Susret sa ex
Page 6 of 26
Page 6 of 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Re: Susret sa ex
weberu..pogrijesio sam..gori si od moje bivse...uz to sto iz logici nepoznatog razloga,napadnes agresivno covjeka bez ikakvog razloga,divljas 20 minuta,onda se iscrpis,pa utihnes,jos govoris kako ne kuzim zene..NARAVNO DA NE KUZIM,BOG IH NE MOZE SKUZITI...uuu ebote...vracam se u proslost i mracna vremena bivanja sa Bivsom...Weber wrote:ti kužiš žene kao ja poljoprivredu.bogomdani wrote:
Pa nek pljucaju.,.da me glade,bio bih sumnjicav..vis da razbijam njihovu tabu intimu..zato i pljuckaju,jer se prepoznase u opisu...
čak sam i u toj komparaciji bolji (znam; imaš većeg, duže možeš, tri nisu problem)
Guest- Guest
ma jok...medication wrote:Sad će on nama napisat kako se on samo malo zeza kao pravi mooškijah...
Guest- Guest
hahahahahahabetty.boop wrote:
oooo ne, da bar !
diareja
odi u kiki :D
2014-12-30
Meni je bio super o onoj koja je išla kenjat prije seksa, pa se samo obrisala ali ne i oprala pa mu je bilo fuj...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
E o slicnim stvarima govorim..dakle,onim s druge strane uljepsanih,ovakih i onakih..Ono cura prolazi,ti bi je ebo,ali ona ljuta,i ne da..prolazi pored kauca,.lagano je pomazim po bedru,a ona ljutito prdne..protest ili stovec...medication wrote:Meni je bio super o onoj koja je išla kenjat prije seksa, pa se samo obrisala ali ne i oprala pa mu je bilo fuj...
Guest- Guest
uopće nisam agresivan, dapače.bogomdani wrote:weberu..pogrijesio sam..gori si od moje bivse...uz to sto iz logici nepoznatog razloga,napadnes agresivno covjeka bez ikakvog razloga,divljas 20 minuta,onda se iscrpis,pa utihnes,jos govoris kako ne kuzim zene..NARAVNO DA NE KUZIM,BOG IH NE MOZE SKUZITI...uuu ebote...vracam se u proslost i mracna vremena bivanja sa Bivsom...Weber wrote:ti kužiš žene kao ja poljoprivredu.bogomdani wrote:
Pa nek pljucaju.,.da me glade,bio bih sumnjicav..vis da razbijam njihovu tabu intimu..zato i pljuckaju,jer se prepoznase u opisu...
čak sam i u toj komparaciji bolji (znam; imaš većeg, duže možeš, tri nisu problem)
razveseljavaš me.
podsjećaš me na jednog tipa s nethr-pdf-auti, kako on vozi elfa, bacao klipove s jubitua, između ostalog i jedan moj.
i pitam ga di je brava za pokretanje auta.
naravno da je krivo rekao :P
da je barem bolje gledao filmiće, vidio bi da je s desne strane :P
2014-12-30
e onda oke..volim razveseljavati ljude..i sve sto radim je u toj funkciji..
Guest- Guest
Idem, ovo mi je ona vrsta smiješne neugode ko kad gledam britanski The Office.
Noć!
Noć!
2014-04-14
zagi,tebi treba prljavog seksa...prefinica si mi nekako..treba te ukaljati..seksom naravno..
Guest- Guest
Weber wrote:tko se javlja :PZagy wrote:de vi niste normalni.....
Za mene se bar zna....Al nisam još probala njakati. ...Morat ću. ..:D
Guest- Guest
bogomdani wrote:E o slicnim stvarima govorim..dakle,onim s druge strane uljepsanih,ovakih i onakih..Ono cura prolazi,ti bi je ebo,ali ona ljuta,i ne da..prolazi pored kauca,.lagano je pomazim po bedru,a ona ljutito prdne..protest ili stovec...medication wrote:Meni je bio super o onoj koja je išla kenjat prije seksa, pa se samo obrisala ali ne i oprala pa mu je bilo fuj...
pa to je krava
betty.boop-
2015-01-23
Pa to te tvoj dragi treba natjerati..ne mos to sama,preneugodno ti bude...
Guest- Guest
bogomdani wrote:zagi,tebi treba prljavog seksa...prefinica si mi nekako..treba te ukaljati..seksom naravno..
A u tvom slučaju to znači ukaljat govnima
Ok, sad definitivno idem.
ismijala sam se večeras
2014-04-14
Pa ti pojma nemaš. ..Al to nije ništa novo naravno. ..bogomdani wrote:zagi,tebi treba prljavog seksa...prefinica si mi nekako..treba te ukaljati..seksom naravno..
Guest- Guest
Page 6 of 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Similar topics
» Susret EU - Afrika
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj