovalo u Berlinu protiv planiranog trgovinskog sporazuma SAD-a i EU
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
» Stotine tisuća Grka prosvjeduje protiv imena Makedonije
» Stotine tisuća ljudi prosvjedovalo u Berlinu protiv planiranog trgovinskog sporazuma SAD-a i EU
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
» Stotine tisuća Grka prosvjeduje protiv imena Makedonije
Page 10 of 16