Susret sa ex
Page 11 of 26
Page 11 of 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Re: Susret sa ex
Iako, u svečevu obranu, moram reći da sam se zapravo sjetila jedne takve scene iz Pelevinove knjige Dijalektika prijelaznog perioda (roman Brojevi) u kojem, kako se kroz maglu sjećam, dva lika kopuliraju pri čemu jedan njače, a drugi ga zove magarčićem sedam centi.
Nažalost, knjigu sam posudila nekome pa ne mogu popratiti točnim citatima.
Međutim, pokušavajući ih (nažalost, neuspješno) izguglati doznala sam da je upravo taj prizor prenijela na platno ruska umjetnica Slava Zhdanov i prikladno nazvala sliku Donkey seven cents. Naravno da ću je podijeliti s vama da zajedno uživamo.
Nažalost, knjigu sam posudila nekome pa ne mogu popratiti točnim citatima.
Međutim, pokušavajući ih (nažalost, neuspješno) izguglati doznala sam da je upravo taj prizor prenijela na platno ruska umjetnica Slava Zhdanov i prikladno nazvala sliku Donkey seven cents. Naravno da ću je podijeliti s vama da zajedno uživamo.
Guest- Guest
kic wrote:Vegvísir wrote: Naravno da ću je podijeliti s vama da zajedno uživamo.
Sliku ruske umjetnice, jebemu!
@betty: njištanje se odnosi na konjsko glasanje... Ja sam doduše stavila primjer njakanja, ali sve je to tu negdje, potejto-potato
Guest- Guest
što je najbolje pročitao sam tu knjigu i pokušao zaboraviti to, thx for bringing it up veg :^^
gledajući u svoj leksikon, glagol kojim se označava prodorno konjsko glasanje..betty.boop wrote:sto znaci njistati ?
kic wrote:što je najbolje pročitao sam tu knjigu i pokušao zaboraviti to, thx for bringing it up veg :^^
Nema na čemu; čim se sjetim kome sam je posudila i vratim nazad, popratit ću obavezno i prigodnim citatima.
Guest- Guest
Gle, ako ništa drugo, barem se ne može reći da nismo općekulturni, načitani i nadasve svestrani.
Guest- Guest
kic wrote:ali i nastrani
Nastrano je samo kraći oblik od nadasve svestrano.
betty.boop wrote:ja nisam nista od toga :^0
Ne muljaj, mala. Znam da jesi. :sleazy:
Guest- Guest
jos da ukinete jedno pravilo, di bi vam bio kraj :)kic wrote:tko ove admine može platit..
2014-12-30
bogomdani wrote:Ima jedan film..moram ga prokopati pa ti dati link..u sustini,covjek je jako malo razlicit od zivotinje,kolikog se htjeli uzdignuti uzviseno ispred ogledala..Zagy wrote:Možda on opisuje sex sa pravim životinjama. ...otud i onomatopeje. ...!
uglavnom,lik uzima Peyot i jos neke droge,zatvara se u metalni rezervoar sa vodom i pluta dozivljavajuci vizije..bed je sto mu se to svidjelo,pa je to ponavljao..nekon svakog potapanja,snima svoje tijelo rengenom,ili kakovec,i otkriva pojavu nekih izraslina,koje su tipicne samo za primate,a u podrucju grla,gdj mu vremeno msve vise smetaju da moze govoriti,a pocinje se oglasavati kao primat..vremenom i promjene na cijelom organizmu postaju vidljive...dobar film,malo stariji..
Altered states / Izmijenjena stanja. Dobar film. Taj mentalni rezervoar s vodom naziva se "deprivacijska komora".
Guest- Guest
Page 11 of 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Similar topics
» Susret EU - Afrika
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj