osniva se ministarstvo istine
Page 6 of 25
Page 6 of 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Re: osniva se ministarstvo istine
crvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:osjecam li ja to nostalgiju za yugoslavijom :Pmarcellus wrote:aha pa znači ako se u srednjem vijeku ljudima guralo niz grlo kršćanstvo onda je posve u redu da se danas niz grlo gura antiznanstvene debilane
inače kad sam ja bio klinac bilo je puno manje indoktrinacije i u obrazovnom sustavu i inače nego danas.
crtići su bili za zabavu a nisu "podučavali", recimo. Kojot djecu nije učio ničem osim eventualno da ne budu kojot. Danas svaki kurčev crtić djecu nešto "uči" i naravno da su uvijek multikulti i to
I ja osjećam. A Hrvat.
Jel to normalno?
Nije i prestani to osjećati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vrhunac perfidnosti i morbidnosti jedne slobode ;-))epikur37 wrote:Nice wrote:Ideoloska indoktrinacija caruje dok je svijeta i vijeka. Samo se mijenjaju instrumenti u skladu s tehnicko-tehnoloskim rastom i razvojem te socijalnim promjenama.
Nemoguće, liberalizam ne indoktrinira on se samo bori za slobodu pojedinca :D
2014-04-12
daj ne seri. homoseksualnost je poremećaj. i naravno da se ne lijeći niti mora biti "opresijom"epikur37 wrote:Homoseksualnost je i socijalno inducirana, no kako god, društveno je nepoželjna pojava i treba biti pod stanovitom opresijom.
seksualnost je jako složena ljudska komponenta.
a homoseksualnost, dok ne ulazi u pedofiliju i prisile, je benigna. 3-11% populacije je homo. a uz latenciju vezano je uz zanimanja.
veber-
2014-12-30
veber wrote:daj ne seri. homoseksualnost je poremećaj. i naravno da se ne lijeći niti mora biti "opresijom"epikur37 wrote:Homoseksualnost je i socijalno inducirana, no kako god, društveno je nepoželjna pojava i treba biti pod stanovitom opresijom.
seksualnost je jako složena ljudska komponenta.
a homoseksualnost, dok ne ulazi u pedofiliju i prisile, je benigna. 3-11% populacije je homo. a uz latenciju vezano je uz zanimanja.
znači tebio je ok promocija homoseksualnosti kao zdravog načina života...msm stvarno
2015-08-06
Leviathan2 wrote:osjecam li ja to nostalgiju za yugoslavijom :Pmarcellus wrote:aha pa znači ako se u srednjem vijeku ljudima guralo niz grlo kršćanstvo onda je posve u redu da se danas niz grlo gura antiznanstvene debilane
inače kad sam ja bio klinac bilo je puno manje indoktrinacije i u obrazovnom sustavu i inače nego danas.
crtići su bili za zabavu a nisu "podučavali", recimo. Kojot djecu nije učio ničem osim eventualno da ne budu kojot. Danas svaki kurčev crtić djecu nešto "uči" i naravno da su uvijek multikulti i to
ne nego za vesternima i filmovima s bogartom i carry grantom umjesto današnjih rađenih po ključu: crnac, check, peder, check, ekološka ili feministička tema, check, itd...
Nice wrote:vrhunac perfidnosti i morbidnosti jedne slobode ;-))epikur37 wrote:Nice wrote:Ideoloska indoktrinacija caruje dok je svijeta i vijeka. Samo se mijenjaju instrumenti u skladu s tehnicko-tehnoloskim rastom i razvojem te socijalnim promjenama.
Nemoguće, liberalizam ne indoktrinira on se samo bori za slobodu pojedinca :D
Znači ti si protiv slobode...dobro da znamo...
2015-08-06
da ti moja kći u kratkim crtama mora opisat oca, bilo bi hrpa sufiksa tipa fob.epikur37 wrote:znači tebio je ok promocija homoseksualnosti kao zdravog načina života...msm stvarno
no s obzirom na eteligencijo od 75 realno sgledavam činjenice i svijet oko mene.
imam frenda koji je peder, ali peder. nije tetkica. žene sline za njim i on sam veli da je to poremećaj, da nije baš normalno.
i kaj sada? da ga polijem benzinom i zapalim?
veber-
2014-12-30
veber wrote:da ti moja kći u kratkim crtama mora opisat oca, bilo bi hrpa sufiksa tipa fob.epikur37 wrote:znači tebio je ok promocija homoseksualnosti kao zdravog načina života...msm stvarno
pa to i je problem što ih uče da mrze normalne a vole poremećene
veber wrote:da ti moja kći u kratkim crtama mora opisat oca, bilo bi hrpa sufiksa tipa fob.epikur37 wrote:znači tebio je ok promocija homoseksualnosti kao zdravog načina života...msm stvarno
no s obzirom na eteligencijo od 75 realno sgledavam činjenice i svijet oko mene.
imam frenda koji je peder, ali peder. nije tetkica. žene sline za njim i on sam veli da je to poremećaj, da nije baš normalno.
Taman posla, popij pivo s njim i sve 5.
Ali po meni parade i promocija homoseksualnosti ne bi trebali biti slučaj.
2015-08-06
a, kaj misliš da on ide na te pizdarije?epikur37 wrote:veber wrote:da ti moja kći u kratkim crtama mora opisat oca, bilo bi hrpa sufiksa tipa fob.epikur37 wrote:znači tebio je ok promocija homoseksualnosti kao zdravog načina života...msm stvarno
Taman posla, popij pivo s njim i sve 5.
Ali po meni parade i promocija homoseksualnosti ne bi trebali biti slučaj.
prvi je koji će ti reći da homoseksualci ne smiju posvajat djecu, sam veli da to nije normalno. za razliku od pedofilije njih su dvojica. niti jedan nije tetkica.
@marc
moja mala veli da sam fob. od ksenofob pa do homofob, ali da sam njen tata pa me voli i fobičnog.
veber-
2014-12-30
veber wrote:
moja mala veli da sam fob. od ksenofob pa do homofob, ali da sam njen tata pa me voli i fobičnog.
mala je žrtva pranja mozga
ne postoje nikakvi "fobi"
ovo kaj veliš za kćerku je totalno dokaz ovog što ja tvrdim o tome da se danas klince indoktrinira u školi
uče ih da je pederluk ok, da su bijeli ljudi oteli indijancima zemlju i da su držali jadne crnce ko robove zato jer su zli, da je različitost ("diversity") dobra, da fetus nije ljudsko biće, da nitko nije ilegalan, da su granice zlo, da su kršćani zli a ljudožderi u africi jako dobri, i tak
uče ih da je pederluk ok, da su bijeli ljudi oteli indijancima zemlju i da su držali jadne crnce ko robove zato jer su zli, da je različitost ("diversity") dobra, da fetus nije ljudsko biće, da nitko nije ilegalan, da su granice zlo, da su kršćani zli a ljudožderi u africi jako dobri, i tak
marcellus wrote:ovo kaj veliš za kćerku je totalno dokaz ovog što ja tvrdim o tome da se danas klince indoktrinira u školi
x
da, to je to
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:ovo kaj veliš za kćerku je totalno dokaz ovog što ja tvrdim o tome da se danas klince indoktrinira u školi
x
da, to je to
i onda ti vele "tata ti si jedan jako zaostao i loš čovjek ali ja te svejedno volim jer si mi tata"
taman posla, ja to ne kupujem
ti očito nisi dugo vidio moju malu. sa 16 ima jako izgrađenu osobnost. i daleko širi pogled od mene, jer ja bi sve riješio gunom. nema nikakvog pranja mozga. njene frendice me obožavaju jer mogu kod mene popit pivo, kavu, zapalit pljugu. tolerantan sam u svemu. ti si zadrt.marcellus wrote:veber wrote:
a, ako ne postoji fob, onda ne postoji ni fil
veber-
2014-12-30
marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:ovo kaj veliš za kćerku je totalno dokaz ovog što ja tvrdim o tome da se danas klince indoktrinira u školi
x
da, to je to
i onda ti vele "tata ti si jedan jako zaostao i loš čovjek ali ja te svejedno volim jer si mi tata"
Dva potpisa....xx
2015-08-06
ajmo napraviti diferecijaciju.marcellus wrote:ovo kaj veliš za kćerku je totalno dokaz ovog što ja tvrdim o tome da se danas klince indoktrinira u školi
-da, bijelci su oteli zemlju indijancima. to je stvar tehnologije. bijelci kada su došli u ameriku bili su 30 stoljeća ispred indijanaca.
-da, bjelci su naselili crnce kao robove, a to imamo od antike. s tim da u antici boja kože nije bila bitna.
-da, fetus nije živo biće. život je svjesnost. i ameba je živa.
-da, kršćani su kao i muslimani zli jer ne bi bilo tih vjera da nisu isključive.
veber-
2014-12-30
veber wrote:ti očito nisi dugo vidio moju malu. sa 16 ima jako izgrađenu osobnost. i daleko širi pogled od mene, jer ja bi sve riješio gunom. nema nikakvog pranja mozga. njene frendice me obožavaju jer mogu kod mene popit pivo, kavu, zapalit pljugu. tolerantan sam u svemu. ti si zadrt.marcellus wrote:veber wrote:
nema širi pogled nego onakav kakav su joj u školi prodali
uče ih da preziru svoje roditelje, svoj narod, svoju obitelj, svoje pretke i svoju vjeru.
to nije "širi pogled" nego se tako od djece radi robove
ajd još napiši da nisi drkao i sve petepikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:ovo kaj veliš za kćerku je totalno dokaz ovog što ja tvrdim o tome da se danas klince indoktrinira u školi
x
da, to je to
Dva potpisa....xx
tri potpisa, xyz
veber-
2014-12-30
di ti živiš?marcellus wrote:veber wrote:ti očito nisi dugo vidio moju malu. sa 16 ima jako izgrađenu osobnost. i daleko širi pogled od mene, jer ja bi sve riješio gunom. nema nikakvog pranja mozga. njene frendice me obožavaju jer mogu kod mene popit pivo, kavu, zapalit pljugu. tolerantan sam u svemu. ti si zadrt.marcellus wrote:veber wrote:
nema širi pogled nego onakav kakav su joj u školi prodali
uče ih da preziru svoje roditelje, svoj narod, svoju obitelj, svoje pretke i svoju vjeru.
to nije "širi pogled" nego se tako od djece radi robove
o čemu pričaš?
mi očito živimo u nekim drugim svjetvima, a forum nam je poveznica.
moja djeca ne preziru roditelje, ponosni su na narod, obitelj im je i nakon rastave funkcionalna, na pretke ponosni, a za vjeru ih učim da germanski bozi i dalje žive i da ćifuti prodaju muda pod bubrege.
veber-
2014-12-30
veber wrote:ajmo napraviti diferecijaciju.marcellus wrote:ovo kaj veliš za kćerku je totalno dokaz ovog što ja tvrdim o tome da se danas klince indoktrinira u školi
-da, bijelci su oteli zemlju indijancima. to je stvar tehnologije. bijelci kada su došli u ameriku bili su 30 stoljeća ispred indijanaca.
-da, bjelci su naselili crnce kao robove, a to imamo od antike. s tim da u antici boja kože nije bila bitna.
-da, fetus nije živo biće. život je svjesnost. i ameba je živa.
-da, kršćani su kao i muslimani zli jer ne bi bilo tih vjera da nisu isključive.
ne, bijelci nisu oteli zemlju indijancima jer nije bila njihova. Nisu imali institut vlasništva nad zemljom, nego je zemlja bila od plemena koje je osvoji u ratu. Usput nisu poznavali niti novac. Bijelci su došli do te zemlje poštenim načinom - ratom, na indijanski način.
Crne robove su od antike držali i još ih drže arapi, a europljani su prekinuli s tom praksom s uvođenjem kršćanstva i zabranili je. Iznimka je jug SAD-a, što se nas ne tiče.
fetus je ljudsko biće, naravno, i živo je, i i te kako svjesno svega (ameba nije). Vidi kako se fetus npr. bori za život kad ga ubijaju onim usisavačem, imaš tog, s ultrazvuka
svjest inače nije uvjet da bi nešto bilo živo biće. Biljka nije svjesna a živa je.
ne, kršćani nisu zli. Kršćanska vjera kaže ne ubij. O muslimanima bi se dalo raspravljat. Njihova vjera kaže da je nevjernika u redu dapače poželjno ubiti iz bilo kog razloga, a i bez razloga.
Similar topics
» Biden osniva ministarstvo istine
» ministarstvo istine
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Chaz istine
» Bez istine nema pomirenja
» ministarstvo istine
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Chaz istine
» Bez istine nema pomirenja
Page 6 of 25