talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: talk,talk
ko ce ga znati nisam igrao tu igricu,zadnja igrica koju sam igrao je bila Age of empiresfridrih_niche wrote:Zar 'winter is coming' nije moto Game of Thronesa?
:(
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Gota? ma nijesam ja iz toga plemena
2014-04-14
Uh, fun sam te serije ;:)fridrih_niche wrote:Zar 'winter is coming' nije moto Game of Thronesa?
:(
Je, je :) Ali imaju dobre opreme...
Guest- Guest
A, sjećam se njega kao pustolovca :)Zagy wrote:Misliš na meštra mat?
Mislila sam na Kvasca :)
Guest- Guest
Dobro, dobro :) :Dfridrih_niche wrote:Fan, a ne fun...
Podsjetila si me na nekog sad...
:D
Guest- Guest
Još mi nedostaje Maria ili kako je bio nick....Izuzetno nježna osoba, baš lijepa...
Guest- Guest
Ja sam poput jahača apokalipse, uvijek dođem i donesem neki kraj :)fridrih_niche wrote:I meni, moran priznat...
;)
Uvijek sam se tamo osjećala nekako, baš tako....
Zapravo na svim mjestima na kojima sam se pojavila bio je kraj :) Evo ovo još diše :)
Dragi ljudi na onom forumu su mi bili: ebenica, roza svinjica, maria, ti, kvasac, megi, metilda, pa druga M, pa medo, i svi s kojima sam komunicirala malo više i malo manje:) E, da i Bob :)
Na ovom sam pronašla blago :)
Guest- Guest
haha da Bob,mene nije podnosio,pravi borbeni pjetao
2014-04-14
Volim različitost :)Winter is coming wrote:haha da Bob,mene nije podnosio,pravi borbeni pjetao
Jedino ne volim nekulturu ponašanja...pa sam se postavila malo oštrije...
Guest- Guest
da,uglavnom vise od pola ekipe nestalo
2014-04-14
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 28 of 50