Susret sa ex
Page 5 of 26
Page 5 of 26 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26
Re: Susret sa ex
Jel ti ševiš po centrima za ekipu s posebnim potrebama?
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Pa sad,ne bih vas tako nazivao...uglavnom sa prosjecnim potrebama ce bit dostatno...
Guest- Guest
sveti, jel ti to nas ucis kako se, da prostite, yebe ?
betty.boop-
2015-01-23
nije stvar zajebancije.bogomdani wrote:stogod bio...ebate stvarno nemas smisla za zaebanciju...
tri ženske te popljuvale.
žene kuže. bez obzira što si iza ekrana.
2014-12-30
betty.boop wrote:sveti, jel ti to nas ucis kako se, da prostite, yebe ?
Prvo prdneš, pa počneš njakat i par puta se ritneš stražnjom nogom.
ak nisi znala
2014-04-14
ma jok..samo trtljam o nekim slikama iz burnog zivota ..dozivljajima...i budite zadovoljni,ovi su smjesni,,ima i onih jezovitih,a o tima necu...betty.boop wrote:sveti, jel ti to nas ucis kako se, da prostite, yebe ?
Guest- Guest
Pa nek pljucaju.,.da me glade,bio bih sumnjicav..vis da razbijam njihovu tabu intimu..zato i pljuckaju,jer se prepoznase u opisu...Weber wrote:nije stvar zajebancije.bogomdani wrote:stogod bio...ebate stvarno nemas smisla za zaebanciju...
tri ženske te popljuvale.
žene kuže. bez obzira što si iza ekrana.
Guest- Guest
medication wrote:betty.boop wrote:sveti, jel ti to nas ucis kako se, da prostite, yebe ?
ak nisi znala
Guest- Guest
sad me podsjeti na onaj post s forumhaera o analnom sexu koji je neplanirano otisao u krivom smjeru
betty.boop-
2015-01-23
medication wrote:betty.boop wrote:sveti, jel ti to nas ucis kako se, da prostite, yebe ?
ak nisi znala
Plačeemm...
Guest- Guest
ti kužiš žene kao ja poljoprivredu.bogomdani wrote:
Pa nek pljucaju.,.da me glade,bio bih sumnjicav..vis da razbijam njihovu tabu intimu..zato i pljuckaju,jer se prepoznase u opisu...
čak sam i u toj komparaciji bolji (znam; imaš većeg, duže možeš, tri nisu problem)
2014-12-30
hahahahaha..da..ali moras priznati zaebancija do neba...neke cure ne kuze zezanciju,ukoce se,nadju uvrijedjene,a sasvim bez razloga...betty.boop wrote:sad me podsjeti na onaj post s forumhaera o analnom sexu koji je neplanirano otisao u krivom smjeru
Guest- Guest
Sad će on nama napisat kako se on samo malo zeza kao pravi mooškijah...
2014-04-14
kam? u čkapi? :D :D :Dbetty.boop wrote:sad me podsjeti na onaj post s forumhaera o analnom sexu koji je neplanirano otisao u krivom smjeru
2014-12-30
medication wrote:Sad će on nama napisat kako se on samo malo zeza kao pravi mooškijah...
Guest- Guest
Weber wrote:kam? u čkapi? :D :D :Dbetty.boop wrote:sad me podsjeti na onaj post s forumhaera o analnom sexu koji je neplanirano otisao u krivom smjeru
oooo ne, da bar !
diareja
betty.boop-
2015-01-23
jel imaš repić?medication wrote:
ak nisi znala
veber-
2014-12-30
weberu..pogrijesio sam..gori si od moje bivse...uz to sto iz logici nepoznatog razloga,napadnes agresivno covjeka bez ikakvog razloga,divljas 20 minuta,onda se iscrpis,pa utihnes,jos govoris kako ne kuzim zene..NARAVNO DA NE KUZIM,BOG IH NE MOZE SKUZITI...uuu ebote...vracam se u proslost i mracna vremena bivanja sa Bivsom...Weber wrote:ti kužiš žene kao ja poljoprivredu.bogomdani wrote:
Pa nek pljucaju.,.da me glade,bio bih sumnjicav..vis da razbijam njihovu tabu intimu..zato i pljuckaju,jer se prepoznase u opisu...
čak sam i u toj komparaciji bolji (znam; imaš većeg, duže možeš, tri nisu problem)
Guest- Guest
Page 5 of 26 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26
Similar topics
» Susret EU - Afrika
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» susret briselske bojne
» Vuchić / Pompeo -susret u N.Y.ku
» U susret Novoj 2020-oj