''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
Page 16 of 16
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
Komunizam je za tvoju vrstu ipak nešto dalja budućnost...Prvo ćeš uživati u socijalizmu...Komunizam će živjeti tvoja djeca i unuci...jokerman wrote:Moramo iznaci nacine kako da iznova ukomponiramo Marxove ideje u danasnje drustvo a da pri tome izbjegnemo zastranjivanja kao sta su komunizam ili nacijonal socijalizam. Mislim da na tome trebamo raditi.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
Entimiša, di je sad Abend sa svojim vilama?jokerman wrote:Moramo iznaci nacine kako da iznova ukomponiramo Marxove ideje u danasnje drustvo a da pri tome izbjegnemo zastranjivanja kao sta su komunizam ili nacijonal socijalizam. Mislim da na tome trebamo raditi.
Mene je zamalo dokusurio kad sam neoprezno spomenula Marxa.
Ili je ipak tolerantniji prema muškom rodu. :)
Guest- Guest
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Francisco Franco - stotine tisuća ljudi žale za njim
» Stotine tisuća ljudi prosvjedovalo u Berlinu protiv planiranog trgovinskog sporazuma SAD-a i EU
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
» Stotine tisuća Grka prosvjeduje protiv imena Makedonije
» Stotine tisuća ljudi prosvjedovalo u Berlinu protiv planiranog trgovinskog sporazuma SAD-a i EU
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
» Stotine tisuća Grka prosvjeduje protiv imena Makedonije
Page 16 of 16