Caffe Venus :P
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Caffe Venus :P
eto saljem Betuljkinim Jajnicima bogomdani blagoslov da budu zdravi i ne bolni...
Guest- Guest
Naravno..pri samoj pomisli na jos jednu trudnocu popizdis tako da se sirota yaya sqvrche od boli
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Negiranje svoje ženstvenostibetty.boop wrote:razocarana sam :D
ko, ja ?
zakaj ?
betty.boop-
2015-01-23
bogomdani wrote:eto saljem Betuljkinim Jajnicima bogomdani blagoslov da budu zdravi i ne bolni...
haha, hvala hvala
betty.boop-
2015-01-23
inace licis mi na curu koja dugo u jesen nosis topić i niske traperice ili druge hoze....cuvaj pupicu i ne zaebavaj se sa tim....betty.boop wrote:bogomdani wrote:eto saljem Betuljkinim Jajnicima bogomdani blagoslov da budu zdravi i ne bolni...
haha, hvala hvala
Guest- Guest
Ti znasbetty.boop wrote:dzepna_venera wrote:Negiranje svoje ženstvenostibetty.boop wrote:razocarana sam :D
ko, ja ?
zakaj ?
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Naravno..pri samoj pomisli na jos jednu trudnocu popizdis tako da se sirota yaya sqvrche od boli
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Ti znasbetty.boop wrote:dzepna_venera wrote:Negiranje svoje ženstvenostibetty.boop wrote:razocarana sam :D
ko, ja ?
zakaj ?
ma ovo je trebala bit jedna interna sala, nisi pratila :D
znaju veber i zagy
svetac, ja se cuvam, topici samo po ljeti
betty.boop-
2015-01-23
M dobro...Ma jednom je trapavi Weber ispalio da ja nakon sto sam dao kompliment tebi,volim sisate cure,sto je indirektno impliciralo da...kojesta...Webera bi neka sisata trebala sisom otafrljiti po glavudži...jezik mu brzi od pameti..betty.boop wrote:dzepna_venera wrote:Ti znasbetty.boop wrote:dzepna_venera wrote:Negiranje svoje ženstvenostibetty.boop wrote:razocarana sam :D
ko, ja ?
zakaj ?
ma ovo je trebala bit jedna interna sala, nisi pratila :D
znaju veber i zagy
svetac, ja se cuvam, topici samo po ljeti
Guest- Guest
da trapavi voli sisate, takve bi i nalazio.bogomdani wrote:
M dobro...Ma jednom je trapavi Weber ispalio da ja nakon sto sam dao kompliment tebi,volim sisate cure,sto je indirektno impliciralo da...kojesta...Webera bi neka sisata trebala sisom otafrljiti po glavudži...jezik mu brzi od pameti..
žena koja nemre trčat, vozit bic, odplivat....
....ne zanima me.
svi mi biramo po nekim preferencijama.
2014-12-30
I opet nisi shvatio...veber wrote:da trapavi voli sisate, takve bi i nalazio.bogomdani wrote:
M dobro...Ma jednom je trapavi Weber ispalio da ja nakon sto sam dao kompliment tebi,volim sisate cure,sto je indirektno impliciralo da...kojesta...Webera bi neka sisata trebala sisom otafrljiti po glavudži...jezik mu brzi od pameti..
žena koja nemre trčat, vozit bic, odplivat....
....ne zanima me.
svi mi biramo po nekim preferencijama.
Nakon sto sam Betuljku udijelio komplimente,rekao si da ja volim sisate,sto je impliciralo da Betuljak nema sisa..o ebote irud Weberu,bas moram crtati...
Guest- Guest
ne čitaš s razumijevanjem. ponovo pročitaj postove. i svoje upise okolo.bogomdani wrote:
I opet nisi shvatio...
Nakon sto sam Betuljku udijelio komplimente,rekao si da ja volim sisate,sto je impliciralo da Betuljak nema sisa..o ebote irud Weberu,bas moram crtati...
pročitati ne znači da si razumio napisano.
2014-12-30
Ma jok...Beta-Betuljak.. dobro necu sad opet neki kompliment,Weber ce opet poceti bjesniti na mene...
Guest- Guest
zašto bi?bogomdani wrote:Weber ce opet poceti bjesniti na mene.
2014-12-30
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50