osniva se ministarstvo istine
Page 3 of 25
Page 3 of 25 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
Re: osniva se ministarstvo istine
crvenkasti wrote:mortal wrote:Samo po državljanstvu ili i nacionalno??crvenkasti wrote:mortal wrote:nije kao ticrvenkasti wrote:
Moraju biti nesumjivo Hrvati, a ne neki za koje nisi baš siguran. Evo, Arsen Bauk. Neka mi netko nađe kad je on rekao "ja sam Hrvat".
Ja sam Hrvat.
Ja dišem kao Hrvat. To moraš imati u sebi.
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Postoji samo jedna jedina istina, a to je Sveta Knjiga i ono što piše u njoj. Sve ostalo je laž!!!mortal wrote:u koju svrhu se osniva ministrastvo istine i u čiju koristmarcellus wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/vlada-krece-u-borbu-protiv-laznih-vijesti-1295825
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
eto
stigo progress
stigo progress
2014-04-19
Oh_Femder wrote:Postoji samo jedna jedina istina, a to je Sveta Knjiga i ono što piše u njoj. Sve ostalo je laž!!!mortal wrote:u koju svrhu se osniva ministrastvo istine i u čiju koristmarcellus wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/vlada-krece-u-borbu-protiv-laznih-vijesti-1295825
The Truth Is Out There...and It Hurts
Guest- Guest
evo stigo I blentuh
2014-04-19
Najozbiljnije savjetujem koristenje VPN-ova..ova ghovnad su sve bahatija i bahatija..
osim Ćika-Prckoffa..one ne smije kriptirati
Guest- Guest
pismejker wrote:Najozbiljnije savjetujem koristenje VPN-ova..ova ghovnad su sve bahatija i bahatija..
ajde ne širi paniku ministarstvo istine će te bacit u tamnicu i izgubit ključeve.
Guest- Guest
stos ti tako ushicenpismejker wrote:Najozbiljnije savjetujem koristenje VPN-ova..ova ghovnad su sve bahatija i bahatija..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ma daj,skacem ti ja brzinom munje po serverima diljem svijeta..mogu me za sjenu od maune uhvatiti..u australiji je mislim krpitiranje doslo pod zabranu...Gnječ wrote:pismejker wrote:Najozbiljnije savjetujem koristenje VPN-ova..ova ghovnad su sve bahatija i bahatija..
ajde ne širi paniku ministarstvo istine će te bacit u tamnicu i izgubit ključeve.
Guest- Guest
vidis da si se I sam prepoznoGnječ wrote:prckov wrote:evo stigo I blentuh
vidi se da si izbosne.
iako si blentuh
2014-04-19
Ma ne..smijem se da od muke ne bi sro i plakao..(to za zabranu kriptiranja),a vPN-ovi su postali nuznost..prckov wrote:stos ti tako ushicenpismejker wrote:Najozbiljnije savjetujem koristenje VPN-ova..ova ghovnad su sve bahatija i bahatija..
Cudi me da na svapskim policama ima VPN aplikacija za kuopiti,koje imaju podrsku za P2P,ali hajde,dusu raduje..
Guest- Guest
pismejker wrote:Ma daj,skacem ti ja brzinom munje po serverima diljem svijeta..mogu me za sjenu od maune uhvatiti..u australiji je mislim krpitiranje doslo pod zabranu...Gnječ wrote:pismejker wrote:Najozbiljnije savjetujem koristenje VPN-ova..ova ghovnad su sve bahatija i bahatija..
za pisat na ovom forumu koristiš VPN??? PA JEBOTEBOG TKO UOPĆE ČITA I ZNA DA OVAJ FORUM POSTOJI OSIM ONIH KOJI OVDJE PIŠU? NITKO.
Guest- Guest
kogod je procito plan I program EU znao je da je to ljevicarska totaliristicka drkotina
grade nekakvu zajednicu na lazima I fol vrijednostima koje treba ispravit
ni jedna ozbiljna zajednica ni individualac sa tri ganglije ne bi popila one gluposti I lazi protiv kojih se ekipa lijevih govanaca bori da naprave bolje drustvo
a da bi laz bila istina onda istina mora bit laz, a za to ce se da pobrine drzava jer vas voli
because you're worth it
ni jedna ozbiljna zajednica ni individualac sa tri ganglije ne bi popila one gluposti I lazi protiv kojih se ekipa lijevih govanaca bori da naprave bolje drustvo
a da bi laz bila istina onda istina mora bit laz, a za to ce se da pobrine drzava jer vas voli
because you're worth it
2014-04-19
zA Bivakovanje na nezu,stalno mi je VPN ukljucen..ne osjeti se uopce u "radu"..odvadi malo..Gnječ wrote:pismejker wrote:Ma daj,skacem ti ja brzinom munje po serverima diljem svijeta..mogu me za sjenu od maune uhvatiti..u australiji je mislim krpitiranje doslo pod zabranu...Gnječ wrote:pismejker wrote:Najozbiljnije savjetujem koristenje VPN-ova..ova ghovnad su sve bahatija i bahatija..
za pisat na ovom forumu koristiš VPN??? PA JEBOTEBOG TKO UOPĆE ČITA I ZNA DA OVAJ FORUM POSTOJI OSIM ONIH KOJI OVDJE PIŠU? NITKO.
Guest- Guest
prckov wrote:kogod je procito plan I program EU znao je da je to ljevicarska totaliristicka drkotina
because you're worth it
..i bit cemo lijepo i pitomo multikulti drustvo,u svim bojama i bojicama,a gostiti se sniclovima isprintanima u 3D printerima,šerati ljubav do krajnjih granica i tako to..
Guest- Guest
?Oh_Femder wrote:Postoji samo jedna jedina istina, a to je Sveta Knjiga i ono što piše u njoj. Sve ostalo je laž!!!mortal wrote:u koju svrhu se osniva ministrastvo istine i u čiju koristmarcellus wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/vlada-krece-u-borbu-protiv-laznih-vijesti-1295825
pojasni
Insofar as it is educational, it is not compulsory;
And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben- Posts : 35490
2014-04-16
aben wrote:kapacitirone ljude, jel takoepikur37 wrote:Vazno je staviti prave kadrove, ljude koji ce raditi za Hrvatsku i postivati nasu tradiciju i vrijednosti.
Koliko je moguće u datom izboru.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Blokirat i ukinit sve što ne lovi miševe.epikur37 wrote:aben wrote:kapacitirone ljude, jel takoepikur37 wrote:Vazno je staviti prave kadrove, ljude koji ce raditi za Hrvatsku i postivati nasu tradiciju i vrijednosti.
Koliko je moguće u datom izboru.
Ne moze se vladati i manipulirati ljudima govoreci istinu. EU tj njeni celnici zele da vladaju i da svoje ideje (citaj osobno bogacenje) provedu u djelo svim sredstvima pa i uvodjenjem cenzure na slobodu govora. Lijepo to umotaju u sareni celofan da se stoka smiri pa nastave. Svaka cast.
omni-
2014-04-12
Page 3 of 25 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
Similar topics
» Biden osniva ministarstvo istine
» ministarstvo istine
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Chaz istine
» Bez istine nema pomirenja
» ministarstvo istine
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Chaz istine
» Bez istine nema pomirenja
Page 3 of 25