Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
Page 1 of 1
Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
http://www.politikaplus.com/novost/155081/bozo-je-htio-odmah-nakon-izbora-biti-u-oporbi-ja-sam-nas-gurao-u-vlast
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
izgleda da je doslo vrijeme da je popularnije biti u oporbi nego na vlasti...lakoje tako..mlatiti praznu slamu a nemati neke odgovornosti...na kraju sve skupa to je skup latentnih supaka...sto ce nam izbori ako zele manje vise svi biti oporba...
2015-09-08
Re: Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
hdz plenkovic-supak
sdp bernardic-supak
hns vrdoljak-supak
most petrov-supak
BM stranka rada i solidarnosti bandic-?
ŽZ-?
sdp bernardic-supak
hns vrdoljak-supak
most petrov-supak
BM stranka rada i solidarnosti bandic-?
ŽZ-?
2015-09-08
svi bi oni vlast ali da netko drugi odrađuje poslove za njih..a oni kopaju nos i goste se po restoranima naravno opet za tuđi racun...na koncu onaj kerum kakav god bio kao da je prorok kad je izjavio prije par godina..'spavali bi u uredima i brali novac a drugi da za njih odrađuju poslove'
2015-09-08
Similar topics
» Bošnjaci nakon izbora 2022 planiraju izbaciti legitimne prestavnike Hrvata iz vlasti u BiH
» Misetic:'Istim manevrom UN je htio zaustaviti VRO Oluja. Zna li to oporba.'
» Vlastodršci redom zaboravljaju da je i oporba dio vlasti
» MOST vodi politiku u stilu 'jebem vam majku svima mi smo tu da budemo na vlasti'
» Hasanbegovic:Neka Plenkovic,Petrov,Grmoja,Bulj i Sincic kupe INA-u,ali ne javnim novcem
» Misetic:'Istim manevrom UN je htio zaustaviti VRO Oluja. Zna li to oporba.'
» Vlastodršci redom zaboravljaju da je i oporba dio vlasti
» MOST vodi politiku u stilu 'jebem vam majku svima mi smo tu da budemo na vlasti'
» Hasanbegovic:Neka Plenkovic,Petrov,Grmoja,Bulj i Sincic kupe INA-u,ali ne javnim novcem
Page 1 of 1