talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: talk,talk
fridrih_niche wrote:I concur!Indulge wrote:kaže Cioran da je čovječanstvo jedna velika avantura, a sve avanture završe, loše, ili s velikim ožiljcima i traumama.. dakle loše :^^
:D
ae kažem ja da je to nešto za tebe..
najbolje je kad priča neke anegdote iz svog života, bio jednom u nekom kinu i jedna žena ustane i veli, ovo više nema smisla, ubit ću se..
on joj, kako hoćete..
a ona, e sad baš neću :^0
Na koga misliš?M wrote:mislim da ju je smorila vise njena situacija nego ti, tako da ne bi to trebala osobno shvacat ;)
Guest- Guest
mativka wrote:Na koga misliš?M wrote:mislim da ju je smorila vise njena situacija nego ti, tako da ne bi to trebala osobno shvacat ;)
na tebe i zagy
trebala sam kvotat, perdono :D
betty.boop-
2015-01-23
Ja i mat nismo na istoj valnoj dužini tak i tak...a i smorena se već od pritiska...nadražena...
Guest- Guest
Mi smo nekad pisali o svemu i svačemu...danas se ljudi boje dublje komunikacije, valjda smatraju da ih obvezuje, pa ako komentiraš nešto što nije lajk ili divno, krasno odmah dobiješ pitanje pa što ti je, zašto ozbiljno shvaćaš zezanciju i sl..zašto filozofiraš...forum je za mene igra riječima, retoričke vježbe, ima odmak od stvarnog svijeta i komunikacije:)mativka wrote:Maloprije sam bila u mislima na tragu tome kada sam s Zagi pokušala razgovarati, ali na brzinu sam ju smorila.fridrih_niche wrote:Mat, šutnja na forumu je ok sve dok nije bijeg u pitanju...
Lipo je nekad šutit...
Meni kažu da puno pričam ionako haha...
;)
Postoje nepisana pravila ponašanja, kako na forumu tako i svugdje. Sve osobe se prvo oslone na to. Dakle, osnovna kultura ponašanja.
Nepisana , dakako. Svi znamo što je lijepo i ugodno.
Šutnja,nakon intenzivnog razgovora bez naznake šutnje, nije dobra. Ne u oku nevinog čitača.
Maria- Posts : 519
2016-09-20
fridrih_niche wrote:Haha duhovit je lik...
:D
Zvuci ka Alan Ford humor...
:p
lik je obrnuti Nietzsche na neki način..
inače sam danas gledao te aplikacije, može se Alan Ford čitati na mobitelu..
haha il kako je jednom radio kao profesor, jedine godine svog stalnog zaposlenja :^0
i samo je gutao Shakespeara, i rekao je sam sebi, samo ću s Shakespearom razgovarati, sve ostalo je stvarno manje vrijedno (inače se personificira s Macbethom toliko da nekad zna reći da ga je Macbeth plagirao :^0)
i ugl, ode on na ručak, i neki kolega mu se htio pridružiti a on njemu: tko ste vi? jeste li vi Shakespeare? niste? gubite se..
malo je reć da su ga smatrali ludim :^^
Draga, u pravu si :)Zagy wrote:Ja i mat nismo na istoj valnoj dužini tak i tak...a i smorena se već od pritiska...nadražena...
Guest- Guest
e sad ste mi vec dosadni :D
a i idem jest marune, ko vas sisa :p
a i idem jest marune, ko vas sisa :p
betty.boop-
2015-01-23
Ja sam večeras toliko samozadovoljna da mi nitko niti išta nemože pokvariti moj ponos na samu sebe :)Alice wrote:
Mi smo nekad pisali o svemu i svačemu...danas se ljudi boje dublje komunikacije, valjda smatraju da ih obvezuje, pa ako komentiraš nešto što nije lajk ili divno, krasno odmah dobiješ pitanje pa što ti je, zašto ozbiljno shvaćaš zezanciju i sl..zašto filozofiraš...forum je za mene igra riječima, retoričke vježbe, ima odmak od stvarnog svijeta i komunikacije:)
Ono što imam viška od ljepote, spremna sam dati :;)
Guest- Guest
Tko ili što te učinilo tako ponosnom ?mativka wrote:Ja sam večeras toliko samozadovoljna da mi nitko niti išta nemože pokvariti moj ponos na samu sebe :)Alice wrote:
Mi smo nekad pisali o svemu i svačemu...danas se ljudi boje dublje komunikacije, valjda smatraju da ih obvezuje, pa ako komentiraš nešto što nije lajk ili divno, krasno odmah dobiješ pitanje pa što ti je, zašto ozbiljno shvaćaš zezanciju i sl..zašto filozofiraš...forum je za mene igra riječima, retoričke vježbe, ima odmak od stvarnog svijeta i komunikacije:)
Ono što imam viška od ljepote, spremna sam dati :;)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
Sama sebe,i kada imam višak ljepote, dođem ovdje podijeliti....Očekivati od nekoga ispunjenje-vodi u patnju. Kada bi barem svi bili svejsni toga i forum bi bio divno mjesto :)Alice wrote:
Tko ili što te učinilo tako ponosnom ?
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 38 of 50