talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: talk,talk
ebenica wrote:nije to tako jednostavno ..ja svoj zid postavim jako daleko od sebe, pa onda puštam ljudima da me obmanjuju, izmišljaju, lažu čak u svojoj samodopadnosti,venus wrote:Samo zato jer nije po tvom!
ponekad se zapitam jel oni stvarno ne kuže da ja kužim? i na sve moguće načine pokušavam izbjeć' taj zid, zato jer neke stvari vrijedi sačuvati, ali to je uvijek zahtjeva obostrani trud...
kad tad mi se cijela ta igra zgadi i zid bude sve bliži i tad jednostavno prođem kroz njega, i jednom kad prođem rijetko kad se okrenem, zidovi i jesu tu da ih rušimo, ne pada mi na pamet gradit iste oko sebe,
to je potrebno samo bojažljivima ;)
Nisu svi na istom nivou, nemaju svi iste kapacitete shvacanja, ni znanja. I ako vec vidis da nemaju, nemas pravo da to osudjujes ili masturbiras nad njima u nadmoci :D :P nego ili prihvacas (volis) takve kakvi jesu ili kidas nalijevo.
Simple.
Guest- Guest
mislim da smo se krivo razumijeli :D...da uživam u nadmoći bio bih, kaj ja znam, policajac ili svećenik ili tako neka pička kojoj je to zajamčeno, propisano, bogomdano...masturbiram samo kad je riječ o staroj narodnoj vještini od koje se gubi vid, valjda zato svi stariji ljudi nose očale, u narodu popularno zvanoj drkanje :P...htio bih prekinut ovu temu jer mi se neda nadugo i naširoko objašnjavati što mislim i što sam htio reć', i ovo je chat, mjesto za razbibrigu, pa sljedeći koji ovdje donese neku ozbiljnu temu da'bog da mu pimpek otp'o:P
Guest- Guest
Kaj te boli pimpek kaj ja pisem :Okic wrote:ebenica ne može post napisat a da ne spomene pišu :^^
Guest- Guest
jesi osjetljiv, sve suprotno od onog o čemu lamentiraš xD
aj puštam te, tvoj kutak je tu-
..aj pustam te...kic wrote:jesi osjetljiv, sve suprotno od onog o čemu lamentiraš xD
I tebi je ego gazde otiso u 7.galaksiju...
Guest- Guest
sta vise nitko ne zna razgovarat bez nekih prepucavanja ?
betty.boop-
2015-01-23
zakaj uvijek kad sam fenomenalne volje ljudi misle da se očem prepucavat ili svađat a kad sam stvarno nadrkan k'o isus nitko živ ne skuži?
ma nabijem vas na svoj mali pimpke sve..
ma nabijem vas na svoj mali pimpke sve..
Guest- Guest
ne znam za druge, al ja nisam na tebe mislila
shvatio je onaj ko je trebao ;)
shvatio je onaj ko je trebao ;)
betty.boop-
2015-01-23
sad ne znam dal da se rastužim ili si se samo krivo izrazila, prebrzopleto :Dbetty.boop wrote: al ja nisam na tebe mislila
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 16 of 50