SDP izabrao strategiju kakvom je 1990. htio sačuvati vlast
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SDP izabrao strategiju kakvom je 1990. htio sačuvati vlast
Pa velm bolje je bilo u jugoslavenskoj federaciji nego u Natou
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
misliš nesvrstani? pa taj pokret je isto postao prosovjetski, nije baš nesvrstan više bio. tako da, za stranu se moraš odlučiti. nije hrvatska švicarska da ima neutralnost godina.Sora wrote:Pa velm bolje je bilo u jugoslavenskoj federaciji nego u Natou
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
u neku ruku začuđujuće je inzistiranje da je hdz ( pokret) osmislio i sproveo pljačku hrvatske kad činjenice govore da su socijalistički direktori predvodili u pretvorbi i privatizaciji i da su današnji domaći kapitalisti u ogromnoj većini osobe sa komunističkim pedigreom u tolikoj većini da ih nema smisla poimence nabrajati... a šojka...... jebiga nema smisla uopće komentirati šojkine upise...
2015-08-08
Udba sa Manoličem na čelu.A tu su Mesić ,Nobilo+kompletni HNSmichaellcmacha wrote:u neku ruku začuđujuće je inzistiranje da je hdz ( pokret) osmislio i sproveo pljačku hrvatske kad činjenice govore da su socijalistički direktori predvodili u pretvorbi i privatizaciji i da su današnji domaći kapitalisti u ogromnoj većini osobe sa komunističkim pedigreom u tolikoj većini da ih nema smisla poimence nabrajati... a šojka...... jebiga nema smisla uopće komentirati šojkine upise...
Tony Soprano-
2015-08-15
kaja_333 wrote:a šta haha? pa donesene su neke odluke, ljudima trebaju početi vraćati uskoro pa ćemo provjeriti, ne događa se to na marsu nego oko nas tako da može se provjeriti. čuj ja sam povjerovala ali tebi je lalovac šapnuo na uvo da se zajebava pa ti znaš ono što nitko u hrvatskoj ne zna jel?asilovski wrote:Šta banke? Ti si Kajo povjerovala da će ići protiv banaka u vezi kredita??? hahaha majkomila...kaja_333 wrote: Plus par popularnih mjera, banke i sl.
Do 2011. godine Boris Lalovac nam je kao zaposlenik Raiffaisen Banke nudio kredite u francima, a danas se pravi da nas od njih oslobađa'
danas se pravi da nas od njih oslobađa
25.10.2015. 00:51
Braniteljski Portal
GOSPODARSTVO
- Tko se sjeća rješenja prometne izolacije kada je Kukuriku Vlada predlagala rješenje prometne izoliranosti uvođenjem trajektnih linija od stope mosta sa jedne do druge strane? Sjećate li se izjave kako je Pelješki most iluzija za budale?
A, danas kažu Pelješki most je gotova stvar! Gotova, samo su projekt izgradnje Pelješkog mosta zaboravili prijaviti za financiranje iz EU fondova! '' kazao je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik i predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Mato Franković na mini klauzuri GO HDZ-a Dubrovnik za Temeljne ogranke Lapad, Montovjerna i Gruž, održanoj u hotelu Lero, piše slobodna dalmacija.''
Do 2011. godine Boris Lalovac nam je kao zaposlenik Raiffaisen Banke nudio krediteu francima, a danas se pravi da nas od njih oslobađa ! ''
Tom prigodom Franković je naveo sve ono što je ova Kukuriku koalicija napravila za Grad Dubrovnik : oduzela na godišnjoj razini 8 milijuna kuna promijenivši Zakon o obnovi spomeničke baštine, iselila sjedišta važnijih institucija poput Carine i Porezne uprave, pokušala uvođenjem regionalizacije Dubrovnik staviti pod Split, pokušala nametnuti Hidroelektranu Ombla te 10 kilometara od povijesne jezgre postaviti naftne platforme.H.B.
Tony Soprano-
2015-08-15
Liči na ministra inostranih poslova jedne susjedne zemlje
Sa konstatacijama, mislim
Aleksandar Vučić i Zoran Milanović danas na samitu u Briselu
el ovo ta strategija ??
Guest- Guest
da je bilo pljačke jeste od svih i svakog no nije HDZ pokušao zaštititi udbaše i mjenjati ustav nego SDP da ih zaštiti a HDZ je bio protiv a da nije ova dva bandita bi i danas bili u RH a ne u minhenu a mi bi se klali žešće nego ikada uz jebenu totalnu izolaciju i sranja kakvog nema ni u septičkojkaja_333 wrote:hdz je bi taj pod čijim vodstvom, prvenstveno tuđmanom se hrvatska osamostalila i obranila. isto tako hdz je bio taj koji je pružio priliku znanim lopovima iz udbe i neznanim poput pašalića da pokradu državu gore nego huni, turci i srbi zajedno. baš gledam prije sat vremena neki prilog. taj pašalić je prije rata imao stan od 25 kvadrata i ficu. tako da je to stranka jako opterećena tim lopovskim nasljeđem, još kada vidim da im izjave daje jedan takav milošević kojega nisu maknuli, kao ni mnoge...
Guest- Guest
tre911 wrote:da je bilo pljačke jeste od svih i svakog no nije HDZ pokušao zaštititi udbaše i mjenjati ustav nego SDP da ih zaštiti a HDZ je bio protiv a da nije ova dva bandita bi i danas bili u RH a ne u minhenu a mi bi se klali žešće nego ikada uz jebenu totalnu izolaciju i sranja kakvog nema ni u septičkoj
hdz popljačka hrvatsku uzduž i popreko, a ti sve stavljaš uz bok hdz-u u poznatoj hdz prijevari: svi su isti.
istovremeno pokušaj da hrvatska sama sudi svojim bivšim agentima tajnih službi imenuješ zaštitom udbaša, a izdaju nacionalnog suvereniteta i neovisnosti sudstva kojom je hdz izručio te tajne agente strancima, kao jedini na svijetu do sada, glorificiraš! vazalsko i slugansko ponašanje opravdavaš, a pljuješ na pokušaj očuvanja bar dijela državnog ugleda rh.
ako već der spiegel piše kako je đureković bio njemački agent onda ne treba puno pameti da se shvati kako su perković i mustač nijemcima zanimljivi kako bi saznali tko je prvalio đurekovića.
ne vrijedi to kmetu objašnjavati: jednom kmet, uvijek kmet...
sitting_bull-
2015-09-28
Jednom tre uvijek tre .sitting_bull wrote:tre911 wrote:da je bilo pljačke jeste od svih i svakog no nije HDZ pokušao zaštititi udbaše i mjenjati ustav nego SDP da ih zaštiti a HDZ je bio protiv a da nije ova dva bandita bi i danas bili u RH a ne u minhenu a mi bi se klali žešće nego ikada uz jebenu totalnu izolaciju i sranja kakvog nema ni u septičkoj
hdz popljačka hrvatsku uzduž i popreko, a ti sve stavljaš uz bok hdz-u u poznatoj hdz prijevari: svi su isti.
istovremeno pokušaj da hrvatska sama sudi svojim bivšim agentima tajnih službi imenuješ zaštitom udbaša, a izdaju nacionalnog suvereniteta i neovisnosti sudstva kojom je hdz izručio te tajne agente strancima, kao jedini na svijetu do sada, glorificiraš! vazalsko i slugansko ponašanje opravdavaš, a pljuješ na pokušaj očuvanja bar dijela državnog ugleda rh.
ako već der spiegel piše kako je đureković bio njemački agent onda ne treba puno pameti da se shvati kako su perković i mustač nijemcima zanimljivi kako bi saznali tko je prvalio đurekovića.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Nisu svi isti jer je HDZ puno manje ukrao, ovi tvoji kradu od 45 do dan danas.sitting_bull wrote:tre911 wrote:da je bilo pljačke jeste od svih i svakog no nije HDZ pokušao zaštititi udbaše i mjenjati ustav nego SDP da ih zaštiti a HDZ je bio protiv a da nije ova dva bandita bi i danas bili u RH a ne u minhenu a mi bi se klali žešće nego ikada uz jebenu totalnu izolaciju i sranja kakvog nema ni u septičkoj
Guest- Guest
tre911 wrote:Nisu svi isti jer je HDZ puno manje ukrao, ovi tvoji kradu od 45 do dan danas.
tvoji iz hdz-a koji su se 90-tih presvukli i spalili svoje partijske knjižice prije ulaska u hdz kradu od 45. do danas.
što misliš zašto je toliko bivših pripadnika tajnih službi i bivših milicajaca u samom vrhu hdz-a???
sitting_bull-
2015-09-28
Ok ti si konjina i to je to. Kog boli kurac u kojoj su stranci komunisti? Treba ih sve iz svih stranaka potjerati u PM ali tada SDP više nebi postojao dok bi HDZ zasigurno ostao kao stranka u RH a ti pjevaj borbene kao i do sada.sitting_bull wrote:tre911 wrote:Nisu svi isti jer je HDZ puno manje ukrao, ovi tvoji kradu od 45 do dan danas.
tvoji iz hdz-a koji su se 90-tih presvukli i spalili svoje partijske knjižice prije ulaska u hdz kradu od 45. do danas.
što misliš zašto je toliko bivših pripadnika tajnih službi i bivših milicajaca u samom vrhu hdz-a???
Guest- Guest
pa to i je bio pokušaj zaštite udbaša jer im je hrvatska sama "sudila" 15 godina pa su se šetali slobodno a optužbe se odbacivale.sitting_bull wrote:
istovremeno pokušaj da hrvatska sama sudi svojim bivšim agentima tajnih službi imenuješ zaštitom udbaša
2015-08-15
a što je drugo mogao kao zaposlenik banke nego nuditi ih?!Tony Soprano wrote:
Do 2011. godine Boris Lalovac nam je kao zaposlenik Raiffaisen Banke nudio kredite u francima, a danas se pravi da nas od njih oslobađa'
2015-08-15
he he
ja sam imao kredit u švicarcima i kaj ja dobivam sa ovim zadnjim pričama o švicarcima? daj mi objasni
ja sam imao kredit u švicarcima i kaj ja dobivam sa ovim zadnjim pričama o švicarcima? daj mi objasni
Tony Soprano-
2015-08-15
2015-08-15
kaja_333 wrote:pa to i je bio pokušaj zaštite udbaša jer im je hrvatska sama "sudila" 15 godina pa su se šetali slobodno a optužbe se odbacivale.sitting_bull wrote:istovremeno pokušaj da hrvatska sama sudi svojim bivšim agentima tajnih službi imenuješ zaštitom udbaša
ne. to je bio pokušaj nastavka politike pomirbe hrvata koju je započeo tuđman, ali kako tuđmana više nema onda šeksovo i hdz-ovo pravosuđe bježi kao vrag od tamjana od suđenja ljudima bliskim tuđmanu i vrhu hdz-a u tuđmanovo vrijeme.
i tko je odbacivao optužbe???
isti oni ljudi u sudovima koji su ih sada isporučili njemačkoj.
isti oni ljudi u sudovima koji su namjerno radili proceduralne greške zbog kojih su poništene presude sanaderu.
floskule po kojima se stranačko pravosuđe pokušava izmaknuti od ovakvih suđenja puše samo kmetovi iz hdz-a i interesne skupine iz istog kruga...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kolakusac ostro u EP:''Madjarska vam smeta jer je narod izabrao vlast a ne leftardi Soros i Schwab'
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Sačuvati državu ali ne i narod
» ''O kakvom je to puču Kolinda danas govorila?''
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Sačuvati državu ali ne i narod
» ''O kakvom je to puču Kolinda danas govorila?''
Page 3 of 3