Caffe Venus :P
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Caffe Venus :P
No,ne moze covjek sve raditi..Svastarenje narusava kvalitetu posela..AlfaOmega wrote:Nažalost, u mojoj okolici su gospođe po pitanju peglanja ka svetac. Nikaj ne vole raditi, samo bi da im drugi rade. -_-
Kuam si i to je dovoljno...to radim jer tocno si pripremim po ukusu,a ciscenje i ostalo,pa to poljakinje odrade za 10 Ojra...na kraju ih pocastim kavom,cajem,sokom i kolacima..malo popricamo i svako na svoju stranu..
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Mi muški to navikli po potrebi. Barem ovi koji moramo sami sebi peglati. :) Odmjerimo se u ogledalu, pa skidaj i pali peglu nabrzaka.
Ali zanimljivo, poslije mašine kad osušim, djeluje mi ok i ravno. Zgužva se u ormaru poslije nekoliko dana, iako fino složim. Nezz zakaj, može ženski savjet? Da nije do kakvog omekšivača ili nešt?
...pa... nije ispeglano! :D... nema veze kaj dobro izgleda kad izađe iz sušilice, košulje se peglaju, finito. :)
tlaka je i neda mi se uvijek ali kod mene sve ide na peglanje, odmah, ne volim gomilati, i čeka spremno.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
svetac, reci ti nama sto moze bit uzrok bolnih jajnika u zena ?
betty.boop-
2015-01-23
Bila sam i ja prekjucer u cudu, pa sam bome naostrila sva cula i u akciju.
Nece mene niko da prostis...e!
Nece mene niko da prostis...e!
Guest- Guest
Nekad ne možeš ništa jer se sve odigrava u diplomatskoj "pristojnoj" zoni....i provokacija je to samo al eto,zasmeta. ...
Nije to moj nivo i kad me se povuče u takvo šta ne snalazim se....
Ali sad sam dobro.....svakom svoje...;)
Nije to moj nivo i kad me se povuče u takvo šta ne snalazim se....
Ali sad sam dobro.....svakom svoje...;)
Guest- Guest
Ja dam svakom svoje. S kurvama i mutikasama valja odigrati lukavo tako da poljube svoje dupe kad otrce krug, ako si s njima na otvoreno nayzebesh.
A s iskrenima iskreno drito kako je
A s iskrenima iskreno drito kako je
Guest- Guest
ebi ga...cura sjeda na hladno umjesto na vruce..betty.boop wrote:svetac, reci ti nama sto moze bit uzrok bolnih jajnika u zena ?
Guest- Guest
nejebica.betty.boop wrote:svetac, reci ti nama sto moze bit uzrok bolnih jajnika u zena ?
kao treća opcija :D
2014-12-30
bez zaebancije...gledam prosle i pretprosle zime,koliko mladih cura nosi one traperice sasvim nisko,a imaju topiće,a pupci goli golcati...i tako godinama,dok im jajnici ne pocnu vristati,a niti neplodnost onda nije iznenadjenje...
Guest- Guest
nemoj biti,samo vruce pod guzu...i pokrij pupicu zimi bar,....betty.boop wrote:razocarana sam :D
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50