''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
gospodar iluzija, ja ti samo dajem upozorenje...pismejker wrote:ufffff uffff...kak oda kazem..ja sretan i zadovoljan..tko je vlasnik Ringišpila me bas i ne zanima...jel..Leteca Pegla wrote:ni jedno ni drugo. Tebe vodi otac lazi, gospodar iluzija I stavio ti je ograman okov oko vrata, nisi ni svjestan koliki je.. Cak si to otvoreno i rekao u nekom od postova, samo sto ti mislis da je to "zgodna pitcka koja se zove darkness", ni ne shvacas da si mu vec jednom nogom u raljama...pismejker wrote:Menevodi profit..dakle niti vlastita volja,nego opcenito nesto sto je nuzno za zivot i sto vise ga imas to bolje...ne muci mene bas ono previse,moja volja..osim kad biram sto cu pojesti...gdje je lova i profit,e u tom smjeru gravitiram..vrlo jednostavno..Leteca Pegla wrote:tu ti i je problem, jer ljudi misle da rade po vlastitoj volji a ne rade....mortal wrote:
nije.. čim nešto narediš ili ti ili netko drugi nije sloboda kad radiš po naređenju, nego je sloboda kad radiš po vlastitoj volji
Guest- Guest
Re: ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
Što god da je neko tvrdio pored ezeka svi dobiju poriv da te brane, jednostavno nam je priroda takva jer ovo što ezek predstavlja je debela retardacija i tu stričeki sa bijelom košuljom i dugim rukavima imaju itekako puno posla.Triny wrote:Šta ti nisi onomad tvrdio suprotno?T. wrote:Pored svega ostaloga, politički si nekorektan...red wolf wrote:Slobodno, ljudsko govno...Triny wrote:Samo da znaš, podsjetim te na ovo kad to budeš drugima osporavao.red wolf wrote:
Uvijek govno ljudsko...
A desit će se ubrzo,
Triny je žena, nije ljud...
mortal je zensko...prckov wrote:ej leptirLeteca Pegla wrote:tu ti i je problem, jer ljudi misle da rade po vlastitoj volji a ne rade....mortal wrote:nije.. čim nešto narediš ili ti ili netko drugi nije sloboda kad radiš po naređenju, nego je sloboda kad radiš po vlastitoj voljired wolf wrote:Govnu treba uvijek reći da je govno! To je sloboda!
ti se ne mjesaj u muske razgovore
Guest- Guest
Nema se tu šta misliti, provjereno i dokazano.red wolf wrote:Ne...Pogrešno misliš...Triny wrote:Rade dok im moždane stanice rade, čim tu nešto zakaže, sve se poremeti.red wolf wrote:Ovo je dobro...Leteca Pegla wrote:tu ti i je problem, jer ljudi misle da rade po vlastitoj volji a ne rade....mortal wrote:
nije.. čim nešto narediš ili ti ili netko drugi nije sloboda kad radiš po naređenju, nego je sloboda kad radiš po vlastitoj volji
Trinity-
2014-04-17
Pa ne baš...Triny wrote:Nema se tu šta misliti, provjereno i dokazano.red wolf wrote:Ne...Pogrešno misliš...Triny wrote:Rade dok im moždane stanice rade, čim tu nešto zakaže, sve se poremeti.red wolf wrote:Ovo je dobro...Leteca Pegla wrote:
tu ti i je problem, jer ljudi misle da rade po vlastitoj volji a ne rade....
red wolf-
2016-02-10
ma zafaljujem,no tu je sto je,i iz svoje koze se ne moze..ostaje sam oda se zilavi i prezivi..jel..Leteca Pegla wrote:gospodar iluzija, ja ti samo dajem upozorenje...pismejker wrote:ufffff uffff...kak oda kazem..ja sretan i zadovoljan..tko je vlasnik Ringišpila me bas i ne zanima...jel..Leteca Pegla wrote:ni jedno ni drugo. Tebe vodi otac lazi, gospodar iluzija I stavio ti je ograman okov oko vrata, nisi ni svjestan koliki je.. Cak si to otvoreno i rekao u nekom od postova, samo sto ti mislis da je to "zgodna pitcka koja se zove darkness", ni ne shvacas da si mu vec jednom nogom u raljama...pismejker wrote:Menevodi profit..dakle niti vlastita volja,nego opcenito nesto sto je nuzno za zivot i sto vise ga imas to bolje...ne muci mene bas ono previse,moja volja..osim kad biram sto cu pojesti...gdje je lova i profit,e u tom smjeru gravitiram..vrlo jednostavno..Leteca Pegla wrote:
Guest- Guest
dakle opet ti ruka nije dovoljnapismejker wrote:prckov wrote:ej leptirLeteca Pegla wrote:tu ti i je problem, jer ljudi misle da rade po vlastitoj volji a ne rade....mortal wrote:nije.. čim nešto narediš ili ti ili netko drugi nije sloboda kad radiš po naređenju, nego je sloboda kad radiš po vlastitoj voljired wolf wrote:Govnu treba uvijek reći da je govno! To je sloboda!
a sunac ti,jel bas moras svaku pipicu potjerati odavde..???..pusti neka mirisu malo i zene na forumu..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
uffff,prigladnih neshto..valja dobro ugrijati grah sa suim mesom i zelenu salaticu zaciniti..i nazderati se..milina..neki dobar film uz to..
Guest- Guest
ma ok, ples je poceo pa cemo onda i zaplesat. A koza se lako presvuce ako ju prerastes, svaki reptil to zna jako dobro...pismejker wrote:ma zafaljujem,no tu je sto je,i iz svoje koze se ne moze..ostaje sam oda se zilavi i prezivi..jel..Leteca Pegla wrote:gospodar iluzija, ja ti samo dajem upozorenje...pismejker wrote:ufffff uffff...kak oda kazem..ja sretan i zadovoljan..tko je vlasnik Ringišpila me bas i ne zanima...jel..Leteca Pegla wrote:ni jedno ni drugo. Tebe vodi otac lazi, gospodar iluzija I stavio ti je ograman okov oko vrata, nisi ni svjestan koliki je.. Cak si to otvoreno i rekao u nekom od postova, samo sto ti mislis da je to "zgodna pitcka koja se zove darkness", ni ne shvacas da si mu vec jednom nogom u raljama...pismejker wrote:
Menevodi profit..dakle niti vlastita volja,nego opcenito nesto sto je nuzno za zivot i sto vise ga imas to bolje...ne muci mene bas ono previse,moja volja..osim kad biram sto cu pojesti...gdje je lova i profit,e u tom smjeru gravitiram..vrlo jednostavno..
Guest- Guest
znam al ona ima dozvolu od meneLeteca Pegla wrote:mortal je zensko...prckov wrote:ej leptirLeteca Pegla wrote:tu ti i je problem, jer ljudi misle da rade po vlastitoj volji a ne rade....mortal wrote:nije.. čim nešto narediš ili ti ili netko drugi nije sloboda kad radiš po naređenju, nego je sloboda kad radiš po vlastitoj voljired wolf wrote:Govnu treba uvijek reći da je govno! To je sloboda!
ti za svoju tek trebas aplicirat
2014-04-19
virtuala drug,virtuala...imamo malo zeeeenaaa...prckov wrote:dakle opet ti ruka nije dovoljnapismejker wrote:prckov wrote:ej leptirLeteca Pegla wrote:tu ti i je problem, jer ljudi misle da rade po vlastitoj volji a ne rade....mortal wrote:
a sunac ti,jel bas moras svaku pipicu potjerati odavde..???..pusti neka mirisu malo i zene na forumu..
Guest- Guest
Ezek je benignan.tre wrote:Što god da je neko tvrdio pored ezeka svi dobiju poriv da te brane, jednostavno nam je priroda takva jer ovo što ezek predstavlja je debela retardacija i tu stričeki sa bijelom košuljom i dugim rukavima imaju itekako puno posla.Triny wrote:Šta ti nisi onomad tvrdio suprotno?T. wrote:Pored svega ostaloga, politički si nekorektan...41red wolf wrote:Slobodno, ljudsko govno...Triny wrote:
Samo da znaš, podsjetim te na ovo kad to budeš drugima osporavao.
A desit će se ubrzo,
Triny je žena, nije ljud...
Obrana mi ne treba.
Trinity-
2014-04-17
puj..najomrznutiji spicis koji postoji...bljak..!!! ni pod razno ih ne volim...Leteca Pegla wrote:ma ok, ples je poceo pa cemo onda i zaplesat. A koza se lako presvuce ako ju prerastes, svaki reptil to zna jako dobro...pismejker wrote:ma zafaljujem,no tu je sto je,i iz svoje koze se ne moze..ostaje sam oda se zilavi i prezivi..jel..Leteca Pegla wrote:gospodar iluzija, ja ti samo dajem upozorenje...pismejker wrote:ufffff uffff...kak oda kazem..ja sretan i zadovoljan..tko je vlasnik Ringišpila me bas i ne zanima...jel..Leteca Pegla wrote:
ni jedno ni drugo. Tebe vodi otac lazi, gospodar iluzija I stavio ti je ograman okov oko vrata, nisi ni svjestan koliki je.. Cak si to otvoreno i rekao u nekom od postova, samo sto ti mislis da je to "zgodna pitcka koja se zove darkness", ni ne shvacas da si mu vec jednom nogom u raljama...
Guest- Guest
ezekred wolf wrote:Pa ne baš...Triny wrote:Nema se tu šta misliti, provjereno i dokazano.red wolf wrote:Ne...Pogrešno misliš...Triny wrote:Rade dok im moždane stanice rade, čim tu nešto zakaže, sve se poremeti.red wolf wrote:
Ovo je dobro...
trebas bit ubjedljiviji
trebas racionalno obrazlozit te svoje tvrdnje
ovak nis
2014-04-19
zasto, divni su. Ja imam zelenu iguanu doma, to je jako plemenit stvor, imas predrasuda...pismejker wrote:puj..najomrznutiji spicis koji postoji...bljak..!!! ni pod razno ih ne volim...Leteca Pegla wrote:ma ok, ples je poceo pa cemo onda i zaplesat. A koza se lako presvuce ako ju prerastes, svaki reptil to zna jako dobro...pismejker wrote:ma zafaljujem,no tu je sto je,i iz svoje koze se ne moze..ostaje sam oda se zilavi i prezivi..jel..Leteca Pegla wrote:gospodar iluzija, ja ti samo dajem upozorenje...pismejker wrote:
ufffff uffff...kak oda kazem..ja sretan i zadovoljan..tko je vlasnik Ringišpila me bas i ne zanima...jel..
Guest- Guest
RACIO I EZEK....dijametralno suprotniji pojmovi ne postoje u cijelom Svemiru...
Guest- Guest
suti vise zenoLeteca Pegla wrote:zasto, divni su. Ja imam zelenu iguanu doma, to je jako plemenit stvor, imas predrasuda...pismejker wrote:puj..najomrznutiji spicis koji postoji...bljak..!!! ni pod razno ih ne volim...Leteca Pegla wrote:ma ok, ples je poceo pa cemo onda i zaplesat. A koza se lako presvuce ako ju prerastes, svaki reptil to zna jako dobro...pismejker wrote:ma zafaljujem,no tu je sto je,i iz svoje koze se ne moze..ostaje sam oda se zilavi i prezivi..jel..Leteca Pegla wrote:
gospodar iluzija, ja ti samo dajem upozorenje...
2014-04-19
a dobro onda, ma inace izbjegavam ove muske neke razgovore ne brini, ali ovo je pocelo kao razgovor o leptiricima i cvjeticima pa su tek onda ove neke muske stavri uletile, pa onda pardoncek...prckov wrote:znam al ona ima dozvolu od meneLeteca Pegla wrote:mortal je zensko...prckov wrote:ej leptirLeteca Pegla wrote:tu ti i je problem, jer ljudi misle da rade po vlastitoj volji a ne rade....mortal wrote:
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:zasto, divni su. Ja imam zelenu iguanu doma, to je jako plemenit stvor, imas predrasuda...pismejker wrote:puj..najomrznutiji spicis koji postoji...bljak..!!! ni pod razno ih ne volim...Leteca Pegla wrote:ma ok, ples je poceo pa cemo onda i zaplesat. A koza se lako presvuce ako ju prerastes, svaki reptil to zna jako dobro...pismejker wrote:ma zafaljujem,no tu je sto je,i iz svoje koze se ne moze..ostaje sam oda se zilavi i prezivi..jel..Leteca Pegla wrote:
gospodar iluzija, ja ti samo dajem upozorenje...
svakom po volji..meni-.--
Guest- Guest
evo jos ti je I masta pokvarenaLeteca Pegla wrote:a dobro onda, ma inace izbjegavam ove muske neke razgovore ne brini, ali ovo je pocelo kao razgovor o leptiricima i cvjeticima pa su tek onda ove neke muske stavri uletile, pa onda pardoncek...prckov wrote:znam al ona ima dozvolu od meneLeteca Pegla wrote:mortal je zensko...prckov wrote:ej leptirLeteca Pegla wrote:
2014-04-19
nego, znam ja da ti znas da se ja salim leptiricu
2014-04-19
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Francisco Franco - stotine tisuća ljudi žale za njim
» Stotine tisuća ljudi prosvjedovalo u Berlinu protiv planiranog trgovinskog sporazuma SAD-a i EU
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
» Stotine tisuća Grka prosvjeduje protiv imena Makedonije
» Stotine tisuća ljudi prosvjedovalo u Berlinu protiv planiranog trgovinskog sporazuma SAD-a i EU
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
» Stotine tisuća Grka prosvjeduje protiv imena Makedonije
Page 6 of 16