Susret sa ex
Page 10 of 26
Page 10 of 26 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
veber-
2014-12-30
Re: Susret sa ex
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahahahhhhhhhhhhahahahahahahhahahahahahahaahahhaZagy wrote:medication wrote:Sad će on nama napisat kako se on samo malo zeza kao pravi mooškijah...
koji ste vi ej!
suze cure
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
a vidim da :D
svetac zbilja sa kolikima si ti spavao? :D i sve ispadaju neke...lijeve :D
svetac zbilja sa kolikima si ti spavao? :D i sve ispadaju neke...lijeve :D
Guest- Guest
Ne bum nikaj komentirao jer ga nema. Ne bi bilo fer.
Kada dode neka pojasni.
Kada dode neka pojasni.
2014-12-30
nemres otkriti zensku tabu intimu da ne dobijes po usima.. ..da,da..i zene prde iz ljutnje,drece i njiste dok se seksaju,ispustaju one smijesne zvukove,kao da ce se okilaviti..i tako...to se ne smije reci,inace,po usima...
Guest- Guest
ja prvi put cujem da neko prdi iz ljutnje, bilo musko ili zensko
betty.boop-
2015-01-23
Pa..pricao sam sto dozivih..cura nes nadrkana bila,sece tamo vamo po trpezariji,ja na kaucu,..sekso bi malo,ona prigodno u gacicama,prolazi ja je njezno pomazim po bedru,a ona ROOOOOKKK..! kratak i zvucan..i to je meni bilo prvi put,ali bogami i zadnji..ne biram vise ljute cure..
Guest- Guest
Pokušavam zamisliti prizor u kojem žena usred seksa počinje njištati i fakat mi ne ide. Osim ako ne uzmemo u obzir da se možda radi o usko i precizno specificiranom fetišu.
Guest- Guest
Iako, u svečevu obranu, moram reći da sam se zapravo sjetila jedne takve scene iz Pelevinove knjige Dijalektika prijelaznog perioda (roman Brojevi) u kojem, kako se kroz maglu sjećam, dva lika kopuliraju pri čemu jedan njače, a drugi ga zove magarčićem sedam centi.
Nažalost, knjigu sam posudila nekome pa ne mogu popratiti točnim citatima.
Međutim, pokušavajući ih (nažalost, neuspješno) izguglati doznala sam da je upravo taj prizor prenijela na platno ruska umjetnica Slava Zhdanov i prikladno nazvala sliku Donkey seven cents. Naravno da ću je podijeliti s vama da zajedno uživamo.
Nažalost, knjigu sam posudila nekome pa ne mogu popratiti točnim citatima.
Međutim, pokušavajući ih (nažalost, neuspješno) izguglati doznala sam da je upravo taj prizor prenijela na platno ruska umjetnica Slava Zhdanov i prikladno nazvala sliku Donkey seven cents. Naravno da ću je podijeliti s vama da zajedno uživamo.
Guest- Guest
Page 10 of 26 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
Similar topics
» Susret EU - Afrika
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj