talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: talk,talk
tko psuje veli točno ono kaj misli:)
ružno je za bilo koga, al ovisi o situaciji, neki puta je kao glas anđela:P
ružno je za bilo koga, al ovisi o situaciji, neki puta je kao glas anđela:P
Guest- Guest
pa da, dodje kao oslobodjenje kad si jako iznerviran
ne valja kupit u sebi frustracije :D
ne valja kupit u sebi frustracije :D
betty.boop-
2015-01-23
ebenica wrote:...znaš ono kad si u nemogućoj situaciji iz koje praktički nema izlaza a sam si kriv za to
Uvijek ima izlaz! Pametni idu kroz vrata :P bez kuknjave.
Oni sto misle da nema izlaza, obicno idu glavom kroz zid :P
Guest- Guest
svaki put kad čujem riječ "oslobođenje" asocira me na onaj ludi film deliverence :D
odem, kistihand prinčipesa ;)
Guest- Guest
silovit sam i eksplozivan, ae :)venus wrote:
Oni sto misle da nema izlaza, obicno idu glavom kroz zid :P
Guest- Guest
ebenica wrote:svaki put kad čujem riječ "oslobođenje" asocira me na onaj ludi film deliverence :D
bye bye :)
betty.boop-
2015-01-23
nije to tako jednostavno ..ja svoj zid postavim jako daleko od sebe, pa onda puštam ljudima da me obmanjuju, izmišljaju, lažu čak u svojoj samodopadnosti,venus wrote:Samo zato jer nije po tvom!
ponekad se zapitam jel oni stvarno ne kuže da ja kužim? i na sve moguće načine pokušavam izbjeć' taj zid, zato jer neke stvari vrijedi sačuvati, ali to je uvijek zahtjeva obostrani trud...
kad tad mi se cijela ta igra zgadi i zid bude sve bliži i tad jednostavno prođem kroz njega, i jednom kad prođem rijetko kad se okrenem, zidovi i jesu tu da ih rušimo, ne pada mi na pamet gradit iste oko sebe,
to je potrebno samo bojažljivima ;)
Guest- Guest
pravo mjesto di ćeš to pitat :D:D..budi viđena, obuci se izazovno, udaj se, vrati se ovdje i reci mi hvala bojane, bez tvog savjeta ostala bih usidjelica :P
Guest- Guest
stvar je u tome sto idem na mjesto gdje ne poznajem nikoga osim slavljenice i muza joj i jos jedne osobe
ne smijem se puno isticat, sramim se
ne smijem se puno isticat, sramim se
betty.boop-
2015-01-23
jebiga, ja se loše oblačim, krivo mjesto da pitaš kak da se obučeš :D....moda me nikad nije neš jebala..
Guest- Guest
ma ja to vise da te privucem da mi pravis dustvo dok se spremam
vec sam odlucila sta cu
vec sam odlucila sta cu
betty.boop-
2015-01-23
dječji rođendan, ideš kao klaun
treba ti društvo dok se spremaš? :O to k'o da himalaju osvajaš :P
treba ti društvo dok se spremaš? :O to k'o da himalaju osvajaš :P
Guest- Guest
pa da, imam jos uru vremena
a onda cu trcat jer cu naravno kasnit :D
a onda cu trcat jer cu naravno kasnit :D
betty.boop-
2015-01-23
na rođendane ne moš kasnit :D...kakvi su to običaji u Vrancuskoj? na fešte nitko nikad ne dođe na vrijeme, osim budala koji dođu prijevremeno :D
Guest- Guest
ajoj, ovo su neki fini ljudi
mozda mi bude mvicu dosadno :D
mozda mi bude mvicu dosadno :D
betty.boop-
2015-01-23
nemoj razbijat :D...odeš i zabaviš se, nisi viking ne ideš u pljačku, čuj razbijanje:P
uživaj prinčipesa;)
uživaj prinčipesa;)
Guest- Guest
ebenica wrote:nije to tako jednostavno ..ja svoj zid postavim jako daleko od sebe, pa onda puštam ljudima da me obmanjuju, izmišljaju, lažu čak u svojoj samodopadnosti,venus wrote:Samo zato jer nije po tvom!
ponekad se zapitam jel oni stvarno ne kuže da ja kužim? i na sve moguće načine pokušavam izbjeć' taj zid, zato jer neke stvari vrijedi sačuvati, ali to je uvijek zahtjeva obostrani trud...
kad tad mi se cijela ta igra zgadi i zid bude sve bliži i tad jednostavno prođem kroz njega, i jednom kad prođem rijetko kad se okrenem, zidovi i jesu tu da ih rušimo, ne pada mi na pamet gradit iste oko sebe,
to je potrebno samo bojažljivima ;)
Nisu svi na istom nivou, nemaju svi iste kapacitete shvacanja, ni znanja. I ako vec vidis da nemaju, nemas pravo da to osudjujes ili masturbiras nad njima u nadmoci :D :P nego ili prihvacas (volis) takve kakvi jesu ili kidas nalijevo.
Simple.
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 15 of 50