Susret sa ex
Page 18 of 26
Page 18 of 26 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26
Re: Susret sa ex
betty.boop wrote:aj jupi onda :D
Ako je s tableta, sljedeci put izbrisi sve. :D Necu ni rijec napisati kontra. Znaaam kako je..
Guest- Guest
dobro
ti si u biti perfekcionist i ne zelis da ti se itko petlja u tvoja slova, i get it
ti si u biti perfekcionist i ne zelis da ti se itko petlja u tvoja slova, i get it
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:dobro
Tako je! Sto se svega ostalog tice, imas odrijesene ruke. Mozes mijenjati avatar, dodavati ili brisati potpis, izmijeniti lokaciju, dob, spol.. Knock yourself out. :)
Guest- Guest
jel mogu postati pridruženi admin?kic wrote:to pravilo nas i drži na površini.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Biti Muderator??..Samo kad se sjetim onog Gluteusa sa Net.hajer,smrkne mi se...Bolje se zaebavati,nego biti Muderator..
Guest- Guest
Primjetio sam da Dan Poslije,intenzivnih tema o seksu i seksualnim nepodopstinama,nema Zena bas nes na forumu...narajcale su se,naprangijale,i sad odmaraju...
Guest- Guest
Sta bi mi tvojih upisa.....muževi bi nam suhi ostali. ...treba ti spomenik podići. ....spomenik u liku magarca.....Da nas uvijek i svako njakanje na tebe podsjeti. ...
Guest- Guest
dobar dobar..no vis da se ipak sve svede na to,a tko njace i njisti,to je vec druga prica..to sto me vizualiziras kao magarca,ima svoje seksualne konotacije..nije pohvalno,ali je realno...
Guest- Guest
Lako se vama zezati. Svetac mora da je stvarno posebnog umijeća kad ljudsko biće počne njakat
Guest- Guest
hahahahahaha...pa eto,i bez direktnog kontakta,neke cure forumasice su pocele njakati i njistati..sto bi tek bilo uzivo..??dzepna_venera wrote:Lako se vama zezati. Svetac mora da je stvarno posebnog umijeća kad ljudsko biće počne njakat
Guest- Guest
zagi pomiri se sa cinjenicom da COVJEK u seksualnom uzbudjenju,jako malo lici na nes dostojanstveno.. ..ne mos napravit kajganu,a da ne razbijes joojca..jel...ako si ti u krevetu sva dostojanstvena i kultiviranog ponasanja,e onda je taj seks sumnjiv..Zagy wrote:Ovo s ljudskim bićem je upitno....:D
Guest- Guest
Nisam ja kultivirana već sam raspojasana ali brate ne njačem i bogami nikad ne prdnuh. ...
Ali me nikad ni ne bi privukao prost čovjek kao ti.....:p
Ali me nikad ni ne bi privukao prost čovjek kao ti.....:p
Guest- Guest
Page 18 of 26 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26
Similar topics
» Susret EU - Afrika
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne