Susret sa ex
Page 8 of 26
Page 8 of 26 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26
Re: Susret sa ex
uhhhh...potpuno sam izgleda lose objasnio..nije akcent na meni,nego na situacijama u seksu ili vezano za seks,gdje se ljudi pocnu ponasati, devijantno??..moze...i gdje na povrsinu pocnu isplivavati neke primordijalne stvari...interesantno u biti za proucavati...medication wrote:Mislim Svečer gle, ne želim ti rušit iluzije o animalno brutalnom awesome limitless uzvišenom bogomdanom isusdanom marijaijosipdanom seksu kojeg navodno imaš, ali ne trebaš pričat o tome non stop.
Mi ti se svi više manje seksamo. Nekad nam je seks prosječan, a nekad prejeben i zaboravimo na sve oko sebe, super svršimo i onda se kresnemo još 2 puta.
U redu je, ne trebaš nam objašnjavat. Nismo djevci.
Guest- Guest
strava , di je onaj strahburger, sve baniratibetty.boop wrote:medication wrote:bogomdani wrote:zagi,tebi treba prljavog seksa...prefinica si mi nekako..treba te ukaljati..seksom naravno..
A u tvom slučaju to znači ukaljat govnima
Ok, sad definitivno idem.
ismijala sam se večeras
i prdnit joj u oko !
aj lijepo spavaj sad
dijagram-
2015-08-09
medication wrote:Mislim Svečer gle, ne želim ti rušit iluzije o animalno brutalnom awesome limitless uzvišenom bogomdanom isusdanom marijaijosipdanom seksu kojeg navodno imaš, ali ne trebaš pričat o tome non stop.
Mi ti se svi više manje seksamo. Nekad nam je seks prosječan, a nekad prejeben i zaboravimo na sve oko sebe, super svršimo i onda se kresnemo još 2 puta.
Ako nisi imala seks sa svecem ne računa se.....:D
Guest- Guest
Ok, bez zajebancije sad, al jesi li ti imao ijednu normalnu dugogodišnju vezu u životu?
medication- Posts : 5689
2014-04-14
ne,.ne.ne...ne petlja msa udanim zenama..ne moze...Zagy wrote:medication wrote:Mislim Svečer gle, ne želim ti rušit iluzije o animalno brutalnom awesome limitless uzvišenom bogomdanom isusdanom marijaijosipdanom seksu kojeg navodno imaš, ali ne trebaš pričat o tome non stop.
Guest- Guest
bogomdani wrote:uhhhh...potpuno sam izgleda lose objasnio..nije akcent na meni,nego na situacijama u seksu ili vezano za seks,gdje se ljudi pocnu ponasati, devijantno??..moze...i gdje na povrsinu pocnu isplivavati neke primordijalne stvari...interesantno u biti za proucavati...medication wrote:Mislim Svečer gle, ne želim ti rušit iluzije o animalno brutalnom awesome limitless uzvišenom bogomdanom isusdanom marijaijosipdanom seksu kojeg navodno imaš, ali ne trebaš pričat o tome non stop.
kod tebe izgleda farma u krevetu
betty.boop-
2015-01-23
Pa uglavnom veze 2.5-3 godine,puno u pokretu,seljenju,vrlo veliki problem za nes iole ozbiljnije u zivotu..vremenom se covjek na taj stil navikne..daleko od optimalnog ali hajde..ne treba kukati..medication wrote:Ok, bez zajebancije sad, al jesi li ti imao ijednu normalnu dugogodišnju vezu u životu?
Guest- Guest
valjda ne vrijedi i za muške?Zagy wrote:
ok neka longi proba :D
veber-
2014-12-30
bogomdani wrote:Pa uglavnom veze 2.5-3 godine,puno u pokretu,seljenju,vrlo veliki problem za nes iole ozbiljnije u zivotu..vremenom se covjek na taj stil navikne..daleko od optimalnog ali hajde..ne treba kukati..medication wrote:Ok, bez zajebancije sad, al jesi li ti imao ijednu normalnu dugogodišnju vezu u životu?
mogao si samo odgovorit sa 'ne'
betty.boop-
2015-01-23
bogomdani wrote:ne,.ne.ne...ne petlja msa udanim zenama..ne moze...Zagy wrote:medication wrote:Mislim Svečer gle, ne želim ti rušit iluzije o animalno brutalnom awesome limitless uzvišenom bogomdanom isusdanom marijaijosipdanom seksu kojeg navodno imaš, ali ne trebaš pričat o tome non stop.
Petljaš, sam si to napisao više puta. Al nema veze, valjda je teško pratit vlastiti imaginarni seksualni opus.
2014-04-14
kic wrote:Mmm... chocolatey excretions...
Diarrhoea CHA CHA CHA!
don't go there, man :D
betty.boop-
2015-01-23
Ima jedan film..moram ga prokopati pa ti dati link..u sustini,covjek je jako malo razlicit od zivotinje,kolikog se htjeli uzdignuti uzviseno ispred ogledala..Zagy wrote:Možda on opisuje sex sa pravim životinjama. ...otud i onomatopeje. ...!
uglavnom,lik uzima Peyot i jos neke droge,zatvara se u metalni rezervoar sa vodom i pluta dozivljavajuci vizije..bed je sto mu se to svidjelo,pa je to ponavljao..nekon svakog potapanja,snima svoje tijelo rengenom,ili kakovec,i otkriva pojavu nekih izraslina,koje su tipicne samo za primate,a u podrucju grla,gdj mu vremeno msve vise smetaju da moze govoriti,a pocinje se oglasavati kao primat..vremenom i promjene na cijelom organizmu postaju vidljive...dobar film,malo stariji..
Guest- Guest
NE VISE..petljao jesam..u svojim zivahnim danima..medication wrote:bogomdani wrote:ne,.ne.ne...ne petlja msa udanim zenama..ne moze...Zagy wrote:medication wrote:Mislim Svečer gle, ne želim ti rušit iluzije o animalno brutalnom awesome limitless uzvišenom bogomdanom isusdanom marijaijosipdanom seksu kojeg navodno imaš, ali ne trebaš pričat o tome non stop.
Petljaš, sam si to napisao više puta. Al nema veze, valjda je teško pratit vlastiti imaginarni seksualni opus.
Guest- Guest
2,5-3 godine u vezi, a pojebao pola eu.bogomdani wrote:Pa uglavnom veze 2.5-3 godine,puno u pokretu,seljenju,vrlo veliki problem za nes iole ozbiljnije u zivotu..vremenom se covjek na taj stil navikne..daleko od optimalnog ali hajde..ne treba kukati..medication wrote:Ok, bez zajebancije sad, al jesi li ti imao ijednu normalnu dugogodišnju vezu u životu?
koliko ti jebenih godina imaš?
2500?
2014-12-30
Tko rekoh da sam brojkom puno poebao??ja ne..nisi uhvatio kad sam jos prije rekao da volim polirati odnos i tjerati ga do savrsenstva i maksimuma....broje je sasvim irelevantan...za bilo koga...Weber wrote:2,5-3 godine u vezi, a pojebao pola eu.bogomdani wrote:Pa uglavnom veze 2.5-3 godine,puno u pokretu,seljenju,vrlo veliki problem za nes iole ozbiljnije u zivotu..vremenom se covjek na taj stil navikne..daleko od optimalnog ali hajde..ne treba kukati..medication wrote:Ok, bez zajebancije sad, al jesi li ti imao ijednu normalnu dugogodišnju vezu u životu?
2500?
Guest- Guest
Weber wrote:2,5-3 godine u vezi, a pojebao pola eu.bogomdani wrote:Pa uglavnom veze 2.5-3 godine,puno u pokretu,seljenju,vrlo veliki problem za nes iole ozbiljnije u zivotu..vremenom se covjek na taj stil navikne..daleko od optimalnog ali hajde..ne treba kukati..medication wrote:Ok, bez zajebancije sad, al jesi li ti imao ijednu normalnu dugogodišnju vezu u životu?
2500?
Svetac je možda vampir.
2014-04-14
Page 8 of 26 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26
Similar topics
» Susret EU - Afrika
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj