talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: talk,talk
fridrih_niche wrote:A sta nije besmisleno?
Kic, nesrico jedna...
:D
Jel mogu stavljat slike s moba na ovaj forum?
;)
ja sa svog stavljam nekad, kako ne? ideš na ikonicu host an image, i onda iz svoje galerija s moba browsaš, saću ja jednu zalijepit koju sam s NASA app skinuo danas na mob :)
Žene najčešće pribjegavaju šutnji...
Manipuliraju pasivno-agresivno...
Lukavice...
;)
Lukavice...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Žene najčešće pribjegavaju šutnji...
Lukavice...
;)
aludiras na ono 'nista mi nije' ?
betty.boop-
2015-01-23
imam jedno njegovo pismo na vrancuskom, užasan mu je rukopis jebomajku, moram ga probat prevesti..
A sve znaš, žena si...M wrote:fridrih_niche wrote:Žene najčešće pribjegavaju šutnji...
Lukavice...
;)
:p
Guest- Guest
Šutnja dovodi do nesporazuma i ne volim ju....zlatna je samo dok situacija nije zrela za djela ili riječi...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:A sve znaš, žena si...M wrote:fridrih_niche wrote:Žene najčešće pribjegavaju šutnji...
Lukavice...
;)
:p
hm, onaj koji me to upita, smatram da me ne poznaje :D
betty.boop-
2015-01-23
Correctoamundo!Zagy wrote:Šutnja dovodi do nesporazuma i ne volim ju....zlatna je samo dok situacija nije zrela za djela ili riječi...
<3
Guest- Guest
kaže Cioran da je čovječanstvo jedna velika avantura, a sve avanture završe, loše, ili s velikim ožiljcima i traumama.. dakle loše :^^
Maloprije sam bila u mislima na tragu tome kada sam s Zagi pokušala razgovarati, ali na brzinu sam ju smorila.fridrih_niche wrote:Mat, šutnja na forumu je ok sve dok nije bijeg u pitanju...
Lipo je nekad šutit...
Meni kažu da puno pričam ionako haha...
;)
Postoje nepisana pravila ponašanja, kako na forumu tako i svugdje. Sve osobe se prvo oslone na to. Dakle, osnovna kultura ponašanja.
Nepisana , dakako. Svi znamo što je lijepo i ugodno.
Šutnja,nakon intenzivnog razgovora bez naznake šutnje, nije dobra. Ne u oku nevinog čitača.
Guest- Guest
I concur!Indulge wrote:kaže Cioran da je čovječanstvo jedna velika avantura, a sve avanture završe, loše, ili s velikim ožiljcima i traumama.. dakle loše :^^
Guest- Guest
Ova ti zlata vridi...mativka wrote:Šutnja,nakon intenzivnog razgovora bez naznake šutnje, nije dobra. Ne u oku nevinog čitača.
(Y)
Guest- Guest
mislim da ju je smorila vise njena situacija nego ti, tako da ne bi to trebala osobno shvacat ;)
betty.boop-
2015-01-23
fridrih_niche wrote:I concur!Indulge wrote:kaže Cioran da je čovječanstvo jedna velika avantura, a sve avanture završe, loše, ili s velikim ožiljcima i traumama.. dakle loše :^^
ae kažem ja da je to nešto za tebe..
najbolje je kad priča neke anegdote iz svog života, bio jednom u nekom kinu i jedna žena ustane i veli, ovo više nema smisla, ubit ću se..
on joj, kako hoćete..
a ona, e sad baš neću :^0
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 37 of 50