Susret sa ex
Page 16 of 26
Page 16 of 26 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26
Re: Susret sa ex
magare njačeLigeia wrote:Kad naucis kako se magare glasa..
konj njišti
krava squirta? :^^
kic wrote:magare njačeLigeia wrote:Kad naucis kako se magare glasa..
konj njišti
Kic, preglupa fora.
Guest- Guest
Ligeia wrote:betty.boop wrote:jesam, u slucaju da neko zeli pogledat
Ma dobro, to sam shvatila i prvi put, zato sam se i nasalila s ponovljenim tekstom. Mislila sam da imate onu spoiler opciju koja sakrije odredjeni sadrzaj, a nisam ocekivala bas brisanje.Uglavnom, nebitno. Sve pet.
necemo cjepidlacit, no
betty.boop-
2015-01-23
Ligeia wrote:Inace, kako sam detaljista, zamijetih da ljudi ne znaju za njistanje i njakanje, ali zato nitko nije upitao za znacenje squirtanja..
Ja poznam sve...šta to govori o meni?! :D :^0
Guest- Guest
kic wrote:magare njačeLigeia wrote:Kad naucis kako se magare glasa..
konj njišti
A vidi ovog finog malog! :^0
Guest- Guest
Ne volim da mi se brisu dijelovi upisa. Ali ovo je bila moja greska jer sam dala dopustenje za njegovu izmjenu. Pogresno sam pretpostavila da ce sadrzaj biti samo skriven. Nije cjepidlacenje.betty.boop wrote:Ligeia wrote:betty.boop wrote:jesam, u slucaju da neko zeli pogledat
Ma dobro, to sam shvatila i prvi put, zato sam se i nasalila s ponovljenim tekstom. Mislila sam da imate onu spoiler opciju koja sakrije odredjeni sadrzaj, a nisam ocekivala bas brisanje.Uglavnom, nebitno. Sve pet.
necemo cjepidlacit, no
Guest- Guest
bogomdani wrote:u slengu na inglisu,nes slicno znacenju Cijeđenje
Pa ne baš. Prije štrcanje.
Guest- Guest
Ligeia wrote:Ne volim da mi se brisu dijelovi upisa. Ali ovo je bila moja greska jer sam dala dopustenje za njegovu izmjenu. Pogresno sam pretpostavila da ce sadrzaj biti samo skriven. Nije cjepidlacenje.betty.boop wrote:Ligeia wrote:betty.boop wrote:jesam, u slucaju da neko zeli pogledat
necemo cjepidlacit, no
Imaš opciju skrivanja spoilera pa možeš editirati post i dodati ono što želiš u prikrivenom obliku.
Guest- Guest
Zagy wrote:Ligeia wrote:Inace, kako sam detaljista, zamijetih da ljudi ne znaju za njistanje i njakanje, ali zato nitko nije upitao za znacenje squirtanja..
Ja poznam sve...šta to govori o meni?! :D :^0
Da si znatizeljno logicna. Stavila bih smajlic, ali ne hvata mi nista, zato mi komentari imaju ozbiljniji ton nego sto bih voljela.
Guest- Guest
da,da..u pravu si..no dobro,cijedio sam limun u caj,pa mi cjedjenje nes palo na pamet..Vegvísir wrote:bogomdani wrote:u slengu na inglisu,nes slicno znacenju Cijeđenje
Pa ne baš. Prije štrcanje.
Guest- Guest
Ligeia wrote: Ne volim da mi se brisu dijelovi upisa. Ali ovo je bila moja greska jer sam dala dopustenje za njegovu izmjenu. Pogresno sam pretpostavila da ce sadrzaj biti samo skriven. Nije cjepidlacenje.
eto, drugi put neces grijesit ;)
betty.boop-
2015-01-23
Vegvísir wrote:Ligeia wrote:Ne volim da mi se brisu dijelovi upisa. Ali ovo je bila moja greska jer sam dala dopustenje za njegovu izmjenu. Pogresno sam pretpostavila da ce sadrzaj biti samo skriven. Nije cjepidlacenje.betty.boop wrote:Ligeia wrote:betty.boop wrote:jesam, u slucaju da neko zeli pogledat
necemo cjepidlacit, no
Imaš opciju skrivanja spoilera pa možeš editirati post i dodati ono što želiš u prikrivenom obliku.
Da, znam. To bih i ucinila da se nisam zaletjela, hvala.
Guest- Guest
betty.boop wrote:Ligeia wrote: Ne volim da mi se brisu dijelovi upisa. Ali ovo je bila moja greska jer sam dala dopustenje za njegovu izmjenu. Pogresno sam pretpostavila da ce sadrzaj biti samo skriven. Nije cjepidlacenje.
eto, drugi put neces grijesit ;)
A ni ti. Zamisli smajlic koji namiguje.
Guest- Guest
Page 16 of 26 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26
Similar topics
» Susret EU - Afrika
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne