''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
Page 11 of 16
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
Pretpostavlja se da je primatelj donacije Zaklada Billa i Melinde Gates, putem koje bračni par već godinama pomaže zemljama trećeg svijeta u borbi protiv bolesti, siromaštva, te za poboljšanje obrazovanja u SAD-uRayMabus wrote:Stvarno ?prckov wrote:naravno da svi moraju placate isti porezRayMabus wrote:Znan ja to ne brini seprckov wrote:nije samo onaRayMabus wrote:
Brige me za Cortez , ona je tu očito samo da se bogataše uplaši da se jače drže Soroša
Prozirna igra
svi demokrati
ona im je samo nova snaga
friska ko ramazanija
Hai Hitler
Bogataši moraju plaćat porez ko i svi ostali
Ukini humanitarni porez
a soros ce finansirat sve ono sto vec misli finansirat bez obzira na porez
isto tako ce se ljevicari (demokrati) zalagat za otvorene granice I socijalizam bez obzira na porez I porezna pravila
taj porez je u svemu tome marginalna stvar a I nemam informacija koliko je to istina I koliko di love u humanitarne svrhe ide, kao sto ni ti nemas
zato me to ne zanima
suplja prica
http://www.bug.hr/vijesti/bill-gates-nastavlja-poklanjanjem-svog-bogatstva/161735.aspx
I ovo ti to
de uozbilji se
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
Pa to ti je toprckov wrote:Pretpostavlja se da je primatelj donacije Zaklada Billa i Melinde Gates, putem koje bračni par već godinama pomaže zemljama trećeg svijeta u borbi protiv bolesti, siromaštva, te za poboljšanje obrazovanja u SAD-uRayMabus wrote:Stvarno ?prckov wrote:naravno da svi moraju placate isti porezRayMabus wrote:Znan ja to ne brini seprckov wrote:
nije samo ona
svi demokrati
friska ko ramazanija
Hai Hitler
Ukini humanitarni porez
isto tako ce se ljevicari (demokrati) zalagat za otvorene granice I socijalizam bez obzira na porez I porezna pravila
taj porez je u svemu tome marginalna stvar a I nemam informacija koliko je to istina I koliko di love u humanitarne svrhe ide, kao sto ni ti nemas
zato me to ne zanima
suplja prica
http://www.bug.hr/vijesti/bill-gates-nastavlja-poklanjanjem-svog-bogatstva/161735.aspx
I ovo ti to
de uozbilji se
On uplate miljardu dolara Sorošu da nemoraju uplatit dvije miljarde dolara u američki proračun
Humanitarne donacije , oslobođeni plaćanja poreza
Last edited by RayMabus on 3/2/2019, 15:08; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne lupaj napametRayMabus wrote:Neznaš ti sine ništa , nisu to donacije znaš nego taj humanitarni porezprckov wrote:kolko znam gates je najveci finansijer bolnica, skola I medicinskih istrazivanjaRayMabus wrote:Meni netrebaju informacije , dovoljna mi je samo ova : Bil Gates uplati humanitarni porez da neplati duplo veći Americiprckov wrote:mani se teorijaRayMabus wrote:
Ta Cortez će dobit otkaz odma isti sekund kad ukineš humanitarni porez u Americi
Tada bogataši plaćaju ko i svi i zdrastveni sustav dobija više love a Cortez otkaz jer nema više tog humanitarnog fonda koji ju obilato financira
pogotovo zavjera
nemas dovoljno informacija da mozes time sa sigurnoscu baratat
ja se drzim izjava I programa koji pojedine stranke ili pojedinci kazu
a ova je rekla vise nego dovoljno
zajedno sa kompletnom strankom demokrata
Onda ta lova završi na financiranje kozojeba koji meni dolaze u Hrvatsku
Sad se ja zalažem za to da se američki srednji sloj pobuni i ukine zakonom taj humanitarni porez a Bil Gates plaća porez državi ko i svaki drugi Amerikanac
Istodobno pada i financiranje kozojeba meni prema Splitu
Win win situacija
America first
Croatia second
za migraciju da finansira nikad cuo
daj link
Neznaš ti ništa
drzi se cinjenica inace ce mi vrlo brzo dosadit ovo bezvezno brbljanje
vec sam na granici da odem na drugi ozbiljniji topik
2014-04-19
gle,i to je davanje love nekom trecem,potrebitijem..tvom dzepu svejedno..i ne bi bio puno veci porez-.RayMabus wrote:Da , humanitarni donatoripismejker wrote:bogatuni su u stvari dobri ljudi..
Jedino propustili reč da ovako izbjegavaju plaćanje puno većeg poreza u američki proračun
No ne mislim da to kad kazem Dobri ljudi..mislim da su istinski dobri ljudi,kao karakteri..
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa to ti je toprckov wrote:Pretpostavlja se da je primatelj donacije Zaklada Billa i Melinde Gates, putem koje bračni par već godinama pomaže zemljama trećeg svijeta u borbi protiv bolesti, siromaštva, te za poboljšanje obrazovanja u SAD-uRayMabus wrote:Stvarno ?prckov wrote:naravno da svi moraju placate isti porezRayMabus wrote:
Znan ja to ne brini se
Hai Hitler
Ukini humanitarni porez
zato me to ne zanima
suplja prica
I ovo ti to
de uozbilji se
On uplate miljardu dolara Sorošu da nemoraju uplatit dvije miljarde dolara u američki proračun
Humanitarne donacije , oslobođeni plaćanja poreza
de idi isamaraj se
pocelo ti se I prividat od silne zelje da je tako kako si zamislio
2014-04-19
Odi slobodno , ja točno znam šta pričamprckov wrote:ne lupaj napametRayMabus wrote:Neznaš ti sine ništa , nisu to donacije znaš nego taj humanitarni porezprckov wrote:kolko znam gates je najveci finansijer bolnica, skola I medicinskih istrazivanjaRayMabus wrote:Meni netrebaju informacije , dovoljna mi je samo ova : Bil Gates uplati humanitarni porez da neplati duplo veći Americiprckov wrote:
mani se teorija
pogotovo zavjera
nemas dovoljno informacija da mozes time sa sigurnoscu baratat
ja se drzim izjava I programa koji pojedine stranke ili pojedinci kazu
a ova je rekla vise nego dovoljno
zajedno sa kompletnom strankom demokrata
Sad se ja zalažem za to da se američki srednji sloj pobuni i ukine zakonom taj humanitarni porez a Bil Gates plaća porez državi ko i svaki drugi Amerikanac
Win win situacija
America first
Croatia second
daj link
Neznaš ti ništa
To nisu humanitarne donacije nego po zakonu ako nešto daš u humanitarne svrhe oslobođen si poreza
On uplati miljardu crncima u Africi da nebi uplatio dvije miljarde u američki proračun
Ooooo znam ja jako dobro šta pričam
2014-04-11
Da da ....pričam ti pričupismejker wrote:gle,i to je davanje love nekom trecem,potrebitijem..tvom dzepu svejedno..i ne bi bio puno veci porez-.RayMabus wrote:Da , humanitarni donatoripismejker wrote:bogatuni su u stvari dobri ljudi..
Jedino propustili reč da ovako izbjegavaju plaćanje puno većeg poreza u američki proračun
No ne mislim da to kad kazem Dobri ljudi..mislim da su istinski dobri ljudi,kao karakteri..
2014-04-11
znam sta cemoRayMabus wrote:Odi slobodno , ja točno znam šta pričamprckov wrote:ne lupaj napametRayMabus wrote:Neznaš ti sine ništa , nisu to donacije znaš nego taj humanitarni porezprckov wrote:kolko znam gates je najveci finansijer bolnica, skola I medicinskih istrazivanjaRayMabus wrote:
Meni netrebaju informacije , dovoljna mi je samo ova : Bil Gates uplati humanitarni porez da neplati duplo veći Americi
Win win situacija
America first
Croatia second
daj link
Neznaš ti ništa
To nisu humanitarne donacije nego po zakonu ako nešto daš u humanitarne svrhe oslobođen si poreza
On uplati miljardu crncima u Africi da nebi uplatio dvije miljarde u američki proračun
Ooooo znam ja jako dobro šta pričam
podrzacemo ovu cortez, demokrate I ljevicare koji su za otvorene granice I globaliam da sjebu bogatase koji finansiraju ove koji su za otvorene granice I globalizam
logicno
2014-04-19
Jebe mi se za Cortez
Svi moraju plaćat isti porez , nema šeme : Dat ću crncima u Africi kunu kroz humanitarnu zadrugu da nedam dvije kune američkoj državi pošto me zakon o humanitarnim donacijama oslobađa poreza koji bi inaće morao platit kao i srednji sloj
Pokvarena govna
Svi moraju plaćat isti porez , nema šeme : Dat ću crncima u Africi kunu kroz humanitarnu zadrugu da nedam dvije kune američkoj državi pošto me zakon o humanitarnim donacijama oslobađa poreza koji bi inaće morao platit kao i srednji sloj
Pokvarena govna
2014-04-11
sta kazes
2014-04-19
Ja nisam Cortez
Ponovit ću : Svi moraju plaćat jednak porez tj istu stopu
Humanitarna donacija kojom se lovaši oslobađaju plaćanja poreza to nije
Trump poludi
Ponovit ću : Svi moraju plaćat jednak porez tj istu stopu
Humanitarna donacija kojom se lovaši oslobađaju plaćanja poreza to nije
Trump poludi
2014-04-11
Smislil je nješto što je imalo velik odjek na tržištu, u tom smislu velik izum.pismejker wrote:O bogo moj..dakle po tebi Fejsbuk veliki izum,posto je Cukreni osobno vec tezak 15tak milijardi dolari,a sam fejsbuk na trzistu vrijedi oko 45 miljardi dolari..Regoč wrote:Bogatstva, osim ako se ne radi o njekom velikom izumu, uviek nastaju zaobilaženjem ili kršenjem zakona. Pošteno čovjek može biti samo dobrostojeći.mortal wrote:možda u Americipismejker wrote:bogatasi su motor opstanka...
ovi naši se obogatili od krađe
tko zna .. moguće da ni tamo nije drugačije
hmmm...nit je veliki izum fejsbuk,nit je Cukreni zaobilazio niti krsio Zakon..jamerima je inače Porez sigurniji nego smrt..tako bar oni kazu..
Trjeba napraviti popis potrjebah pa raspisati natječaj na svjetskoj razini. Tako dođu oni koje dotična država trjeba i želi, a tko pokuša ilegalno, ustrieliti na licu mjesta.prckov wrote:ma koza hoce otvorene graniceRegoč wrote:Očito joj je geslo America last.prckov wrote:a ako se cudo desi I pobjedi na izborima to je ono sto ce I uraditprckov wrote:e pa to su izjave koje ova cura daje za medije u svezi njenog programaRegoč wrote:
To su gluposti, dogodit će im se što i Francuzem, promienit će adresu.
mora se priznat da je progresivna
takode je rekla sto se vise na toj ljestvici bogatstva penjes to se stopa poreza prilagodava
a besplatno zdravstvo koje ce bogatuni placate
taj hamelj sto se iz socijalistickih vukojebina dovuce na zapad treba jednostavno sutnit nazad u njihovu vukojebinu koju su slicne budale kao sto je ona I sjebale I napravile vukojebinom
Regoč nam je ovijah dana nesh turoban i mračan...
Reg,tko nam te je dirooo?? da mu damo po vuhima..
Guest- Guest
imati jedno na umu..sam proces bogaćenja nije nimalo jednostavan i lak..treba unijeti sve svoje bice u to,cak i biti izlozen pogibelji,gledee konkurencije,koje jae spremna na sve i svasta...mdaa..u procesu bogacenja se nerijetko nagazi po prstima konkurencija i onda slijede zakulisna sranja,koja najmanje toga imaju sa zakonitoscu..prijetnje obitelji,djeci,relativsima,je normalna stvar u procesu bogacenja..
tak oda malo zahvalnosti i razumijevanja imate naspram Bogatijeh ljudi..i zena..
tak oda malo zahvalnosti i razumijevanja imate naspram Bogatijeh ljudi..i zena..
Guest- Guest
Istraživanja pokazuju da i sve više republikanske mladeži prihvaća te budalaštine.prckov wrote:nije samo onaRayMabus wrote:Brige me za Cortez , ona je tu očito samo da se bogataše uplaši da se jače drže Sorošaprckov wrote:znas li ko finansira ovu cortez
ja pogodio si
soros
Prozirna igra
svi demokrati
friska ko ramazanija
Kako, molim? Baš mi je dobro ovih danah, izvrsna sam raspoloženja i ni s kim u zavadi.pismejker wrote:Regoč nam je ovijah dana nesh turoban i mračan...
Kad ja to napišem, mračan sam i turoban; kakav si ti? S ovim što si napisal, slažem se.pismejker wrote:imati jedno na umu..sam proces bogaćenja nije nimalo jednostavan i lak..treba unijeti sve svoje bice u to,cak i biti izlozen pogibelji,gledee konkurencije,koje jae spremna na sve i svasta...mdaa..u procesu bogacenja se nerijetko nagazi po prstima konkurencija i onda slijede zakulisna sranja,koja najmanje toga imaju sa zakonitoscu..prijetnje obitelji,djeci,relativsima,je normalna stvar u procesu bogacenja..
Trump poludi i spasi Ameriku i Hrvatsku od kozojeba
Novi zakon o humanitarnim donacijama
Samo one donacije koje idu u američki sustav oslobađaju se poreza
Jebeš.Afriku
America first
Croatia second
Jebeš.Afriku
America first
Croatia second
2014-04-11
jok..vec par dana si nesh neraspolozen..Regoč wrote:Kad ja to napišem, mračan sam i turoban; kakav si ti? S ovim što si napisal, slažem se.pismejker wrote:imati jedno na umu..sam proces bogaćenja nije nimalo jednostavan i lak..treba unijeti sve svoje bice u to,cak i biti izlozen pogibelji,gledee konkurencije,koje jae spremna na sve i svasta...mdaa..u procesu bogacenja se nerijetko nagazi po prstima konkurencija i onda slijede zakulisna sranja,koja najmanje toga imaju sa zakonitoscu..prijetnje obitelji,djeci,relativsima,je normalna stvar u procesu bogacenja..
Pouka svega..Ne moze svatko bas biti Bogatun..jel,a to bogacenje nekad traje i generacijama..
Guest- Guest
a nisam ja dzabe podrzo trampa I antiglobalizamRayMabus wrote:Trump poludi i spasi Ameriku i Hrvatsku od kozojeba
Jebeš.Afriku
America first
Croatia second
I to odmah
dok su ga neki ovdje (konzervativci) napadali
2014-04-19
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Francisco Franco - stotine tisuća ljudi žale za njim
» Stotine tisuća ljudi prosvjedovalo u Berlinu protiv planiranog trgovinskog sporazuma SAD-a i EU
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
» Stotine tisuća Grka prosvjeduje protiv imena Makedonije
» Stotine tisuća ljudi prosvjedovalo u Berlinu protiv planiranog trgovinskog sporazuma SAD-a i EU
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
» Stotine tisuća Grka prosvjeduje protiv imena Makedonije
Page 11 of 16