Susret sa ex
Page 7 of 26
Page 7 of 26 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26
Re: Susret sa ex
betty.boop wrote:bogomdani wrote:E o slicnim stvarima govorim..dakle,onim s druge strane uljepsanih,ovakih i onakih..Ono cura prolazi,ti bi je ebo,ali ona ljuta,i ne da..prolazi pored kauca,.lagano je pomazim po bedru,a ona ljutito prdne..protest ili stovec...medication wrote:Meni je bio super o onoj koja je išla kenjat prije seksa, pa se samo obrisala ali ne i oprala pa mu je bilo fuj...
pa to je krava
To ti je taj standard :D
Guest- Guest
hu noz... prilicno tezak karakter..kako rekoh,necu o onim ruznim dozivljenim stvarima..bolje se nasmijati..betty.boop wrote:bogomdani wrote:E o slicnim stvarima govorim..dakle,onim s druge strane uljepsanih,ovakih i onakih..Ono cura prolazi,ti bi je ebo,ali ona ljuta,i ne da..prolazi pored kauca,.lagano je pomazim po bedru,a ona ljutito prdne..protest ili stovec...medication wrote:Meni je bio super o onoj koja je išla kenjat prije seksa, pa se samo obrisala ali ne i oprala pa mu je bilo fuj...
pa to je krava
Guest- Guest
medication wrote:bogomdani wrote:zagi,tebi treba prljavog seksa...prefinica si mi nekako..treba te ukaljati..seksom naravno..
A u tvom slučaju to znači ukaljat govnima
Ok, sad definitivno idem.
ismijala sam se večeras
i prdnit joj u oko !
aj lijepo spavaj sad
betty.boop-
2015-01-23
moš si mislit. ne znam do koje godine elf je imao bravu na lijevoj strani. onda su na tom modelu prebacili na desnu.Zagy wrote:
Weberu....jel bar priznao da laže? :p
i ne ide u volan bočno već okomito na komandnu ploču. sada svi imaju glupe čipirane ključeve i pališ ih na gumb.
2014-12-30
ne,NE, i NE..bem mu misha...medication wrote:bogomdani wrote:zagi,tebi treba prljavog seksa...prefinica si mi nekako..treba te ukaljati..seksom naravno..
A u tvom slučaju to znači ukaljat govnima
Ok, sad definitivno idem.
ismijala sam se večeras
govorim o onom bestidnom,no-limit seksu,bez tabua...sve poze,sve radnje,pa i one nepocudne dozvoljene..
Guest- Guest
Prljavi seks za nasu cistu Zagicu...onecistiti joj dushu,i tijelo,radnjama prljavim..
Guest- Guest
joj, daj pusti ga.kic wrote:svetac, banirao bih te za tvoje dobro, ozb.
ako ga nije beti. kaj buš ti. zabavno nam je.
ohladi :D
2014-12-30
???..sto je sad prekrseno???kic wrote:svetac, banirao bih te za tvoje dobro, ozb.
Guest- Guest
Get it all lubed up, I'm coming in!Zagy wrote:kic wrote:have you ever tried anal, it's shit
Vidi ovog! :^0
With no vaseline. Just a match and a little bit of gasoline.
gejmerske fore, imam ih gro..
Weber wrote:joj, daj pusti ga.kic wrote:svetac, banirao bih te za tvoje dobro, ozb.
ako ga nije beti. kaj buš ti. zabavno nam je.
ohladi :D
Svidjelo ti se....:D
Guest- Guest
ništa, ako voliš da te ismijavaju, s razlogom doduše..bogomdani wrote:???..sto je sad prekrseno???kic wrote:svetac, banirao bih te za tvoje dobro, ozb.
istina.Zagy wrote:A još smo i sreće imali i lijepu stranu priče dobili.....A jebote!
zamisli da je imala opstipaciju? :D
2014-12-30
Mislim Svečer gle, ne želim ti rušit iluzije o animalno brutalnom awesome limitless uzvišenom bogomdanom isusdanom marijaijosipdanom seksu kojeg navodno imaš, ali ne trebaš pričat o tome non stop.
Mi ti se svi više manje seksamo. Nekad nam je seks prosječan, a nekad prejeben i zaboravimo na sve oko sebe, super svršimo i onda se kresnemo još 2 puta.
U redu je, ne trebaš nam objašnjavat. Nismo djevci.
Mi ti se svi više manje seksamo. Nekad nam je seks prosječan, a nekad prejeben i zaboravimo na sve oko sebe, super svršimo i onda se kresnemo još 2 puta.
Last edited by medication on 25/10/2015, 22:12; edited 1 time in total
medication- Posts : 5689
2014-04-14
uuuu,vjeruj mi...ruznu stranu sa ruznim situacijama,cak i mucnim,ne samo u seksualnom smislu,nego i vezano uz to,bolje necu...na mnogo stvari ljudi zatvaraju oci..seks,moze navesti ljude da se ponasaju u reali,gore nego zivina..ma,nekih stvari se i ja jezim sjetiti..Zagy wrote:A još smo i sreće imali i lijepu stranu priče dobili.....A jebote!
Guest- Guest
kako si to fino zamotala u celofan.medication wrote:Mislim Svečer gle, ne želim ti rušit iluzije o animalno brutalnom awesome limitless uzvišenom bogomdanom isusdanom marijaijosipdanom seksu kojeg navodno imaš, ali ne trebaš pričat o tome non stop.
svaka ti čast.
veber-
2014-12-30
uhhhh...potpuno sam izgleda lose objasnio..nije akcent na meni,nego na situacijama u seksu ili vezano za seks,gdje se ljudi pocnu ponasati, devijantno??..moze...i gdje na povrsinu pocnu isplivavati neke primordijalne stvari...interesantno u biti za proucavati...medication wrote:Mislim Svečer gle, ne želim ti rušit iluzije o animalno brutalnom awesome limitless uzvišenom bogomdanom isusdanom marijaijosipdanom seksu kojeg navodno imaš, ali ne trebaš pričat o tome non stop.
Guest- Guest
Page 7 of 26 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26
Similar topics
» Susret EU - Afrika
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj