SDP izabrao strategiju kakvom je 1990. htio sačuvati vlast
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SDP izabrao strategiju kakvom je 1990. htio sačuvati vlast
hdz je bi taj pod čijim vodstvom, prvenstveno tuđmanom se hrvatska osamostalila i obranila. isto tako hdz je bio taj koji je pružio priliku znanim lopovima iz udbe i neznanim poput pašalića da pokradu državu gore nego huni, turci i srbi zajedno. baš gledam prije sat vremena neki prilog. taj pašalić je prije rata imao stan od 25 kvadrata i ficu. tako da je to stranka jako opterećena tim lopovskim nasljeđem, još kada vidim da im izjave daje jedan takav milošević kojega nisu maknuli, kao ni mnoge...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a šta haha? pa donesene su neke odluke, ljudima trebaju početi vraćati uskoro pa ćemo provjeriti, ne događa se to na marsu nego oko nas tako da može se provjeriti. čuj ja sam povjerovala ali tebi je lalovac šapnuo na uvo da se zajebava pa ti znaš ono što nitko u hrvatskoj ne zna jel?asilovski wrote:Šta banke? Ti si Kajo povjerovala da će ići protiv banaka u vezi kredita??? hahaha majkomila...kaja_333 wrote: Plus par popularnih mjera, banke i sl.
2015-08-15
Kajo pobogu pa to je bio spin, drugo kod nas su mafijaški ŠKZ-ovi jači od države a ne bankekaja_333 wrote:a šta haha? pa donesene su neke odluke, ljudima trebaju početi vraćati uskoro pa ćemo provjeriti, ne događa se to na marsu nego oko nas tako da može se provjeriti. čuj ja sam povjerovala ali tebi je lalovac šapnuo na uvo da se zajebava pa ti znaš ono što nitko u hrvatskoj ne zna jel?asilovski wrote:Šta banke? Ti si Kajo povjerovala da će ići protiv banaka u vezi kredita??? hahaha majkomila...kaja_333 wrote: Plus par popularnih mjera, banke i sl.
Kermit-
2014-04-17
po čemu je bio spin kada su donjeli odluku po kojoj banke trebaju postupiti kroz nekih 10 ak dana? po čemu je spin, kako ti znašasilovski wrote:Kajo pobogu pa to je bio spin, drugo kod nas su mafijaški ŠKZ-ovi jači od države a ne bankekaja_333 wrote:a šta haha? pa donesene su neke odluke, ljudima trebaju početi vraćati uskoro pa ćemo provjeriti, ne događa se to na marsu nego oko nas tako da može se provjeriti. čuj ja sam povjerovala ali tebi je lalovac šapnuo na uvo da se zajebava pa ti znaš ono što nitko u hrvatskoj ne zna jel?asilovski wrote:Šta banke? Ti si Kajo povjerovala da će ići protiv banaka u vezi kredita??? hahaha majkomila...kaja_333 wrote: Plus par popularnih mjera, banke i sl.
2015-08-15
pa znam, zato se i raspala Udruga i znam jer se mora tužiti banke i to za svaki ugovor zasebice, inače nema vraćanja para...kaja_333 wrote:po čemu je bio spin kada su donjeli odluku po kojoj banke trebaju postupiti kroz nekih 10 ak dana? po čemu je spin, kako ti znašasilovski wrote:Kajo pobogu pa to je bio spin, drugo kod nas su mafijaški ŠKZ-ovi jači od države a ne bankekaja_333 wrote:a šta haha? pa donesene su neke odluke, ljudima trebaju početi vraćati uskoro pa ćemo provjeriti, ne događa se to na marsu nego oko nas tako da može se provjeriti. čuj ja sam povjerovala ali tebi je lalovac šapnuo na uvo da se zajebava pa ti znaš ono što nitko u hrvatskoj ne zna jel?asilovski wrote:Šta banke? Ti si Kajo povjerovala da će ići protiv banaka u vezi kredita??? hahaha majkomila...kaja_333 wrote: Plus par popularnih mjera, banke i sl.
Kermit-
2014-04-17
jel postoji odluka vlade o konverziji? jel postoji odluka o smanjenju kamatne stope? jesu te promjene unesen u zakon?jel se banka dužna dužna pridržavati zakona? odgovor na sve je da. oni mogu odugovlačiti do odluke ustavnog suda (ali ustavni sud ti je hdz) i dalje ne mogu. i tko brani ljudima u krajnjem slučaju napraviti neku zajedničku tužbu, barem imaju zakonsku osnovu za to. i gdje je tu onda spin? šta je točno spin tuasilovski wrote:pa znam, zato se i raspala Udruga i znam jer se mora tužiti banke i to za svaki ugovor zasebice, inače nema vraćanja para...kaja_333 wrote:po čemu je bio spin kada su donjeli odluku po kojoj banke trebaju postupiti kroz nekih 10 ak dana? po čemu je spin, kako ti znašasilovski wrote:Kajo pobogu pa to je bio spin, drugo kod nas su mafijaški ŠKZ-ovi jači od države a ne bankekaja_333 wrote:a šta haha? pa donesene su neke odluke, ljudima trebaju početi vraćati uskoro pa ćemo provjeriti, ne događa se to na marsu nego oko nas tako da može se provjeriti. čuj ja sam povjerovala ali tebi je lalovac šapnuo na uvo da se zajebava pa ti znaš ono što nitko u hrvatskoj ne zna jel?asilovski wrote:Šta banke? Ti si Kajo povjerovala da će ići protiv banaka u vezi kredita??? hahaha majkomila...kaja_333 wrote: Plus par popularnih mjera, banke i sl.
2015-08-15
Hrvatska je bila drzava unutar federacije . Imala je sve , od vrhovnog zakonodavnog tijela do banaka. Nje nastala zahvaljujući HDZ nego je opljačkana , kao sto i sama veliš. Obrana hrvatske je bila toliko aljkavo vođena da je samo HDZ to mogao tako lose izvesti . Takve promašaje u ratu mogao je samo prolupani general JNA raditi. I pizza majstor.kaja_333 wrote:hdz je bi taj pod čijim vodstvom, prvenstveno tuđmanom se hrvatska osamostalila i obranila. isto tako hdz je bio taj koji je pružio priliku znanim lopovima iz udbe i neznanim poput pašalića da pokradu državu gore nego huni, turci i srbi zajedno. baš gledam prije sat vremena neki prilog. taj pašalić je prije rata imao stan od 25 kvadrata i ficu. tako da je to stranka jako opterećena tim lopovskim nasljeđem, još kada vidim da im izjave daje jedan takav milošević kojega nisu maknuli, kao ni mnoge...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Nije bila samostalna, bila je dio federacije u kojoj nije bila ravnopravna niti je mogla samostalno donositi odluke. kada je donjela takvu odluku da izađe napadnuta je od "zajedničke" armije. znači nije bila samostalna država . obrana je bila dobra i donjela je pobjedu na kraju i to je dokaz da je dobra. znači ti argumenti su ti loši. ovo za lopovluk neviđenih razmjera stoji.Sora wrote:
Hrvatska je bila drzava unutar federacije . Imala je sve , od vrhovnog zakonodavnog tijela do banaka. Nje nastala zahvaljujući HDZ nego je opljačkana , kao sto i sama veliš. Obrana hrvatske je bila toliko aljkavo vođena da je samo HDZ to mogao tako lose izvesti . Takve promašaje u ratu mogao je samo prolupani general JNA raditi. I pizza majstor.
2015-08-15
Bome se najebao mamice eliti :))
n_razbojnik-
2014-04-15
pazi ovoga..on zna da su to samo prenjeli ovčicama, rekli mu ljudi gušteri a on pametan nije ovčica ..ej allo, donesene su izmjene zakona o bankama, kreditiranju i rokovima. njima su regulirane i konverzije iz franka u euro. izmjene su stupile na snagu i banke su dužne dostaviti korisnicima nove izračune, mislim da imaju neki rok ili već ispunjen rok. o kakvim ovcama ti pričaš kada si jedina ovca ti izgleda.nevjestin_razbojnik wrote:
Nije bitno što će oni, već kako će to biti preneseno ovčicama...zapadnobalkanski Robin Hud lalovac jaše,
2015-08-15
Hrvatska nije bila samostalna u federaciji u odnosu na vojsku i novce . Ostalo jest. A sad malo o samostalnosti NOVE HRVATSKE . npr. Banke . KOLIKO IMAMO SVOJIH BANAKA I SVOJIH PARA , HA . . . . ZAGREBAČKA BABKA POSTOJI OD 70tih godina s tom razlikom da je sad u sastavu UNICREDIT . TALIJANSKE BANKE, pa si ti Kajo divi samostalnoj Hrvatskoj . ARMIJA . Natova jel tako PODANICA JE HRVATSKA I NAREDI LI TVOM SINU DA IDE U RAT..STO CE BITI KAJO ...kaja_333 wrote:Nije bila samostalna, bila je dio federacije u kojoj nije bila ravnopravna niti je mogla samostalno donositi odluke. kada je donjela takvu odluku da izađe napadnuta je od "zajedničke" armije. znači nije bila samostalna država . obrana je bila dobra i donjela je pobjedu na kraju i to je dokaz da je dobra. znači ti argumenti su ti loši. ovo za lopovluk neviđenih razmjera stoji.Sora wrote:
Hrvatska je bila drzava unutar federacije . Imala je sve , od vrhovnog zakonodavnog tijela do banaka. Nje nastala zahvaljujući HDZ nego je opljačkana , kao sto i sama veliš. Obrana hrvatske je bila toliko aljkavo vođena da je samo HDZ to mogao tako lose izvesti . Takve promašaje u ratu mogao je samo prolupani general JNA raditi. I pizza majstor.
Inače o obrani i daje bila dobro. Nemas pojma o tome . Tako dobra da je trajala 5 godina ... I na kraju se vidjelo kas su bježali iz krajine kojih par bjednika su branili krajinu.
pa to ti je najvažnije u državi. ostalo je kozmetika.Sora wrote:
Hrvatska nije bila samostalna u federaciji u odnosu na vojsku i novce .
2015-08-15
Jel. Ostal kaj sam napisala je isto kozmetika . A jesi frajerica . frajerica chaterica
pa malo je i trajala s obzirom na to da mi nismo imali svoju vojsku i oružje u početku.Sora wrote:
Inače o obrani i daje bila dobro. Nemas pojma o tome . Tako dobra da je trajala 5 godina ...
2015-08-15
A da? Nije bila JNA zajednička i oružje isto ?
sora, nadrobila si svašta ne mogu odgovarati na 5 stvari koje nemaju veze jedna s drugom. nato? nekom savezu se moraš prikloniti, nismo mi nesvrstani više.Sora wrote:Jel. Ostal kaj sam napisala je isto kozmetika . A jesi frajerica . frajerica chaterica
2015-08-15
pa vidjeli smo kako je bila zajednička, što se tu nešto mora objašnjavati posebno. podjelili smo ju, mi smo dobili metke oni puške.Sora wrote:A da? Nije bila JNA zajednička i oružje isto ?
2015-08-15
pa vidjeli smo kako je bila zajednička, što se tu nešto mora objašnjavati posebno. podjelili smo ju, mi smo dobili metke oni puške.Sora wrote:A da? Nije bila JNA zajednička i oružje isto ?
2015-08-15
Pa ok. Ali je bolje biti u federaciji nego vojnom savezu Koji se bavi oružjem i rAtovima a ne mirom u svijetu
a koji vojni savez se bavi mirom u svijetu?Sora wrote:Pa ok. Ali je bolje biti u federaciji nego vojnom savezu Koji se bavi oružjem i rAtovima a ne mirom u svijetu
2015-08-15
Pa velm bolje je bilo u jugoslavenskoj federaciji nego u Natou
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kolakusac ostro u EP:''Madjarska vam smeta jer je narod izabrao vlast a ne leftardi Soros i Schwab'
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Sačuvati državu ali ne i narod
» ''O kakvom je to puču Kolinda danas govorila?''
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Sačuvati državu ali ne i narod
» ''O kakvom je to puču Kolinda danas govorila?''
Page 2 of 3