osniva se ministarstvo istine
Page 2 of 25
Page 2 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Re: osniva se ministarstvo istine
Eroo wrote:marcellus wrote:da ali to će ubuduće biti istinita vijest a svi koji tvrde da nije tako će biti u kategoriji lažnih vijesti
lažne vijesti su sve one iza kojih ne stoji režim
U nekom trenutku spiralu laži treba na neki način ustaviti. Rekoh, ne znam kako, ali da treba treba...
tako da se dopusti sloboda govora, a ne da je se guši osnivanjem sekcije za agitprop pri ministarstvu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
mortal wrote:ja mislim da treba staviti upravo najbolje predstavnike našeg naroda jer će samo oni najbolje poštivati našu tradiciju i vrijednostiepikur37 wrote:
Vazno je staviti prave kadrove, ljude koji ce raditi za Hrvatsku i postivati nasu tradiciju i vrijednosti.
Moraju biti nesumjivo Hrvati, a ne neki za koje nisi baš siguran. Evo, Arsen Bauk. Neka mi netko nađe kad je on rekao "ja sam Hrvat".
crvenkasti-
2014-04-17
ako je NDH bila protuustavna kako je RS koja je stvorena na zločinu ustavna ???Eroo wrote:marcellus wrote:ero, ovo je upereno protiv svih vijesti protiv masovne migracije kozojeba, recimo
Samo ću jedan primjer navesti.
Skoro svi hr mediji su vas bombardirali lažnom vješću kako je proslava Dana srpske bila protu ustavna, što je notorna laž.
S druge strane, tu vijest su sproducirali oni koji nisu ispoštovali 87 drugih odluka Ustavnog suda. Čak su im upravo provedeni
izbori bili neustavni, dake u suprotnosti s odlukom Ustavnog suda. 8 godina u Mostaru nije bilo lokalnih izbora jer se ne poštuje
odluka Ustavnog suda...Čereči se Čovića zbog uspostavljanja dobrih odnosa sa bh Srbima, što je milo rečeno idiotizam, kad je BiH
u pitanju. Umjesto pohvale uslijedile su osude, a sve zbog lažnih vijesti, koje nekritički preuzimaju tkzv. hr mediji. Ito od koga...
onda neka na velika vrata vrate NDH pa ćemo i mi feštati
sve žrtve su žrtve, nisu žrtve jednog naroda vrjednije od žrtava drugog naroda, ali zaštićenije sigurno jesu...
Hrvati koji pristaju na takav sustav izdanici su vlastitog naroda
2014-04-16
agitropom -agitacija i propaganda, kao u komunizmu.Eroo wrote:Meni se uglavnom gadi na medije.
Najobičnije vijesti se friziraju do neprepoznatljivosti.
To se mora zaustaviti na neki način.
Ne znam kako ali se mora.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mortal wrote:ako je NDH bila protuustavna kako je RS koja je stvorena na zločinu ustavna ???Eroo wrote:marcellus wrote:ero, ovo je upereno protiv svih vijesti protiv masovne migracije kozojeba, recimo
Skoro svi hr mediji su vas bombardirali lažnom vješću kako je proslava Dana srpske bila protu ustavna, što je notorna laž.
S druge strane, tu vijest su sproducirali oni koji nisu ispoštovali 87 drugih odluka Ustavnog suda. Čak su im upravo provedeni
izbori bili neustavni, dake u suprotnosti s odlukom Ustavnog suda. 8 godina u Mostaru nije bilo lokalnih izbora jer se ne poštuje
odluka Ustavnog suda...Čereči se Čovića zbog uspostavljanja dobrih odnosa sa bh Srbima, što je milo rečeno idiotizam, kad je BiH
u pitanju. Umjesto pohvale uslijedile su osude, a sve zbog lažnih vijesti, koje nekritički preuzimaju tkzv. hr mediji. Ito od koga...
Daytonskim sporazumom.
Last edited by Speare Shaker on 21/1/2019, 11:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
nije kao ticrvenkasti wrote:mortal wrote:ja mislim da treba staviti upravo najbolje predstavnike našeg naroda jer će samo oni najbolje poštivati našu tradiciju i vrijednostiepikur37 wrote:
Vazno je staviti prave kadrove, ljude koji ce raditi za Hrvatsku i postivati nasu tradiciju i vrijednosti.
Moraju biti nesumjivo Hrvati, a ne neki za koje nisi baš siguran. Evo, Arsen Bauk. Neka mi netko nađe kad je on rekao "ja sam Hrvat".
2014-04-16
i socijalističko samoupravljanje.epikur37 wrote:Vazno je staviti prave kadrove, ljude koji ce raditi za Hrvatsku i postivati nasu tradiciju i vrijednosti.
2015-08-15
Treba pojačati propagandu koja širi istinu za razliku od lažne ruske propagande.
crvenkasti-
2014-04-17
crveni jesi dobil poziv u pricuvu/rezervu?crvenkasti wrote:Treba pojačati propagandu koja širi istinu za razliku od lažne ruske propagande.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zašto su Rusi uopće na internetu? Pa internet je američki. Oni su ga izmislili i oni ga održavaju.
Kako ih nije sram biti na američkom internetu?
I zašto Ameri Rusima ne ukinu internet?
Kako ih nije sram biti na američkom internetu?
I zašto Ameri Rusima ne ukinu internet?
crvenkasti-
2014-04-17
treba nekako obnoviti cenzuru i verbalni delikt al da ispadne da je to protiv komunizma u stvaricrvenkasti wrote:Treba pojačati propagandu koja širi istinu za razliku od lažne ruske propagande.
2015-08-15
mortal wrote:nije kao ticrvenkasti wrote:mortal wrote:ja mislim da treba staviti upravo najbolje predstavnike našeg naroda jer će samo oni najbolje poštivati našu tradiciju i vrijednostiepikur37 wrote:
Ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
kaya wrote:treba nekako obnoviti cenzuru i verbalni delikt al da ispadne da je to protiv komunizma u stvaricrvenkasti wrote:Treba pojačati propagandu koja širi istinu za razliku od lažne ruske propagande.
u stvari oni samo štite građane od lošeg utjecaja zlonamjernih stranaca, što radi i brat kim u koreji, ali brat kim nije dobar jer je diktator a kad mi to radimo to je borba za slobodu i demokraciju
taj sporazum treba osuditi kao i one koji su ga pisali i poništiti ga kao i abolicijuSpeare Shaker wrote:mortal wrote:ako je NDH bila protuustavna kako je RS koja je stvorena na zločinu ustavna ???Eroo wrote:marcellus wrote:ero, ovo je upereno protiv svih vijesti protiv masovne migracije kozojeba, recimo
Daytonskim sporazumom.
ako se jednim oprašta zločin neka se oprašta svima
2014-04-16
Samo po državljanstvu ili i nacionalno??crvenkasti wrote:mortal wrote:nije kao ticrvenkasti wrote:mortal wrote:ja mislim da treba staviti upravo najbolje predstavnike našeg naroda jer će samo oni najbolje poštivati našu tradiciju i vrijednostiepikur37 wrote:
Ja sam Hrvat.
immortal-
2014-04-16
da. ljubomorni su u biti na brata kima. najrađe bi to otvoreno kao on al samo da ispadne da je protiv komunizma .marcellus wrote:kaya wrote:treba nekako obnoviti cenzuru i verbalni delikt al da ispadne da je to protiv komunizma u stvaricrvenkasti wrote:Treba pojačati propagandu koja širi istinu za razliku od lažne ruske propagande.
u stvari oni samo štite građane od lošeg utjecaja zlonamjernih stranaca, što radi i brat kim u koreji, ali brat kim nije dobar jer je diktator a kad mi to radimo to je borba za slobodu i demokraciju
2015-08-15
marcellus wrote:kaya wrote:treba nekako obnoviti cenzuru i verbalni delikt al da ispadne da je to protiv komunizma u stvaricrvenkasti wrote:Treba pojačati propagandu koja širi istinu za razliku od lažne ruske propagande.
Znao sam ja da je marcelusu sve jasno i da se samo se pravi glup.
Samo mi je bilo čudno kako je izdržao 20 godina i napisao preko 150000 postova i koječega braneći budale i podržavajući glupost.
crvenkasti-
2014-04-17
i nakon Tita - Tito. Staljin će biti zadovoljan. staljinizam je dobar kome ga je bog dao. komunizam opet pobijedio i jači nego ikada u povijesti i dajte više ljudi nema veze kako se komunizam zove da li demokracija ili kapitalizam ili socijalizam bitno da je komunizam uvijek komunizam po onoj nije bitno koje je boje mačka bitno je da lovi miševe.
Guest- Guest
mortal wrote:Samo po državljanstvu ili i nacionalno??crvenkasti wrote:mortal wrote:nije kao ticrvenkasti wrote:mortal wrote:
ja mislim da treba staviti upravo najbolje predstavnike našeg naroda jer će samo oni najbolje poštivati našu tradiciju i vrijednosti
Ja sam Hrvat.
Ja dišem kao Hrvat. To moraš imati u sebi.
crvenkasti-
2014-04-17
kaya wrote:da. ljubomorni su u biti na brata kima. najrađe bi to otvoreno kao on al samo da ispadne da je protiv komunizma .marcellus wrote:kaya wrote:treba nekako obnoviti cenzuru i verbalni delikt al da ispadne da je to protiv komunizma u stvaricrvenkasti wrote:Treba pojačati propagandu koja širi istinu za razliku od lažne ruske propagande.
ma nije protiv komunizma nego protiv putina, populizma, nacionalizma, tak
crvenkasti wrote:mortal wrote:Samo po državljanstvu ili i nacionalno??crvenkasti wrote:mortal wrote:nije kao ticrvenkasti wrote:
Ja sam Hrvat.
Ja dišem kao Hrvat. To moraš imati u sebi.
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Similar topics
» Biden osniva ministarstvo istine
» ministarstvo istine
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Chaz istine
» Bez istine nema pomirenja
» ministarstvo istine
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Chaz istine
» Bez istine nema pomirenja
Page 2 of 25