Caffe Venus :P
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Alfa je sve, sam ne opušten. Alfa razmišlja 300 na sat. Zato sam s vremena na vrijeme Omega, jerbo volim relaksaciju. ^^
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Ae, uživaj.
dzepna_venera wrote:Jutros sam sanjala zgodnog muškarca neobično lijepih usana da mi se jako veseli što me vidi nakon dugo vremena...a ja...o sramote..ne mogu ga se sjetiti, al'mu to ne priznajem jer se silno želim sjetiti. A bio je prekrasan
Još me i uhvatio za ruke, i hoće me ljubiti..
Sanjala si forta. ....:D
Guest- Guest
ha ha ha ...zar opis odgovara Fortu?
Ali, ali...te usne iz sna ako nađem tako nešto lijepo slučajno na slikama, stavim tu...
Ali, ali...te usne iz sna ako nađem tako nešto lijepo slučajno na slikama, stavim tu...
Guest- Guest
Zbog takvih predrasuda nikad nećeš upoznati istočnjačku čar. I nemoj mi vadionica kak već jesi, jer nisi.bogomdani wrote:..Vidjeh bezguzu Moldavsku studenticu...produzih dalje...
Nemam dovoljno širok dijapazon riječi. A ni šarenih bojica...
Šteta:)
Kako su ljudi smiješni. Ponekad mi se čini da mi je pred očima parodija trilogije Kum..
Kako su ljudi smiješni. Ponekad mi se čini da mi je pred očima parodija trilogije Kum..
Guest- Guest
Kako ti možeš jesti onaj želirani đumbir ....to je tako zestoko/ljuto.....
Guest- Guest
Pa nije toliko ljut.
nije ljut,nego je nekako iritantno papren,zestok..nije u ljutini bed,Halapeno jedem bez beda..
Guest- Guest
Zagy wrote:Kako ti možeš jesti onaj želirani đumbir ....to je tako zestoko/ljuto.....
Ja ne sanjam čokoladu, nego đumbir. Trgovci me već znaju i smiju se, šaljivi nadimak mi je: dnevna doza đumbira, đumbir đanki i tako
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Pa nije toliko ljut.
Pa stvarno nije. Hardcore umak je ljut za poludit, to stavljam po jednu kap u jelo, i to pažljivo da druga slučajno ne sklizne.
Guest- Guest
Osoba koja obavlja kratkotrajne poslove drugima, za svoju korist,i sama sebi uplaćuje davanja.
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50